Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VinFastu se v Evropě nedaří, zavírá proto všechny prodejny. Úplně odejít ale nechce

10 komentářů

Arese
No jo, no. Ono vyvíjet a prodávat auta je o dost náročnější, než totéž provádět s nudlemi...😃
DonVito
@Arese

Skutecne ubohy prispevek.
👎👎
Sevca1
@DonVito No něco na tom bude. Prodeje prostě nejsou, viz článek vedle že Číňani sázejí na spalovací motory v Evropě. Nebo ty jsi to půjdeš koupit bezejmenný čínský auto? Já určitě ne. Ono i s těma benzinama budou mít problém. Kdo se nějak uchytil je MG, to je realita, bolí tě to?
Arese
@DonVito Ty se za ty vietnamské soudruhy nějak biješ! Už sis od nich koupil nějaký skvělý vůz? Ne? Tak to bys měl rychle napravit!!! Ale pozor, dle všech amerických i evropských testů to jsou prvotřídní shity! 🙂
DonVito
@Arese
Tak pro vysvetleni.
Vubec jsem se nebavil o Vinfast. A uz vubec ne o kvalite. Sam se o tyhle auta at uz z Ciny nebo Vietnamu nezajimam z pohledu potencialniho kupce.
Vadila mne narazka na nudle.
Btw. mam i zde v Cechach zname puvodem z Vietnamu.
Casto jsou to velmi schopni lide!
Marquis de Sade
@DonVito No a je to ubožák, jenž budí lítost, kupodivu.
traveldrive
@Marquis de Sade Zaujímavé, vo mne budia ľútosť skôr úbožiaci tvojho typu. Ešteže postihnutí za to obvykle nemôžu.
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Frfla
Zkuste příště ICE a třeba to napodruhý v Evropě vyjde 😉.
Ale chápu, bohatá EU se snaží vypadat zeleně a její nevolené politické elity to tak vehementně prezentují. Chce si to udělat důkladný průzkum trhu včetně kupní síly a zjistit, co evropané opravdu chtějí. Těch pár bev vozů, co prodáte pomateným užitečným id..tům vás asi v Evropě neužíví. Pá, pá a pozdravuje Rákosníčka.
Arese
@Frfla Tou poslední větou jsi to zabil! 😂