Veterán
Arese
2
@Stejsn Přesně tak, o něco menší 505 se prostě povedla mnohem lépe. Ale ultrahranatá Tagora byl přece jen ještě podstatně větší designérský výbuch...
Přejít do diskuze
Ten design se prostě nepovedl. Je to taková krabice bez charismatu. Jako třeba Tagora. Když se člověk podívá na soudobé - a naprosto tuctové - piano, to má charismatu na rozdávání. Jeden čas jsem uvažoval, že bych koupil tu okyslou V6, co se už roky prodává v česku www.tipcars.com/…i-604-31847.html - ta má aspoň zajímavou patinu, ale prostě je to divný auto.
@Stejsn A nemáš to pri aute takéhoto ročníka jedno? Na súčasných cestách stretávame plno podstatne horších podivností...
@vecernicek2 V devadesátkách jsem ho zahlédl v Paříži, ale to už je dávno. Dnes už je to naprostá rarita pro peugeotovské fajnšmekry.
díky za zajímavý článek.... bizár mě baví 😄 mimochodem 150 tisíc prodaných kusů mi teda fakt nepřipadá málo.... samozřejmě že i to může být obchodní propadák, když se to vyrábí s francouzskou efektivitou 😄
@vecernicek2 Je to jednoduché. Keď sa od roku 1990 začali postupne individuálne dovážať autá do Československa tak vzhľadom na finančné možnosti sa vozili najmä P205, prípadne P309.