Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Motory Saabu se stále dají koupit nové. Pokud máte odvahu si je objednat z Alibaby

7 komentářů

Stejsn
Nevím jak je to v tomto konkrétním případě, ale čínská druhovýroba dokáže být opravdu katastrofálně špatná. Kamarád si po nehodě koupil na jedničkovou oktávku čínskou přední kapotu a neviděl jsem nic reznout rychlejc od doby Alfasudu. Po roce ta kapota byla na vyhození a to byla normálně ošetřená a nastříkaná, jako každý běžný plech.
Kvalitar
@Stejsn bola ta kapota vobec z plechu?😂
Jon Bon Novy
"Otázkou je i kvalita takového motoru, vyrobeného neznámými firmami"

Vsetky cinske "kvazi" automobilky su nezname ....

Kto by sa chcel stat pokusnym kralikom?
eLzyx
mám čínský klon motoru Honda GX160 a úroveň zpracování je katastrofální. V oleji jsou neustále třpitky z obrusu všeho uvnitř. Ale je fakt, že v době, kdy jsem jej kupoval, tak rozhodnutí, jestli zaplatit 1500Kč nebo 12000Kč, bylo poměrně snadné. A navíc - pořád ještě funguje.
Stejsn
Arese
Hmm, tak to je "neodolatelná" nabídka jen pro velmi odvážné jedince. Zkrátka pro sebevrahy! 😧
Kvalitar
Ten povodny Saab motor Type H ktory sa tu spomina mal mimochodom ako prvy nevisle riadenie zapalovania pre kazdy valec ako aj riadiacu jednotku s 32 bitovou architekturou procesora. Holt Saab. Dodnes velka skoda ze ich nejaka skupina investorov nezachranila a padli.