Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTesle se letos v Evropě nedaří. Čísla klesají i nejprodávanějšímu autu roku 2023
27 komentářů
Ham.
Z článku by jeden mohl nabýt dojmu, že hlavním problémem Tesly je propad v EU, ale daleko větší problém je její propad v Číně, ten byl sice v dubnu "jen" 6%, ale na trhu EV, který rostl přes 50%. Takže v Číně ztrácí Tesla tržní podíl daleko rychleji než v Evropě.
@Ham.
A v Evropě začne ztrácet tržní podíl podobně rychle až sem přijdou čínské BEV. A až trh s BEV "poroste" díky centrálně plánované bruselské RVHP...
A v Evropě začne ztrácet tržní podíl podobně rychle až sem přijdou čínské BEV. A až trh s BEV "poroste" díky centrálně plánované bruselské RVHP...
Richard76
ja jsem propady ospravedlnoval prichodem nove Y. Mylil jsem se 😒
@Richard76 zatím to nelze tvrdit, viz já výše. Ale jako určitě podíl lepší konkurence hlavně v Číně na tom určitě bude.
rohYpnol
Tak co hujeříčci?!? To bylo keců, jak všichni čekají na FL... a ono nic 🤣🤣🤣
@rohYpnol No ved je to mozno pravda, cakali, videli a radsej nekupili alebo sli ku konkurencii alebo cakaju dalej na nove y
twistedTSD
Proč by Tesle prodeje neklesaly, když každý rok přijde na trh několik hezčích, ergonomičtějších a možná i technicky vyspělejších elektrických crossoverů? A ještě s tím, co předvádí pan majitel...
@twistedTSD
Problém Tesly je, ze veřejná vysledku dělá mnohem menší pokroky než konkurence.
Přestože modely prošly určitou evolucí a zdaleka to nejsou takové hrůzy jak zpočátku, a výrobou v Číně a v Německu se hodně zlepšila kvalita výroby, tak v zásadě pořád vyrábí to stejné.
Pro stávající zákazníky to je svým způsobem dobře, protože jejich 10 let stará Tesla vypadá pořád tak nějak stejně jak ta nová.
Ale proč si zákazník má kupovat nové auto, které vypadá jak 10 let staré.... tohle fungovalo u Audi, a skvěle. Ale tam to bylo o úplně něčem jiném, o konzervativnosti zákazníků, o tom že chtějí pořád to samé...
Zatímco Teslu si kupuje ten, který se chce cítit jako pokrokový lepšočlověk co zachraňuje planetu a díky němu může americký Globemaster kroužit nad Prahou jen tak aby spálil letecký benzin v nádržích... 🤣
www.novinky.cz/…-letoun-40436113
Problém Tesly je, ze veřejná vysledku dělá mnohem menší pokroky než konkurence.
Přestože modely prošly určitou evolucí a zdaleka to nejsou takové hrůzy jak zpočátku, a výrobou v Číně a v Německu se hodně zlepšila kvalita výroby, tak v zásadě pořád vyrábí to stejné.
Pro stávající zákazníky to je svým způsobem dobře, protože jejich 10 let stará Tesla vypadá pořád tak nějak stejně jak ta nová.
Ale proč si zákazník má kupovat nové auto, které vypadá jak 10 let staré.... tohle fungovalo u Audi, a skvěle. Ale tam to bylo o úplně něčem jiném, o konzervativnosti zákazníků, o tom že chtějí pořád to samé...
Zatímco Teslu si kupuje ten, který se chce cítit jako pokrokový lepšočlověk co zachraňuje planetu a díky němu může americký Globemaster kroužit nad Prahou jen tak aby spálil letecký benzin v nádržích... 🤣
www.novinky.cz/…-letoun-40436113
rohYpnol
@rohYpnol
Díky za připomenutí, vidím tam redakčního miláčka 👉 hodně anonymního Barrichella.
www.auto.cz/diskuse/92499/1?…
Cadillac - 2
Dodge - 9
Chevrolet - 3
Chrysler - 1
Lincoln - 1
RAM - 14
Tesla - 116
Avenger - 9
Renegade - 2
Compass - 19
Wrangler - 6
Gladiator - 10
Jeep nezařazeno: 3
E😜lorer - 2
Kterému protekčně vymázli i recenzi na jeho stařičký Rolls-Royce na moje.auto.cz/…richello-5132180
Co tam máš dál, šašku. 🤡
Díky za připomenutí, vidím tam redakčního miláčka 👉 hodně anonymního Barrichella.
www.auto.cz/diskuse/92499/1?…
Cadillac - 2
Dodge - 9
Chevrolet - 3
Chrysler - 1
Lincoln - 1
RAM - 14
Tesla - 116
Avenger - 9
Renegade - 2
Compass - 19
Wrangler - 6
Gladiator - 10
Jeep nezařazeno: 3
E😜lorer - 2
Kterému protekčně vymázli i recenzi na jeho stařičký Rolls-Royce na moje.auto.cz/…richello-5132180
Co tam máš dál, šašku. 🤡
Tycoon
Je to smůla.
Tesla by mohla prodávat více, ale jednou uvízne loď v Suezském průplavu a chybí díly na výrobu. Podruhé sice lodě plují, ale gigafactory má odstávku. Potřetí plují lodě a gigafactory nemá odstávku, ale ekologové blokují příjezdové silnice. Počtvrté plují lodě, není odstávka, nejsou ekologové, ale zrovna je facelift, takže zákazníci vyčkávají.
Už se mohlo prodat několikanásobně více elektromobilů, nebýt té nekonečné smůly a překážek.
Tesla by mohla prodávat více, ale jednou uvízne loď v Suezském průplavu a chybí díly na výrobu. Podruhé sice lodě plují, ale gigafactory má odstávku. Potřetí plují lodě a gigafactory nemá odstávku, ale ekologové blokují příjezdové silnice. Počtvrté plují lodě, není odstávka, nejsou ekologové, ale zrovna je facelift, takže zákazníci vyčkávají.
Už se mohlo prodat několikanásobně více elektromobilů, nebýt té nekonečné smůly a překážek.
@Tycoon
Přesně. A když zrovna celé Španělsko si chtěli objednat Teslu Y, tak prásk, blackout... 😉
Přesně. A když zrovna celé Španělsko si chtěli objednat Teslu Y, tak prásk, blackout... 😉
@rohYpnol
A zrovna ve chvíli, kdy 10 milionů Španělů bylo na konci konfigurátoru a chystali se kliknout na objednávku. Další smůla.
A zrovna ve chvíli, kdy 10 milionů Španělů bylo na konci konfigurátoru a chystali se kliknout na objednávku. Další smůla.
@Tycoon 😆😆😆 Dnes se nám zvlášť poved nálev! Všechno vylejt! ?!! Nepřišly gumičky! Co na to Musk? Že mlčí?! 😂😂🤣🤣🤣😀😃
Renoo
Tak zase budou plné huby všemožných teorií, jak to vlastně vůbec nevadí a jak je všechno OK a že to vysvětlil sám bůh Musk.
Realita je čistě logická. Ten drive, který měla Tesla dřív, je pryč. Byla vždycky ve všem napřed a to už dávno není. Dnes jsou na trhu lepší a levnější. Sliby zůstaly nenaplněny. Cybertruck je průser, Highland je facelift bez zásadních technologických změn, 4680 stále není dotažena, jak dopadl FSD víme všichni, atd.
Důvod je jednoduchý, Musk ztratil spoustu času svým angažmá v Twitteru a ve vládě a na Teslu neměl čas. Možná se na ni vybodnul definitivně a jen ji nechá dojet. Byznys se SpaceX je jiná třída než se patlat s prodejem elektrohraček a zajišťovat si dostatek fanatiků.
Realita je čistě logická. Ten drive, který měla Tesla dřív, je pryč. Byla vždycky ve všem napřed a to už dávno není. Dnes jsou na trhu lepší a levnější. Sliby zůstaly nenaplněny. Cybertruck je průser, Highland je facelift bez zásadních technologických změn, 4680 stále není dotažena, jak dopadl FSD víme všichni, atd.
Důvod je jednoduchý, Musk ztratil spoustu času svým angažmá v Twitteru a ve vládě a na Teslu neměl čas. Možná se na ni vybodnul definitivně a jen ji nechá dojet. Byznys se SpaceX je jiná třída než se patlat s prodejem elektrohraček a zajišťovat si dostatek fanatiků.
Skôr to vyzerá, že prepad predaja sa zrýchľuje (acea štatistika za Q1/2025 EU + EFTA + UK pokles -37.2 percent (všetky modely).
PS: tie Vaše smajlíky v diskusiách zaručene zlikvidujú odkazy v komentároch. Nechcete to prehodnotiť? o / = 👋
www.acea.aut👋files/Press_release_car_registrations_March_2025.pdf
Během toho jsou registrace doběhu předchozí Y a různých zásob TM3. Auta vyrobená po obnově výroby budou mít náběh asi spíš teď květen/červen? Nevim. Nejsem fanoušek Tesly, ale ta selekce informací mě šokuje.
Ta selekce informací je dle meho naprosto záměrná.
Tesla v oficiálnej správe za Q1/2025 investorom píše, že bol Ramp up v Šanghaji, kde za 6 týždňov nabehli na plnú kapacitu.
Nespomínajú úplné uzavretie všetkých závodov ako píšeš (odstávky na čínsky nový rok sú bežné, tak ako 2-3 týždňové odstávky v európskych závodoch okolo Vianoc a Nového roka a v lete).
digitalassets.tesla.com/…-2025-Update.pdf
Druhá věc, když se o tom tady tak psalo tak jsem si vždy otevřel konfigurátor Tesly a tam dlouho Y nešlo ani objednat, pak jen nějaká to úvodní edice. Neustále doprovázené informací že dodání duben/květen 2025. A až na konec standardní výbavové linie, které tam myslím že vidím dnes poprvé (naposled jsem koukal asi před měsícem) s dodáním údajně červen. Takže oficiální prohlášení Tesly sedí s tím co bylo vidět v českém konfigurátoru.
Celou tu dobu ale vycházeli na ACZ a jinde v ČR články o tom jak se projevuje politika Muska a o tom co se psalo v konfigurátoru a reálně se dělo s výrobou nebyla jediná zmínka. Takže já bych s hodnocením situace stále vyčkal a hledal jiné zdroje, protože to co se zde píše je bohužel dost nevěrohodné.
A že jim to celé trvá je další věc a jejich mínus, otázkou zda to dokážou dohnat, to uvidíme.
To tiež nič neznamená?
Já mám třeba Jeep Wrangler - chápu jiná automobilka a situace - ale vyrobený byl asi o 8 měsíců než se dostal ke mně. A ve statistikách figuruje až když jsem ho převzal. Ano kupoval jsem jako skladovku, ale US automobilky to tak dělají a myslím že Tesla právě taky že jede ty jejich "mega" série ve velkém a konfigurátor má stejně jen pár options.