Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Poslední sedan s atmosférickou V8 slaví limitovanou edicí. Evropská konkurence mu není rovna

15 komentářů

Mikesus
A muze za to EU, ze uz ani v USA nejsou jiné atmo v8. Presne tihle hujeři svalujici svou neschopnost na EU měli pravdu. Je za tím GD v EU.
ptr078
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mikesus
@ptr078
Nepochopil jsi. Ale to nevadí. To uz jsme poznali, že s cizím jazykem mas problémy. Třeba kdyby ses nesnazil trollit na zahraničních webech, chápal bys na těch vašich, o čem se píše.
Chapu, ze potrefená husa se vzdy ozve. Ne, eu opravdu za tvoji neschopnost nemuze.
rtomas
@Mikesus
Mám pro tebe překvapení trolle. Auto.cz není tvůj web a dokonce to není ani český národní web, na kterém bys měl svůj 1:11000000 podíl. Stránky jsou soukromé a jsi zde stejným hostem jako kdokoliv jiný.
Chodím debatovat na zahraniční weby, ale ještě nikdy mě z nich žádný primitiv nevyháněl. Asi nemají své mikesusy.
Lempl Klaun
@rtomas

🤣🤣🤣
Mikesus
@rtomas
No vidíš, a kde píšu, že sem nema chodit? Jen, že by měl lepe chapat psany text a nejspis je to chyba ciziho jazyka, hlouposti to snad nebude. Ted jsi na tom podobně. Jen u tebe to nebude cizim jazykem.
Napiš mi, co z toho co jsem napsal znamena, "jdi pryč a nesmíš sem chodit". To jsem zvedav.
A už jen tím označením primitiv, kdyz tvrdíš něco co v tom prispevku neni, ses ukázal, že vlastně soudis ostatni podle sebe. Dekujeme za tvé představení.
rtomas
@Mikesus No vidíš, a kde píšu, že jsi napsal, že sem nema chodit?
Napiš mi, kdy jsem tvrdil, že jsi napsal "jdi pryč a nesmíš sem chodit". To jsem zvedav.
Vymyslel sis, co jsem nenapsal a teď chceš abych to dokazoval.
Typický trollí opruz.
Alfonz666
tohle je dokonalost. tomu německá trojka nesahá ani po kotníky. https😐/www.autooutlet.cz/…s-500-f-sport-2/
ani ta cena není zas tak hrozná. udělal bych si dárek k 50ti
Man Ký
@Alfonz666 svatá pravda. Pořádný atmosférický motor je král, objem ničím nenahradíš, to ví každý malý dítě

www.youtube.com/watch?…
Alfonz666
@Man Ký To je hezký, že je rychlejší z 0-100, akorát že na okruhu mu lexus naloží https😐/www.youtube.com/watch?…
Ale to jsou všechno nepodstatný věci... až jednou dospjeješ tak pochopíš
Man Ký
@Alfonz666 Dobře, ale tohle je sociální M340i, která má o sto koní míň, stojí o dobrý milión míň a je to civilní auto. A stejně mu napráská. Takže M3, která je v jeho revíru už ho totálně zesměšní.
Alfonz666
@Man Ký hele v pohodě. Ať si každej koupi co chce. Já bych bral z více důvodu lex. Ale Teda stojí půlku co to bmw...
Man Ký
@Alfonz666 RC/F se mi líbilo, mohli do toho dát manuál, když neumí převodovky... takže stejně bych volil LC
Jiří Procházka
Jeden je k dispozici v Lexuspa v Hloubetine. Berte,nebude👍
Marybel
"Na americkém trhu jde o poslední vůz s atmosférickým osmiválcem"

Poslední atmo V8? To jste zapomněli na hodně aut teda. Vždyť třeba Mustanga či Vette máme i zde v EU. A co teprv všechny ty Silverada, Suburbany, Duranga...