Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeOtázky a odpovědi o Toyotě C-HR: Tohle všechno byste o oblíbeném crossoveru měli vědět
51 komentářů
JirkaVejrazka
"luxusy" -> "Lexusy", predpokladam? Jinak diky za zajimavy clanek!
@JirkaVejrazka, to mi ulítlo, díky za upozornění! Snažil jsem shrnout všechno, co jsme s toyototu zažili a zjistili. A fakt je to velice šikovné auto 😄
Honza
Honza
@Honza Mička Ja vim, mame ho v rodine. Jen jsem pri nakupu pribuzne nepresvedcil pro hybrid a dnes toho lituji.
A je trochu skoda ze (aspon puvodni verze) je s tmavym interierem vzadu trochu temna kobka.
A je trochu skoda ze (aspon puvodni verze) je s tmavym interierem vzadu trochu temna kobka.
@JirkaVejrazka jak říkáte, je tam vzadu docela tma. Pro menší děti ve vajíčku to vlastně moc nevadí, protože třeba ten náš po chvíli jízdy usne a aspoň ho nic neruší. Ale už větší děti si podle zkušeností známých ztěžují, že toho ven moc nevidí ani z podsedáku. V novém C-HR je celkově výhled lepší, ale pořád to není žádná hitparáda.
@JirkaVejrazka
Clanek je hezký. Jsem rád, že je mezi novináři i clovek, ktery může říct zkusenosti s cestování s dětskou sedačkou a kočárkem.
Clanek je hezký. Jsem rád, že je mezi novináři i clovek, ktery může říct zkusenosti s cestování s dětskou sedačkou a kočárkem.
@Mikesus byl by o to když tak do bucoucna zájem? Můžu se zaměřit jenom na toto téma a zhodnotit více aut. Když tak zkuste, prosím, naťuknout idelní formu výstupu a zaměřím se na to.
Třeba u VW ID.7 Tourer mě zarazilo, jak málo místa je mezi horní hranou nástupního otvoru zadních dveří po sedák. S tou sedačkou se při usazování do báze prakticky nedalo manipulovat 😁.
Honza
Třeba u VW ID.7 Tourer mě zarazilo, jak málo místa je mezi horní hranou nástupního otvoru zadních dveří po sedák. S tou sedačkou se při usazování do báze prakticky nedalo manipulovat 😁.
Honza
@Honza Mička Tohle by jako informace v testech aut urcite zajimalo spousty ridicu-rodicu, idealne s nejakou fotkou pro predstavu. Kvuli tomu jsem pri vybirani auta koukal na slovenske YouTubery, protoze mistni testy v lepsim pripade obsahuji vetu "na zadnich sedackach jsou ISOFIXy", ale vic se clovek malokdy dozvi.
@JirkaVejrazka ono je to i o tom, že spousta dnešních mladých novinářů ještě nemá děti a pak je třeba ani nenapadne se na to zaměřit. Asi by se nám v redakci hodil erární kočár a báze se sedačkou, protože i mě pak překvapilo, že musím náš trojkolák oholit o zadní kolečka, aby se vešel do současné fabie. A to má na litry dobrý kufr...
Na druhou stranu spoustu kolegů, aspoň od nás z CNC, příchod dětí dost ovlivnil a vznikaly zajímavé články: auto.cz/…i-babicka-153314
Honza
Na druhou stranu spoustu kolegů, aspoň od nás z CNC, příchod dětí dost ovlivnil a vznikaly zajímavé články: auto.cz/…i-babicka-153314
Honza
@Honza Mička určitě, ono i pro lidi bez dětí to odhalí hodně o praktičnosti interiéru nebo kufru. Právě tam ty standardní testovací fráze o tom jak si člověk sedne sám za sebe nebo kolik litrů má kufr neříkají skoro nic. Pro mě je kočárek a dítě v autě novinka a jsem překvapený právě jak jsou některá větší auta neprakticky navržena, že se někdy vejde člověk se zavazadly lépe do celkově menšího auta.
@Honza Mička
Jo určitě. Sice mám již trochu větší decka, takze mám 3 sedačky v kategorii 15-36kg, ale přesně tyhle informace, kdyz jsem potřeboval, nikde takové informace nebyly a musel jsem objíždět a zjišťovat sám. Za mne určitě tomu článku dava obrovskou pridanou hodnotu.
Jo určitě. Sice mám již trochu větší decka, takze mám 3 sedačky v kategorii 15-36kg, ale přesně tyhle informace, kdyz jsem potřeboval, nikde takové informace nebyly a musel jsem objíždět a zjišťovat sám. Za mne určitě tomu článku dava obrovskou pridanou hodnotu.
Avantime
"...a třeba sledování pozornosti řidiče je až na samém konci dlouhého seznamu systémů." Na to je jednoduché riešenie, stačí dať šípku hore a hodí vás to na koniec zoznamu, takže sa netreba ním preklikávať. Tie jednotlivé úrovne a napríklad aj nulovanie spotreby, to je v Toyotách ako za trest. Za mňa neprehľadné a zložité. Kiež by to pri novej RAV4 už vyriešili.
@Avantime to ano, ale když projíždíte celý seznam asistentů a některé už "cestou" dolů vypínáte nebo opravujete jejich činnost, je už lepší dojet až dolů, než se vracet zpátky nahoru.
Honza
Honza
šofér
mne by zajímalo, jak jezdí základ s 1,8l, v Corolle kombíku je to málo.
@šofér je to to video hned v první kapitole, ale když tak přikládám i odkaz na článek s dynamickým meřením: auto.cz/…do-nedela-152469
@šofér ta poslední verze v praxi dost posílila a dá se s tím jezdit normálně i po dálnici, celkově lépe utlumený motor a lepší naladění hybridu že se tak nevytáčí, takže je to příjemné. Samozřejmě je to spíš víc základ, ale mimo dálnici dost svižný a příjemný, na dálnici dostatečný, lepší než v minulosti.
Arese
Proč má to auto tak příšerný design? 😬😬😬👎
@Arese to je subjektivní 😁. Mně se to líbí, ale zároveň není možné přehlížet, že je kvůli tomu horší výhled dozadu a kliky nejsou vždycky uživatelsky v pohodě.
Xxxxx
@Arese Prosím redakci o opravu fungování mého účtu, na již zveřejněných příspěvcích nemohu dělat žádné dodatečné úpravy, ani když na něj ještě nikdo nereagoval. Když se o nějakou opravu či doplnění pokusím, celý text mi zmizí. Nefunguje mi ani palcování! Tento stav již trvá 2 týdny Děkuji.
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Arese
Nezkousel ses odhlásit a přihlásit? Jeste vymazání cookies byohlo pomoct. To te stejne automaticky odhlási
Nezkousel ses odhlásit a přihlásit? Jeste vymazání cookies byohlo pomoct. To te stejne automaticky odhlási
@Mikesus Samozřejmě zkoušel. Ale žádná změna. 🙁👎
@Arese
mne to normálně funguje. jak na telefonu, tak na PC. Jediné, co asi dělá problém, je aktualizace stavu. Palec normálně dáš, zvýrazní se, ale počet se aktualizuje až s opětovným načtení stránky, ne hned jak na něj klikneš.
edit: jo a editace taky funguje úplně v pohodě. To vypadá na cookies
mne to normálně funguje. jak na telefonu, tak na PC. Jediné, co asi dělá problém, je aktualizace stavu. Palec normálně dáš, zvýrazní se, ale počet se aktualizuje až s opětovným načtení stránky, ne hned jak na něj klikneš.
edit: jo a editace taky funguje úplně v pohodě. To vypadá na cookies
@Arese Prosíš marně. Redakce zaměstnává vlastního trolla, kterej v pracovní době vytváří multinicky a zasírá diskuzi a v mezičase likviduje samotný web a jeho funkce. Ty palce samozřejmě přestaly fungovat všem asi ty 2 týdny zpět. V podstatě poslední rok dva, je to co 14 dní až měsíc, kdy vždycky něco co roky parádně fungovalo někdo tajemný zkurwí a nebo rovnou zruší. A redakce se tváří, jakože nic, že je vše zalité sluncem a že nechápe o co nám jde a ať kdyžtak sepíšeme seznam. A když to uděláš, tak je pár měsíců ticho bez reakce následované dalším kurwením toho, co ještě nějak fungovalo.
Tvl. Neumím si představit vzít si na firmu podobný howado a platit mu za jeho příspěvek lidstvu...
Tvl. Neumím si představit vzít si na firmu podobný howado a platit mu za jeho příspěvek lidstvu...
@Mokrous
Palce normálně funguje, stejně tak editace. Nedělej tady ze sebe opět hlupáka, ze nejdou. Pokud nejsi schopný s technikou, Nesvadej to na redakci nebo kohokoliv jineho. Ano, je to tu funkcionalitama podprůměrné, ale ne nefunkcni jak tvrdíš.
Palce normálně funguje, stejně tak editace. Nedělej tady ze sebe opět hlupáka, ze nejdou. Pokud nejsi schopný s technikou, Nesvadej to na redakci nebo kohokoliv jineho. Ano, je to tu funkcionalitama podprůměrné, ale ne nefunkcni jak tvrdíš.
@Mikesus Zase lžeš, jako vždycky. Palce můžeš označit, ale dokud neprovedeš refresh stránky, tak nevidíš změnu. Před 2 týdny to přestalo fungovat. Testováno na 2 PC i na Macu. Na Safari i v Chromu. Všechny updaty aktuální, všechny cookies promazány.
A o editaci jsem nepsal nic. Tak zase nevkládej do mých úst, co jsem neřekl. To děláš pořád, chudáku. Prostě lžeš.
A o editaci jsem nepsal nic. Tak zase nevkládej do mých úst, co jsem neřekl. To děláš pořád, chudáku. Prostě lžeš.
@Mokrous
Jak jsem psal. Palce funguje a sam to potvrzujes. Jen aktualni číslo se projeví až po obnovení stránky. Ale ze jsi palec dal poznas, ze svítí červeně. Ano, nefunguje to jak má, ale funguje. Takze si ty lži nech od cesty, když sám potvrzuješ co jsem psal.
Jak jsem psal. Palce funguje a sam to potvrzujes. Jen aktualni číslo se projeví až po obnovení stránky. Ale ze jsi palec dal poznas, ze svítí červeně. Ano, nefunguje to jak má, ale funguje. Takze si ty lži nech od cesty, když sám potvrzuješ co jsem psal.
@Mikesus Editace mi funguje, palce podle toho, jak se zrovna server vyspi. Nekdy to nefunguje vubec kvuli spatne nactenemu JavaScriptu, nekdy to posle pozadavek na server, ale nedostane odpovede (az do obnoveni stranky), nekdy se to nezaznamena vubec.
Cely ten mistni system by potreboval nekoho, kdo je schopen dat ho trochu do funcniho stavu. Session management je to prapodivne rozbity uz roky, hlavne na MACZ. Ale to uz nema smysl komentovat, tomu webu uz CNC nevenuje vubec zadnou pozornost.
Cely ten mistni system by potreboval nekoho, kdo je schopen dat ho trochu do funcniho stavu. Session management je to prapodivne rozbity uz roky, hlavne na MACZ. Ale to uz nema smysl komentovat, tomu webu uz CNC nevenuje vubec zadnou pozornost.
@JirkaVejrazka
Jo. Na MACZ mi nejde už dlouho se ani přihlásit. Teď koukám, že zase příspěvky v diskuzi budou úzké jak nudle. Omezení na 3 reakce už je zase fuč. Ale palce jen neaktualizujou stav ihned.
Jo. Na MACZ mi nejde už dlouho se ani přihlásit. Teď koukám, že zase příspěvky v diskuzi budou úzké jak nudle. Omezení na 3 reakce už je zase fuč. Ale palce jen neaktualizujou stav ihned.
@Arese To palcování vem čert, ale že na již zveřejněném příspěvku teď nemůžu opravit ani překlep, i když na něj ještě nikdo nereagoval, to mi opravdu hodně vadí (slušně řečeno). 😡
@Arese
funguje i editace, zkus vymazat cookies prohlížeče. Když to někomu jinému funguje, bude problém na tvém přijímači. Jaký používáš prohlížeč. V chromu to u mne funguje.
funguje i editace, zkus vymazat cookies prohlížeče. Když to někomu jinému funguje, bude problém na tvém přijímači. Jaký používáš prohlížeč. V chromu to u mne funguje.
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Arese Je to tady jakesi polofunkcni. Trochu to vypada, ze si server vzdy hodi kostkou a podle vysledku je nektera drobna cast nefunkcni.
To je typicke chovani v pripade, kdy provozovatel nasadi vic "spolupracujicich" technologii, ale nema energii nebo znalosti na to, aby je skamaradil mezi sebou.
To je typicke chovani v pripade, kdy provozovatel nasadi vic "spolupracujicich" technologii, ale nema energii nebo znalosti na to, aby je skamaradil mezi sebou.
@Arese
Toyota si kompenzuje svoje obdobie temna a je to dobre, dizajn predava konecne to pochopili.
CH-R sa mi pozdava, ale nie v bi coloure, co je gycova ptákovina.
Toyota si kompenzuje svoje obdobie temna a je to dobre, dizajn predava konecne to pochopili.
CH-R sa mi pozdava, ale nie v bi coloure, co je gycova ptákovina.
Arese
Design této Toyoty se podle mého názoru hodně nepovedl. Velikost oken zadních bočních dveří je špatný vtip a ty do stran vypouklé zadní lampy taky. Brr!🙁👎
@Arese
Chr je prodejně poměrně úspěšně, tak to asi nebude zas takovy problem
Chr je prodejně poměrně úspěšně, tak to asi nebude zas takovy problem
@Mikesus Tak jistě je i řada příznivců futuristického "ufoidního" designu, já k nim ale rozhodně nepatřím. Ovšem proti gustu...
@Arese
Jo porad se najdou lidi, kteří mají rádi zastaralé trendy a archaickou techniku. Ale ti už vymiraji a jsou vždy v menšině. S takovými bychom stále byli v jeskyních.
Jo porad se najdou lidi, kteří mají rádi zastaralé trendy a archaickou techniku. Ale ti už vymiraji a jsou vždy v menšině. S takovými bychom stále byli v jeskyních.
Hezký den
Honza
Máte něco k samotnému článku?
Honza
Poslední dobou se tu opravdu už nedá vůbec diskutovat nebo něco dozvědět, jsou tu zbytky lidí + pár občas komentářů k věci, ale většina jsou nějaké děti a blázni co si tu píší podle mě snad i sami se sebou skrz víc účtů.
Byl bych nekompromisní, tenhle web stál dost na komunitě která z většiny zmizela.
Na to nemaju ludi, aby zaistili prebierku pod kazdym clankom. Inak by to bolo super, hned prvy prispevok tejto diskusie by siel kam patri - odpad.
Největší problém je, že většina normálních a ochotných to dělat už je dávno pryč.