Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

MG zaplaví Evropu auty. Má na to největší ro-ro loď na světě

32 komentářů

traveldrive
Keď zaplaví, tak zaplaví. Možno sa niečo predá, a ak nie, veď aj druhotné suroviny treba... 😁
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
rohYpnol
@Krum Páč

Hádej na co jede ta loď 🤣🤣🤣

Nápověda - ne, není to sníh 🤣🤣🤣
Krum Páč
ptr078
@rohYpnol Presne 🤣 to je nejaka uchylka verejne prezentovat prazdnu hlavu
Krum Páč
rohYpnol
@Krum Páč
Mohl by jsi tvůj hodnotný příspěvek
www.auto.cz/diskuse/97065/1#…
rozepsat podrobněji? Přijde mi příliš stručný a chtělo by to více do detailu.
Krum Páč
rohYpnol
@Krum Páč

To nemůže být vše... něco jsi zapomněl 🤣🤣🤣
Krum Páč
Mikesus
@rohYpnol
Hádej kde ta loď jezdí.

Nápověda - ne, není to v centru v hustě obydleném území
traveldrive
@Mikesus Zrazu to nevadí? A čo globálne znečistenie? Znečistenie oceánov?
Mokrous
@traveldrive Pokrytec se stará jen o svůj rypák ve své ulici, ale od rána do večera moralizuje všechny ostatní, kteří vidí věci v souvislostech. To už je taková klasika...
traveldrive
@Mokrous Tak takú sebareflexiu by som zrovna od teba nečakal... 😉
Mokrous
@traveldrive ? Nejspíš jsi nepochopil můj příspěvek. Nebo potom nechápu já tvoji reakci. Já psal o Mikešovi. Nepamatuju se, že bych tu já někomu kázal o tom, jak se má chovat a čím jezdit.
traveldrive
@Mokrous
Moja chyba, môj omyl. Myslel som, že to píše Mikesus, mrkol som sem len cez prácu a v tej rýchlosti som prehliadol, že si to Ty, tiež začínaš na "M". Takže sorry, kamarát, beriem späť.
Mokrous
@traveldrive Stane sa...
Mikesus
@traveldrive
Jo taky bych nečekal takovou jeho sebereflexi. Přeci jen, bezne ostatni hodnoti podle sebe, takže aspoň zase víme o kus vic jaky skutečně je.
Mikesus
@Mokrous
heleme se. Lhář opět úřaduje zde. Pořád jezdíš za 5.5 při 160? Neexistuje auto s break-by-wire? Dsg už necuka? Proč v novém kodiaqu dq381 cukala?
A pokrytectví je, aby ve všech obydlených oblastech bylo čistší prostředí? Já vím, kdyz nemuzes ostatnim nicit zdravi, tka jsi protivnej. Nebo to je, když někdo ukáže, že jsi nejen arogantní a bezoheldny, ale zároveň i lhář? To mají lhari ais spolecne, ze útočí na ostatni, kdyz verejne ukážou, ze jsou lhari. Pak ještě zoufalec tu veřejně vyhrožuje zabitím. Prostě lidskej odpad a ten se vždy drží pohromadě.
A ještě nejvtipnější, ze si myslí, že lhanim se z toho ještě lépe vykrouti. Ten vliv dieselu je evidentní na nízkou inteligenci.
www.news-medical.net/news/20230124/Brief-ex posure-to-diesel-exhaust-can-affect-human-brain-function.aspx

Nicméně, já bych byl pro, aby z ciny sem nic nejezdil, ale to byste už breceli úplně. Takze mi stačí, že to nevypousti emise v obydlenych oblastech.
Mokrous
@Mikesus Děkujeme za obvyklou snůšku tvých vlastních howen. To tu už nějakou dobu nebylo. Tak jsi zase všem předvedl, jakej seš zamindrákovanej defekt a jak neumíš nic, než lhát a překrucovat a poučovat a kádrovat a kastovat a urážet atd... A opakovat 𝛑čoviny ze své složky Best of 𝛑čus Mikesus.
Prostě odpad zůstane odpadem i když se tváří jako smetánka.
Když zabalíš howno do zlatýho alobalu, taky z něj neuděláš čokoládu.
Mikesus
@traveldrive
Kouakm že ty pořád nechapes text v cizím jazyce. Já vzdy řešil lokalni emise, predevsim v obydlených oblastech. Mám to napsané i na MACZ. Takze tu ze sebe nedělej hlupáka.
ericn
@traveldrive Tak pokud to budou levné benziny, tak to asi prodají. Nicméně ne MG3 za 400tis Kč, budou muset dolu...
traveldrive
@ericn Keď im to bude ležať v sklade dva roky, potom to možno zlacnia. Ja čínsky lowend za európske ceny kupovať nemienim.
Mikesus
@traveldrive
a co kupuješ? evropský lowend nebo ani to ne a objíždíš bazar?
jiras_
Jednoduše to udělat jak Čína - cla, kdo chce prodávat, musí mít továrnu jako joint venture, 51 % v ní Evropská automobilka.
Petr 1978
@jiras_ ale to se nestane a budou je ještě vítat.... no koment
Ja Prvni 123
A pokud jim na to skocime, tak jsme banda debilu a nic jineho si nezaslouzime.
rohYpnol
@Ja Prvni 123

Vždyť EU automobilky dávno čínskou hru hrají...
Karel Štolař
Tak EU není jediné odbytište, věřím že Číňané při té ceně těch jejich aut po Blízkém východě, severu Afriky a jižní Americe údaji dost na to aby se ta loď zaplatila. Když si vezmu kolik MG potkám u nás, už to taky není málo... Co teprv země BRICS. Evropa si musí zvyknout že už není co bývala a že zbytek světa nebude kupovat technologie které už tady nechceme ovšem za prémiové ceny tak jako to dělal Renault, Volkswagen a další po mnoho desítek let například v jižní Americe
traveldrive
@Karel Štolař Ich ceny nie sú zase tak nízke. Keď si k tomu pripočítaš otáznu kvalitu a neistý servis, nejak zvlášť výhodné mi ich autá neprídu, ich pridaná hodnota je prinajlepšom diskutabilná, ak vôbec nejaká.
WinDiesel
@Karel Štolař : Čína je v lodní recesi, kontejnery zaplavily čínské přístavy. Dost se jim to komplikuje.
WinDiesel
Zaplaví maximálně přístavy, pisálku.