Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeYugo vstane z popela díky německé technice. Překvapivě nedostane elektrický pohon
21 komentářů
Arese
5
"Vzhledem k boomu ekektromobilů..." 😂😂😂
Arese
Na toto velice sympatické autíčko jsem velmi zvědavý. Pokud nabídne dobrý poměr cena/kvalita/výkon a zvládnou-li marketing a servisní síť, bude to úspěch. 🙂👍 Tisíckrát sympatičtější značka, než nějací Číňani!
Barry Lyndon
OK, kdyby byl rok 2005, mohli by si to rozdat s Dacií a Ladou... 😃
V roce 2025 už na nějakou rebrandovanou čínskou ICE jebku není nikdo moc zvědavý, sorry jako... 😄
V roce 2025 už na nějakou rebrandovanou čínskou ICE jebku není nikdo moc zvědavý, sorry jako... 😄
@Barry Lyndon
To mne napadlo hned. Čínská kreatura se zastaralym ice se snazi prosadit v roce 2025. Ale zase nevíme, jestli to bude skutečně něco čínského, i když se ro dá očekávat.
To mne napadlo hned. Čínská kreatura se zastaralym ice se snazi prosadit v roce 2025. Ale zase nevíme, jestli to bude skutečně něco čínského, i když se ro dá očekávat.
@Barry Lyndon ale design toho auta je fakt peknej. Kam se hrabe VW se svym nezajimavym designem.
@ryccardo To preto, že to je koncept. Počkaj na sériu a spomeň na trebárs škodovácke koncepty...
@Barry Lyndon
Čínské automobilky nevyrábí skoro žádné hatchbacky a už vůbec ne hatchbacky podobné konceptu Yugo, takže o rebranding čínského auta nepůjde. A i v Evropě budou nebude lehké najít platformu pro takové auto.
Čínské automobilky nevyrábí skoro žádné hatchbacky a už vůbec ne hatchbacky podobné konceptu Yugo, takže o rebranding čínského auta nepůjde. A i v Evropě budou nebude lehké najít platformu pro takové auto.
KANKUNEN
Tak Yugo nakonec bude druhý nejspolehlivější Fiat na světě, s německou technikou hned po Miatě.
@KANKUNEN
A ten skutečnej fiat s obrovským odskokem někde dole. Ale třeba to da standard fiatu.
A ten skutečnej fiat s obrovským odskokem někde dole. Ale třeba to da standard fiatu.
Stejsn
Nevypadá špatně!
@Stejsn auta v téhle kategorii vnímám jako něco ve stylu "skutru". Ve městě - ok, za město horší, na dálnici nepoužitelné. Mít to jako druhé auto - ok, akorát, že já bych si jako druhé auto vzal něco na výpravy, takže jako třetí auto, a to už je zase luxus😞 asi proto jsem nikdy neměl skutr😊
sarusian
no ja cakam, kedy pride novy Talbot (Manta Murena), Simca, alebo Datsun...😁