Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Spalováky stále trhají pumpám hadice. Teď už to umějí i elektromobily

5 komentářů

gil54
Nechci zpochybňovat racionalitu a potřebu takového nástavce pro někoho, kdo občas předpokládá nabíjení v nějakém takovém odlehlém "Bronxu".

Za ty prachy nástavec na jedno požití resp. tedy na jednu ostrou akci, který de facto ještě ani stoprocentně nefunguje ( ok, třeba to i nakonec prý technicky dochytají) mi nepřijde zrovna jako high-tech řešení.

Neregistrovaná devítka v kastlíku udělá taky dobrou službu. A nějaká ta kaluž krve se mezi těma loužema od oleje na tom nabíjecím místě Tesla z videa v pohodě ztratí. 😀
traveldrive
@gil54 Niekto asi fakt nemá čo robiť, keď vymýšľa také kraviny. Podľa mňa nikto nehľadal účelné riešenie reálnej situácie, ale medzeru na trhu, alebo marketingový trik, aby zarobil.
Mikesus
@gil54
Ten "olej" mne též hned zarazil, ale při zastavení videa a bližšího pohledu, je to spíš voda. At už kondenzat nebo z vyhrevu, v okolí je videt sníh.
gil54
@Mikesus

To je ale přece proboha úplně jedno, jestli olej, voda, kondenzát, jestli ten lupič byl pravej, jestli stojan Tesla je pravej, jestli celé to malebné zákoutí není jen "kulisa Hollywoodu" pro účely natočení spotu a pod.

Můj třetí odstavec příspěvku je třeba chápat s nadsázkou a pokus o humor a kdyby to snad někdo chtěl myslet vážně, tak jsem ho pro jistotu označil smajlíkem jako že žert. Včetně té kaluže krve a devítky v kastlíku, i to je myšleno jako žert, takový černý humor, ať už se Glock 17 v kastlíku může v dnešní dynamické době leckdy hodit.

Snad to jako vysvětlení bude stačit každému. Úplně každému.
Mikesus
@gil54
Tan zybtek jako lehkou nadsazku beru. Protoze dnes opravdu tezko rict, jestli tohle není lepší obrana