Novinky
0
Taky vám to připomíná Nuvolu??
Přejít do diskuze
Nebojte sa.To je len preto potlačený, že môj účet-FALCOM už definitívne zrušuli.Len potom nechápem prečo keď kliknem na nick stále sa objavia informácie... 😲
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ja som si ho tam aj odfotografoval, vyzeralo naozaj dobre. Podľa mňa ešte lepšie ako Audi R8. Ale to je len môj subjektívny názor, takže ma zato neukameňujte. Inak Audi R8 sa mi tiež páči.
A ešte ten jeho pravopis a vetná skladba. Des a hrôza. Mal by sa v škole viac učiť a nevysedávať nad internetom. 😒
hehe presne to jsem chtel napsat ale nakonec jsem to smazal ze tu nebudu zbytecne delat rozruch! 😉 asi chce nasbirat co nejvic commentu 😉
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D už dost >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D to je vtipálek, já se snad >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D potrhám >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D smíchy.... GTI, že seš to ty, to není možný... toto... >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Je obdivuhodné ako si ten človek DD dokáže sám písať a sám aj odpovedať. Keby nemal internet tak by som si myslel že žije sám niekde v horách ďaleko od civilizácie. Tie jeho články sú tak úžasné. Neviem ako sa taký mozog génia zmestí do tak malej detskej hlavičky. Len tak ďalej :yes:
Nie ti si to len nepochpopil.LAND ROVER považujem za najkrajšie auto na svete.Ja som ho neporovnával.Ale keď to chceš vidieť bez porovnávania-najkrajšie auto na svete!Spokojný si už?!???
projel jsem se s novym Fiatem Brava, vsude se hovori o rapidnim narustu kvality... ale dilenske zpracovani interieru horsi nez u puvodni Bravy z 90. let, stredni palubka se promackava, ovladace klimatizace maji levny sileny chod, dvirka predni schranky pred spolujezdcem maji asi centimetrovou vuli v pohybu... nechci videt,jak to za pul roku zacne na kostkach drncet.. je videt, jak je to site horkou jehlou, me to zklamalo
Koncept byl představen už před čtyřmi lety, nepletu-li se. Sériové 8C bylo představeno loni.... ale je možné, že na prodejní sérii budou ještě něco měnit, když maskují.... 😄