Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeProblémy Xiaomi nekončí: Nehody, vysoké pojistky a nejhorší kvalita v Číně
33 komentářů
Arese
Aby si Evropan koupil nějaký takový čínský shit, musel by být totální trotl!
@Arese Cina nam bohuzel s auty brzy udela to, co Japonci udelali v 70. letech USA.
@JirkaVejrazka
Jo přesně tak. Technologicky utíká.
Jo přesně tak. Technologicky utíká.
@psel
Jako ze nekdo dělá nekvalitní produkt? To je po celém světě. Xiaomi neudělá ani poradny telefon, neda se očekávat ze udela auto pořádně.
Technologie jako taková je lepší, jen tihle to nedokážou dat dohromady.
Jako ze nekdo dělá nekvalitní produkt? To je po celém světě. Xiaomi neudělá ani poradny telefon, neda se očekávat ze udela auto pořádně.
Technologie jako taková je lepší, jen tihle to nedokážou dat dohromady.
@Mikesus dát dohromady ale neznamená že nám Čína někam utíká. Nepopírám jejich tvrdě zaplacený náskok v technologiích u baterek a solárů, ale zbytek nám fakt nikam neutíká.
A to se nebavím o xiaomi, ale o všech ostatních tamních výrobcích které kosí ohromné výrobní kapacity a nutí je prodávat zboží s minimální marží aby vůbec nějakou výrobu měli. Pokud totiž neporostou zboří se jim jejich powepointy a bude zle.
A to se nebavím o xiaomi, ale o všech ostatních tamních výrobcích které kosí ohromné výrobní kapacity a nutí je prodávat zboží s minimální marží aby vůbec nějakou výrobu měli. Pokud totiž neporostou zboří se jim jejich powepointy a bude zle.
@Arese jedna vlastovka jaro nedela, je to nafoukly. Tohle mela kdejaka automobilka. Jen ten problem airbagy takata. Tohle je prkotina
@Th0r Takata je subdodavatel, Xiaomi výrobce mobilů, rýžovarů, powerbank a aut. A nevím co je nafouknuté, ty indexy nespokojenosti jsou celkem jasné ne?
Rumcajs Rumcajs
Napište pár článků, jak jsou ta čínská auta dobrá a ona se ta kvalita snad zvedne🤡
Frfla
...ani mobil bych si od nich nekoupil.
Igor Albert
Auto cz bolo niekedy dávno čitateľné a politika tu nebola … Dnes je to už liberalno ukrajinský plátok 😒
Už to nie je o autách 😒
Už to nie je o autách 😒
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Krum Páč kdybys vynechal severomaďara dostal bys palec. A ber ho s rezervou, asi je je v posledním stadiu Ficoviny. Jako každý nádor na mozku to je fakt vážný.
@psel
Mne by spis zajímalo, jeslti se cítí tak malocenni, ze musi chodit trollit na zahraniční weby, nebo nemají svoje vlastní?
Mne by spis zajímalo, jeslti se cítí tak malocenni, ze musi chodit trollit na zahraniční weby, nebo nemají svoje vlastní?
@Mikesus buď rád že sem chodí, mě třeba zatím na zahraničních fórech nikdo jako jihovýchodního Němce nebo severního Rakušana neoznačuje přesto, že by tvou logikou mohl.
Možná je to tím, že nemám úplně mimozní příspěvky nebo jsem nebyl vyhodnocen jako troll, ale nekvalitu příspěvků ohodnotit tím že ho píše cizinec, se mi zdá být ohromné zevšeobecňování a vlastně strašně trapné.
Myslím si že tu na fóru máme mimoňů dost, a když se k nim přidá nějaký cizinec tak už mi to nijak nerozhází, protože na Mimoně rohypnola jen tak nikdo nemá.
Apropo cizinec, klidně může žít v Čechách, takže proč by sem nemohl přispívat…
Možná je to tím, že nemám úplně mimozní příspěvky nebo jsem nebyl vyhodnocen jako troll, ale nekvalitu příspěvků ohodnotit tím že ho píše cizinec, se mi zdá být ohromné zevšeobecňování a vlastně strašně trapné.
Myslím si že tu na fóru máme mimoňů dost, a když se k nim přidá nějaký cizinec tak už mi to nijak nerozhází, protože na Mimoně rohypnola jen tak nikdo nemá.
Apropo cizinec, klidně může žít v Čechách, takže proč by sem nemohl přispívat…
https😐/www.novinky.cz/…-zbrani-40521177
https😐/www.idnes.cz/…01_ekonomika_vov
A další a další
Je to krumpáč Jirko .
Je to opruz, ale zas takový problém to není.