Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Další várka nádherných motorů aneb Auto nemusí být krásné jenom zvenku

23 komentářů

vencelín
Zajímavé strojovny, jen co je pravda. A srdci a uším nezbývá než smutnit když zjistí že i Ferrari nám pomalu začíná bzucet.
jersey.se
A proto nikdo, kdo nemá v palici nastláno, nechce elektrošmejdy.
Horký Hrom
@jersey.se Za 20 let budeme obdivovat fotografie nejkrásnějších baterií. A u youngtimerů zažívat vzrušení u nabíječek. Future is electric 👍👍👍
Arese
@Horký Hrom Ty seš fakt elektrodebil. 🤮
ryccardo
@Horký Hrom nutno rici, ze u konfekcnich aut motor pod kapotou nikoho nezajimal uz i driv. A pekny strojovny porad budou. Jen elektricka ta budoucnost nebude.
vencelín
@Horký Hrom
Cikáne, leda tak ve Vašem ztrestenem snu
lukas13
Thema 8.32 - youngtimer snů. Srdce ze zlata. 👍
Stejsn
@lukas13 Ale zrovna v Themě ten motor nijak moc hezky nevypadá, není tam moc vidět, jen ta krabice.
Arese
@Stejsn Jaká krabice?! Thema je dodnes nádherné auto! 🙂👍👍👍
Stejsn
@Arese ta Ferrari krabice pod kapotou. Bavíme se o motorech.
lukas13
@Stejsn

To je pravda. Já jsem však hovořil o tom autě obecně - jeden z mých autosnů 😉
vencelín
@lukas13
Takových libustek by se našlo více. Příkladem třebas Delta Integrale Evo, bx 4tc, Espace f1.
lukas13
@vencelín
Samozřejmě, o tom žádná 👍
Mikesus
By mne moc zajímalo, kolik plakátových bychařů zde, co nadávají na ev, ma pod kapotou něco víc než čtyřválec, kdyz se jim to tak líbí. Předpokládám, že zlomek, a pak není divu, ze to automobilky ruší, kdyz to nikdo nekupuje.
Arese
@Mikesus A kdo tvrdí, že i čtyřválec nemůže být krásný? Mrkni třeba na motory Twin Spark od AR! 🙂👍🇮🇪
Hendly
@Arese
Akor Alfa umira na nedostatek kupců.
Ty sis ji snad koupil?
ryccardo
@Mikesus ono ale na 4 valci neni vubec nic spatneho. I 4 valec muze byt zajimavy a prijemny motor.
Mikesus
@ryccardo
Takze jen plakátoví bychaři? I treba ten krásný čtyřválec, kterých bude dost málo, určitě máš. Nebo to je jinak?
ryccardo
@Mikesus ano takovy zajimavy 4 valec mam. Jizdne velice prijemny. V beznem provozu neslysne tichy a v otackach umi pekne zabrat a ozvat se. Ja jsem spokojeny. Mohl by mit nejakeho konika navic, ale i tohle mi bezne staci. Na podlahu se podivam jen pri predjizdeni nebo kdyz mam chut uzit trochu zrychleni.
vencelín
@ryccardo
Přesně. Příkladem třebas Delta Evo, ta měla přplňovaný 4 válec nebo třeba 405 Mi16
ryccardo
@vencelín tak to jsou vubec legendarni perly, ale udrzovat v provozu zrovna tyhle dva nechces 😁
vencelín
@ryccardo
Spíše je škoda nechat je otloukat u samosky a poškozovat provozem, vezmeme li v potaz jejich nepříliš nízkou cenu.
vencelín
@Mikesus
I prachobyčejný 4 vál je vůči jakémokoliv bzučáku rajská hudba