Novinky
Jednoduše to udělat jak Čína - cla, kdo chce prodávat, musí mít továrnu jako joint venture, 51 % v ní Evropská automobilka.
A pokud jim na to skocime, tak jsme banda debilu a nic jineho si nezaslouzime.
Tak EU není jediné odbytište, věřím že Číňané při té ceně těch jejich aut po Blízkém východě, severu Afriky a jižní Americe údaji dost na to aby se ta loď zaplatila. Když si vezmu kolik MG potkám u nás, už to taky není málo... Co teprv země BRICS. Evropa si musí zvyknout že už není co bývala a že zbytek světa nebude kupovat technologie které už tady nechceme ovšem za prémiové ceny tak jako to dělal Renault, Volkswagen a další po mnoho desítek let například v jižní Americe
@Karel Štolař Ich ceny nie sú zase tak nízke. Keď si k tomu pripočítaš otáznu kvalitu a neistý servis, nejak zvlášť výhodné mi ich autá neprídu, ich pridaná hodnota je prinajlepšom diskutabilná, ak vôbec nejaká.
Hádej na co jede ta loď 🤣🤣🤣
Nápověda - ne, není to sníh 🤣🤣🤣
Mohl by jsi tvůj hodnotný příspěvek
www.auto.cz/diskuse/97065/1#…
rozepsat podrobněji? Přijde mi příliš stručný a chtělo by to více do detailu.
To nemůže být vše... něco jsi zapomněl 🤣🤣🤣
Hádej kde ta loď jezdí.
Nápověda - ne, není to v centru v hustě obydleném území
Moja chyba, môj omyl. Myslel som, že to píše Mikesus, mrkol som sem len cez prácu a v tej rýchlosti som prehliadol, že si to Ty, tiež začínaš na "M". Takže sorry, kamarát, beriem späť.
Jo taky bych nečekal takovou jeho sebereflexi. Přeci jen, bezne ostatni hodnoti podle sebe, takže aspoň zase víme o kus vic jaky skutečně je.
heleme se. Lhář opět úřaduje zde. Pořád jezdíš za 5.5 při 160? Neexistuje auto s break-by-wire? Dsg už necuka? Proč v novém kodiaqu dq381 cukala?
A pokrytectví je, aby ve všech obydlených oblastech bylo čistší prostředí? Já vím, kdyz nemuzes ostatnim nicit zdravi, tka jsi protivnej. Nebo to je, když někdo ukáže, že jsi nejen arogantní a bezoheldny, ale zároveň i lhář? To mají lhari ais spolecne, ze útočí na ostatni, kdyz verejne ukážou, ze jsou lhari. Pak ještě zoufalec tu veřejně vyhrožuje zabitím. Prostě lidskej odpad a ten se vždy drží pohromadě.
A ještě nejvtipnější, ze si myslí, že lhanim se z toho ještě lépe vykrouti. Ten vliv dieselu je evidentní na nízkou inteligenci.
www.news-medical.net/news/20230124/Brief-ex posure-to-diesel-exhaust-can-affect-human-brain-function.aspx
Nicméně, já bych byl pro, aby z ciny sem nic nejezdil, ale to byste už breceli úplně. Takze mi stačí, že to nevypousti emise v obydlenych oblastech.
Prostě odpad zůstane odpadem i když se tváří jako smetánka.
Když zabalíš howno do zlatýho alobalu, taky z něj neuděláš čokoládu.
Kouakm že ty pořád nechapes text v cizím jazyce. Já vzdy řešil lokalni emise, predevsim v obydlených oblastech. Mám to napsané i na MACZ. Takze tu ze sebe nedělej hlupáka.
a co kupuješ? evropský lowend nebo ani to ne a objíždíš bazar?