Novinky
traveldrive
10
Ale im to trvalo, sakra...
Rijard
0
@traveldrive Tak on vývojový nebo modernizační cyklus auta netrvá půl roku....
šofér
0
@Rijard - jak komu, Číňan reaguje do měsíce, jak bylo uvedeno právě na tomto servu na příkladu vysoko umístěných sedaček a ještě něčeho ,teď si nevzpomenu. Ale bylo to tady nedávno.
Anonym
0
@traveldrive Mimochodom ! Šéfom interiérového designu značky VW je Slovák Boris Grell zo Šale .
traveldrive
0
@Dušan Trnka Dizajn a použitá technika sú dve rozdielne veci. Šéfom môže byť pokojne Bambu z Honolulu, dizajn by bol iný, ale ovládače by boli dotykové presne rovnako.
Chyba je úplně jinde.
Chyba VW (a ostatní většiny automobilek v EU) je v tom, že jednoduše neposlouchaji zákazníka. Ale poslouchají zelenorudou ideologií EU.
Chyba VW (a ostatní většiny automobilek v EU) je v tom, že jednoduše neposlouchaji zákazníka. Ale poslouchají zelenorudou ideologií EU.
@rohYpnol hele tohle bude spis tim, ze ve VW zamestnali par dementnich mladych frikulinu, kteri vubec nebyli kompetentni k tomu navrhovat interier auta. Snad uz jsou vyhozeny a VW najalo nejake normalni designery.
@ryccardo Ne, tohle bylo tím, že VW zaměstnal Diesse, který nebyl kompetentní vůbec k ničemu.
@twistedTSD to je ale stejna blbost jako ze Diess muze za dieselgate.
@twistedTSD Ale bol ! Keď ho postavili na čelo predstavenstva VW bola mu určená úloha znížiť výrobné náklady za každú cenu, na to on bol " odborník " . Robil to aj v iných automobilkách . Treba si uvedomiť, že členovia predstavenstva sú len zamestnanci a o konečnej podobe vozidla oni nerozhodujú . To je vecou Dozornej rady koncernu, ktorá zastupuje majiteľov a tam má hlavné slovo kľúčový vlastník a jeho 20 členov Dozornej rady . Jednoducho povedané, bez zástupcov vlády spolkového štátu Dolné Sasko nič nespravíš . Tak to v koncerne VW funguje od skončenia vojny a vymysleli to Briti a ich povojnová správa ...
To je prekvapeni. A kdyz jsem tu spolu s par dalsima kritizoval chybejici tlacitka a otocne ovladace par let zpatky, tak jsem se dockal posmechu od nekolika mistnich primitivu jestli nechci mit taky misto starteru kliku, kdyz jsem tak proti pokroku a ejhle jak to dopadlo 😁
@ryccardo
Přesně tak. Stejně jako ty bullshity o elektromobilitě Ukrajině, atd. ...
Ale ono už se to rýsuje. Budoucnost není dotyková ani displayová. Budoucnost není elektrická. Budoucnost není Ukrajina tak jak byla před konfliktem...
Přesně tak. Stejně jako ty bullshity o elektromobilitě Ukrajině, atd. ...
Ale ono už se to rýsuje. Budoucnost není dotyková ani displayová. Budoucnost není elektrická. Budoucnost není Ukrajina tak jak byla před konfliktem...
@rohYpnol Musíš pořád tahat politiku do random diskusí o autech?
BTW Turek se navzdory tvému obětavému boji přiznal k tomu, že o dálniční jízdě lhal. Přiměje tě to zpochybňovat ty hovadiny, které čteš? Pochybuji.
BTW Turek se navzdory tvému obětavému boji přiznal k tomu, že o dálniční jízdě lhal. Přiměje tě to zpochybňovat ty hovadiny, které čteš? Pochybuji.
@twistedTSD
Kde Turek přiznal, že lhal? Jestli myslíš ten skvělý bullshit co vytvořili deník N a novinky, tak ty jenom ukazují jak tyhle média demagogicky manipulují se čtenářem.
Kde Turek přiznal, že lhal? Jestli myslíš ten skvělý bullshit co vytvořili deník N a novinky, tak ty jenom ukazují jak tyhle média demagogicky manipulují se čtenářem.
@rohYpnol Takže si zprávu od Turka vymysleli. Dokud to nenapíše nějaká proruská stoka, tak je to nesměroplatné, rozumím.
@twistedTSD
Pokud to jsou ty články, které si myslím, tak ty články novinek, seznamu a deníku N byly vyloženě manioulativní až lživé. V jednom přitom výslovně uvedli, ze Turek nikdy neřekl, kde byl snímek pořízen... Stačí číst a u toho aspoň trochu myslet. Novinky a denik N jsou antibabiš, antiturek, a těžce pro 5k.
Pokud to jsou ty články, které si myslím, tak ty články novinek, seznamu a deníku N byly vyloženě manioulativní až lživé. V jednom přitom výslovně uvedli, ze Turek nikdy neřekl, kde byl snímek pořízen... Stačí číst a u toho aspoň trochu myslet. Novinky a denik N jsou antibabiš, antiturek, a těžce pro 5k.
@rohYpnol "„Má přiměřená rychlost na prázdné dálnici D5 je (zdokumentovaná, pozn. red.) na fotografii nehomologovaného a 34 let starého tachometru. Věřím, že úředníci mají právní povědomí a budou se tak raději zabývat skutečnými problémy,“
Donedávna jsi zarytě tvrdil, že to v ČR nebylo. Tak jak to je?
Donedávna jsi zarytě tvrdil, že to v ČR nebylo. Tak jak to je?
@twistedTSD
NE. ÚPLNĚ ŠPATNĚ!!! Já jsem nikde a nikdy netvrdil (stejně tak Filip Turek), že fotografie nebyla pořízena na D5.
Předvádíš demagogii stejně jako novinky.. Podsouváš něco co nikdo neřekl!
NE. ÚPLNĚ ŠPATNĚ!!! Já jsem nikde a nikdy netvrdil (stejně tak Filip Turek), že fotografie nebyla pořízena na D5.
Předvádíš demagogii stejně jako novinky.. Podsouváš něco co nikdo neřekl!
Tom Janota
Příspěvek podléhá schvalování.
@rohYpnol Plácal jsi úplně stejné hovadiny o tom, že se proti němu spiknuly Seznam Zprávy, Deník N a nevím jací ilumináti, a že ta fotka byla pořízena v Německu. Pokud vím, ještě jsem se s tebou hádal, že se to místo dá snadno geolokovat.
@twistedTSD tak jestli jel Turek 200 nebo ne je uplne ta nejmin podstatna vec co si mohl asi zminit. Tak at....
@ryccardo Mně je Turkova jízda po dálnici ukradená.
@twistedTSD Turka si, ak sa nemýlim, prvý spomenul ty. Vadí ti, že niekto ťahá do diskusie politiku, ale už ti nevadí priliať do ohňa trochu oleja...
@traveldrive Ano. Když už si chce rohYpnol povídat o politice, proč nevytáhnout téma, které s auty aspoň trochu souvisí?
@ryccardo
nejde o rychlost ( kdo na to nekdy na prazdne dalnici neslap?), ale o to že lhal. Lhal i v tak primitivní věci.
nejde o rychlost ( kdo na to nekdy na prazdne dalnici neslap?), ale o to že lhal. Lhal i v tak primitivní věci.
@Hendly blbost je ze se u toho fotil. Taky jedu obcas 2 kila, kdyz to jde, ale fotit se u toho? Mladicka nerozvaznost. Snad se pro priste pouci.
@Hendly
Opět lžeš když jsem ti jednoznačně a jasně doložil, jak novináři manipulovali s tvrzeními???
Turek nikdy nelhal. Fotka nedokazuje žádný přestupek.
Filip Turek je moula, protože tuhle špinavou štvavou kampaň mohl a měl očekávat...
Z druhé strany, zlatý Filip Turek. To ODS je jiný level 🤣🤣🤣 opět se potvrzují moje slova, nejhorší vláda od 89 🤣🤣🤣
Opět lžeš když jsem ti jednoznačně a jasně doložil, jak novináři manipulovali s tvrzeními???
Turek nikdy nelhal. Fotka nedokazuje žádný přestupek.
Filip Turek je moula, protože tuhle špinavou štvavou kampaň mohl a měl očekávat...
Z druhé strany, zlatý Filip Turek. To ODS je jiný level 🤣🤣🤣 opět se potvrzují moje slova, nejhorší vláda od 89 🤣🤣🤣
Stačilo před uvedením id řady /G8 udělat malou anketu mezi zákazníky, zda si přejí patlat teplotu, hlasitost a asistenty na dotykových plochách a problém by byl vyřešený dřív než vznikl. Holt
Němcům jak jednou přepne, racionalita jde stranou.
Němcům jak jednou přepne, racionalita jde stranou.
Jenže to VW dělá další megachybu. Dneska potřebujete fyzická tlačítka i pro start stop, hlídání pruhů, rychlosti, autonomní jízdu. VW žije v minulosti. 5 let mu trvá pochopit chybu. A o třech tlacitkach pro 4 okna o tom už ví? O prosklené střeše jen s elektronickou clonou která nejde otevřít o tom ví? Do 10 let ta automobilka zkrachuje.
@wolf66 Neotevíratelná a nestínitelná panoramatická střecha bez možnosti volby je další skvělá inovace v duchu "když to dělá Tesla, tak my taky", kterou bohužel nepraktikuje jen VW.
@twistedTSD Jsou to fakt tragédi. Když už nemají vlastní zdravý rozum a logický úsudek, tak proč si neudělali průzkum u svých zàkazníků?!! 😟👎
@twistedTSD tak Peugeot to dělal taky, panoramatickou neotevíratelnou střechu. Měl jsem to na P5008, ale naštěstí měla látkovou roletku, tj v létě to nebylo tak hrozné 😋
iczek
Příspěvek podléhá schvalování.
konecne to pochopili, ze veci ktore su IN, sa nemusia hodit za volant ked treba kukat dopredu a soferovat. palec hore za sebakritiku VW .
- mne aj cela rada ID pride po stranke dizajnu ako miesanina VW a tesly.....akoby VW stratil vlastnu identitu a mylel si ze vsetci sa zalubili do tesla rieseni. a pritom sa ukazuje za po "tesla rieseniach" ide iba cast ludi (a zda sa ze uz ju maju kupenu).
- aj ked niesom tesla fans, tak nemam nic proti nej ( ani sefovi).....kto chce nech si ju kupi a prajem mu vela spokojnych km. hlavne nech jazdi z rozumom a respektom k bezpecnosti.
- mne aj cela rada ID pride po stranke dizajnu ako miesanina VW a tesly.....akoby VW stratil vlastnu identitu a mylel si ze vsetci sa zalubili do tesla rieseni. a pritom sa ukazuje za po "tesla rieseniach" ide iba cast ludi (a zda sa ze uz ju maju kupenu).
- aj ked niesom tesla fans, tak nemam nic proti nej ( ani sefovi).....kto chce nech si ju kupi a prajem mu vela spokojnych km. hlavne nech jazdi z rozumom a respektom k bezpecnosti.
Fakt jsem rád za trojkovou oktávku. Co se čudliků týká, je tam ergonomie skoro vzorná.
@Stejsn
Z mého pohledu je u OIII infotainment hodně dole, úplně mimo rozné pole řidiče.
Z mého pohledu je u OIII infotainment hodně dole, úplně mimo rozné pole řidiče.
@Tycoon To je snad jediné mínus starších VAG modelů a jediné plus těch nových. Jinak co jsem měl možnost si zkusit novinky, tak všechno ostatní je tak stupidní a nepříjemné, že člověk nemůže najít nové auto, ze kterého by nebyl co půl hodiny nas.anej a vytočenej doběla.
Mohli se zeptat...
Nejdůležitější tlačítko v autě je PŘEPNUTÍ NA VNITŘENÍ VENTILACI. Bez něj je to v dieseldezolátním světě takřka k nepřežití. Vše ostatní jsou detaily.
Nejde o vek, ale o skúsenosti ! Mladí jednoducho nepoznajú, že existovalo lepšie riešenie . V súčasnosti začína éra " štvorcových " volantov, viz. Audi . Koľko bude trvať až zistia, že je to blbosť ?
Pozdě chlapci. Když dám dohromady zkušenosti s 7Q DSG, zkušenosti s koncernovými infotainmenty a aroganci + neschopnost při řešení závad = nechci cokoli koncernového ani vidět. Moje peníze si nezasloužíte!