Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
vencelín
1
Zajímavé strojovny, jen co je pravda. A srdci a uším nezbývá než smutnit když zjistí že i Ferrari nám pomalu začíná bzucet.
jersey.se
A proto nikdo, kdo nemá v palici nastláno, nechce elektrošmejdy.
@jersey.se Za 20 let budeme obdivovat fotografie nejkrásnějších baterií. A u youngtimerů zažívat vzrušení u nabíječek. Future is electric 👍👍👍
lukas13
Thema 8.32 - youngtimer snů. Srdce ze zlata. 👍
@lukas13 Ale zrovna v Themě ten motor nijak moc hezky nevypadá, není tam moc vidět, jen ta krabice.
Mikesus
By mne moc zajímalo, kolik plakátových bychařů zde, co nadávají na ev, ma pod kapotou něco víc než čtyřválec, kdyz se jim to tak líbí. Předpokládám, že zlomek, a pak není divu, ze to automobilky ruší, kdyz to nikdo nekupuje.
@Mikesus A kdo tvrdí, že i čtyřválec nemůže být krásný? Mrkni třeba na motory Twin Spark od AR! 🙂👍🇮🇪
@Mikesus ono ale na 4 valci neni vubec nic spatneho. I 4 valec muze byt zajimavy a prijemny motor.
@ryccardo
Takze jen plakátoví bychaři? I treba ten krásný čtyřválec, kterých bude dost málo, určitě máš. Nebo to je jinak?
Takze jen plakátoví bychaři? I treba ten krásný čtyřválec, kterých bude dost málo, určitě máš. Nebo to je jinak?
@Mikesus ano takovy zajimavy 4 valec mam. Jizdne velice prijemny. V beznem provozu neslysne tichy a v otackach umi pekne zabrat a ozvat se. Ja jsem spokojeny. Mohl by mit nejakeho konika navic, ale i tohle mi bezne staci. Na podlahu se podivam jen pri predjizdeni nebo kdyz mam chut uzit trochu zrychleni.
@ryccardo
Přesně. Příkladem třebas Delta Evo, ta měla přplňovaný 4 válec nebo třeba 405 Mi16
Přesně. Příkladem třebas Delta Evo, ta měla přplňovaný 4 válec nebo třeba 405 Mi16