Novinky
Poslední sedan s atmosférickou V8 slaví limitovanou edicí. Evropská konkurence mu není rovna
15 komentářů
A muze za to EU, ze uz ani v USA nejsou jiné atmo v8. Presne tihle hujeři svalujici svou neschopnost na EU měli pravdu. Je za tím GD v EU.
@Alfonz666 svatá pravda. Pořádný atmosférický motor je král, objem ničím nenahradíš, to ví každý malý dítě
www.youtube.com/watch?…
www.youtube.com/watch?…
@rtomas
No vidíš, a kde píšu, že sem nema chodit? Jen, že by měl lepe chapat psany text a nejspis je to chyba ciziho jazyka, hlouposti to snad nebude. Ted jsi na tom podobně. Jen u tebe to nebude cizim jazykem.
Napiš mi, co z toho co jsem napsal znamena, "jdi pryč a nesmíš sem chodit". To jsem zvedav.
A už jen tím označením primitiv, kdyz tvrdíš něco co v tom prispevku neni, ses ukázal, že vlastně soudis ostatni podle sebe. Dekujeme za tvé představení.
No vidíš, a kde píšu, že sem nema chodit? Jen, že by měl lepe chapat psany text a nejspis je to chyba ciziho jazyka, hlouposti to snad nebude. Ted jsi na tom podobně. Jen u tebe to nebude cizim jazykem.
Napiš mi, co z toho co jsem napsal znamena, "jdi pryč a nesmíš sem chodit". To jsem zvedav.
A už jen tím označením primitiv, kdyz tvrdíš něco co v tom prispevku neni, ses ukázal, že vlastně soudis ostatni podle sebe. Dekujeme za tvé představení.
@Man Ký hele v pohodě. Ať si každej koupi co chce. Já bych bral z více důvodu lex. Ale Teda stojí půlku co to bmw...
@Alfonz666 Dobře, ale tohle je sociální M340i, která má o sto koní míň, stojí o dobrý milión míň a je to civilní auto. A stejně mu napráská. Takže M3, která je v jeho revíru už ho totálně zesměšní.
@Man Ký To je hezký, že je rychlejší z 0-100, akorát že na okruhu mu lexus naloží https😐/www.youtube.com/watch?…
Ale to jsou všechno nepodstatný věci... až jednou dospjeješ tak pochopíš
Ale to jsou všechno nepodstatný věci... až jednou dospjeješ tak pochopíš
tohle je dokonalost. tomu německá trojka nesahá ani po kotníky. https😐/www.autooutlet.cz/…s-500-f-sport-2/
ani ta cena není zas tak hrozná. udělal bych si dárek k 50ti
ani ta cena není zas tak hrozná. udělal bych si dárek k 50ti
"Na americkém trhu jde o poslední vůz s atmosférickým osmiválcem"
Poslední atmo V8? To jste zapomněli na hodně aut teda. Vždyť třeba Mustanga či Vette máme i zde v EU. A co teprv všechny ty Silverada, Suburbany, Duranga...
Poslední atmo V8? To jste zapomněli na hodně aut teda. Vždyť třeba Mustanga či Vette máme i zde v EU. A co teprv všechny ty Silverada, Suburbany, Duranga...
@Alfonz666 RC/F se mi líbilo, mohli do toho dát manuál, když neumí převodovky... takže stejně bych volil LC
@Mikesus No vidíš, a kde píšu, že jsi napsal, že sem nema chodit?
Napiš mi, kdy jsem tvrdil, že jsi napsal "jdi pryč a nesmíš sem chodit". To jsem zvedav.
Vymyslel sis, co jsem nenapsal a teď chceš abych to dokazoval.
Typický trollí opruz.
Napiš mi, kdy jsem tvrdil, že jsi napsal "jdi pryč a nesmíš sem chodit". To jsem zvedav.
Vymyslel sis, co jsem nenapsal a teď chceš abych to dokazoval.
Typický trollí opruz.
@Mikesus
Mám pro tebe překvapení trolle. Auto.cz není tvůj web a dokonce to není ani český národní web, na kterém bys měl svůj 1:11000000 podíl. Stránky jsou soukromé a jsi zde stejným hostem jako kdokoliv jiný.
Chodím debatovat na zahraniční weby, ale ještě nikdy mě z nich žádný primitiv nevyháněl. Asi nemají své mikesusy.
Mám pro tebe překvapení trolle. Auto.cz není tvůj web a dokonce to není ani český národní web, na kterém bys měl svůj 1:11000000 podíl. Stránky jsou soukromé a jsi zde stejným hostem jako kdokoliv jiný.
Chodím debatovat na zahraniční weby, ale ještě nikdy mě z nich žádný primitiv nevyháněl. Asi nemají své mikesusy.
Nepochopil jsi. Ale to nevadí. To uz jsme poznali, že s cizím jazykem mas problémy. Třeba kdyby ses nesnazil trollit na zahraničních webech, chápal bys na těch vašich, o čem se píše.
Chapu, ze potrefená husa se vzdy ozve. Ne, eu opravdu za tvoji neschopnost nemuze.