Novinky
Jsem zvědavý na nosnost. Jestli to bude podobný výsměch jako id.buzz cargo, tak je to plechovka k ničemu.
Vypadá to divně ale budiž. Jinak není třeba truchlit že točivý moment je u obou verzí totožný. U elektromobilu je to stejně zbytečný údaj, o dynamice rozhoduje výkon. Hmotnost a nosnost jako klíčové údaje zcela chybí
@Othello A výkon je priamo závislý od čoho...? Ak majú zhodný krútiaci moment, potom výkonnejšia verzia dovolí ísť do vyšších otáčok. Niečo ešte spraví prípadný rozdiel v priebehu krivky momentu, ale minimálny.
@traveldrive
chtěl jsi tím říct něco jiného než já ?
chtěl jsi tím říct něco jiného než já ?
@Othello
Za v pásmu max vykonu, tzn od 0 do cca 2/3 max otáček budou mít stejný vykon oba motory a stejnou dynamiku. Pokud nebudou mít jiný staly převod.
Za v pásmu max vykonu, tzn od 0 do cca 2/3 max otáček budou mít stejný vykon oba motory a stejnou dynamiku. Pokud nebudou mít jiný staly převod.
Zadní lavice je zase v kuse. Tu zadní jedničku mám vyhozenou furt a vozím tam dlouhé věci.
Co je to prosím střední a prodloužený dojezd?? 😄🙈 To už jsme došli tak daleko, že se automobilky za ten údaj stydí?? A koukám, že už jsme z omezených 180 pak 150 dokonce klesli na 135 km za hodinu. A těch 135 je tachometrových, nebo reálných?? Fakt blázni ti výrobci EV. Když už tam konečně dají normální motor, tak to zabíjí jiným nesmyslem.
Tvl stylová dodávka? Takže když má něco kontroverzní design, tak je to stylové? Dát za něco takového milion+ a neudrží to ani dálniční rychlost? To musí být blázen, kdo si toto koupí…
@ericn
Podle čeho víš, že neudrží dalnicni rychlost? Už jsi v tom jel tedy?
Podle čeho víš, že neudrží dalnicni rychlost? Už jsi v tom jel tedy?
@Mikesus Vmax 135kmh, to ani nemůžeš do levého pruhu na dalnici aniž by tě někdo netlačil 😋 Žádná rezerva, tj většina s tím pojede 110kmh v pravém pruhu. Kolik si taková dodávka může říct ve 130kmh? Vivaro EV na dálnici přes 30kWh/100km…
Strašne je drahá. To nekúpi ani milionár. 😁 😁 😁
Vyzerá to celkom fajn, len ma zarazil výhľad z kabíny, A a B stĺpiky sú také nehorázne hrubé, že cez ne musí byť príšerný výhľad. Vyhovuje to vôbec nejakým normám, ergonómii, vojde sa to do povolených mŕtvych uhlov...?