....Pokud kolo vezete dále a požadujete více bezpečnosti, pak je jednoznačně lepší jej přepravovat mimo kabinu či zavazadelník vozidla....
Nevím jaké má pan Dusil zkušenosti, mi se na rozdíl od tvrzení v článku nejvíc osvědčilo vozit kola takovými auty, do kterých se v pohodě vejdou dovnitř a bez rozebírání. A to bez ohledu na vzdálenost kam jedu.
Dostatečně velká auta jsou k dispozici i v kategorii osobních.
ptr078
0
@Othello Presne tak, neviem k akej bezpecnosti to pan dusil hovori, ked dobre upevneny bike v kabine je 1000x bezpecnejsi pre vsetkych, ako zaveseny na aute. Asi s tym nema vobec skusenost a cuca z prsta. Ved existuju na to urcene stojany. A cim dalej, tak je to ovela lepsie a praktickejsie, zvlast ked ide o bike za niekolko 1000e. Bez ohladu na pocasie, parkovacie moznosti atd... preco vidim na dialnicnych parkovistkach ludi, co stale nieco dotahuju a kontroluju na svojich drziakoch?
Rezna
0
@Othello
Takovych aut opravdu moc neni, pokud jedete ve více lidech. Pak už jedině dodavka.
Mikesus
3
@Rezna ve více lidech často ani ta dodavka nemusi být dostačující bez rozebrání kol.
Othello
0
@Rezna
Transporter, Transit, třída V, Traffic apod. Čtyři kola a čtyři lidi uvnitř hravě i s hromadou báglů. V méně lidech s velkou rezervou
traveldrive
0
@Othello S dlhým rázvoreom. U tých kratších ťažko.
Othello
0
@traveldrive
ano, i auta s delším rozvorem jsou běžně k dispozici
ptr078
0
@traveldrive Mas kopec stojanov, predne koleso dole, vidlu upnes do drziaka, kolesa do vaku a ides, 5 minut
vencelín
0
@Othello
No to bych chtěl vidět...
Tedy pokud bebudete vyndavat zadní ani přední kolo.
ptr078
0
@Rezna Kazde kombi, do golfu das 3 cestaky, sedla dole, predne kolesa dole, do stojanu, vsetko trva asi 5 minut a ides, v minulosti skodovka ponukala stojan na biky do kufra, nevie ci este stale
vencelín
0
@ptr078
To mi přijde jako utopie. 3 kola+3 lidi+plus batohy pro 3 lidi do auta velikosti golf, Octa, Leon.
To je tak na 807 minimálně.
ptr078
0
@vencelín V okte sme chodievali bezne 3ja na tyzden london, pyreneje a s5 takych 5rokov po sebe. V golfe 2ja cela europa 2bajky cca 150 000km. Bez problemov
vencelín
0
@ptr078
Tak on je to docela rozdíl jet ve dvou a jet ve 3.
Jde leccos, v krátké Felince jsme jeli dva, plus batohy a krom našich kol jsem vezl ještě další 3 kola. Ale už to bylo dost skládání, takže jako optimální vozidlo pro takovýto náklad už to upřímně není. A bez kol jsme v krátké felince běžně spali dva a měli tam samozřejmě i batohy.
ptr078
0
@vencelín Mam stojan na 3 cestaky co sa do golfa/ octy zmesti presne, ked sklopis 2/3 sedacku, ostane ti este dost miesta v kufri na batozinu, ak samozrejme nestahujes na dovcu polku majetku. Ako vravim, 3 pohoda, 2 super, v superbe este lepsie.
vencelín
0
@ptr078
Ale je potřeba demontit alespon jedno kolo (přední či zadní) ne li obě. A ta taky onějaký objem představují.
Nějakou dobu jsem jezdil s kombi Leonem a jet tam ve třech s koly a baťohy si opravdu představit nedokáži. Minimálně bych to neoznačil jako pohoda. Jako pohodu bych to už označil v 807/Sharan/Galaxy ci v podobných autech. Ani v passatuči mondeo nebo laguně bych to jako pohodové asi neoznačil.
johny555
0
@Othello Opravdu nevím v čem je bezpečnější vozit kola uvnitř auta než na zadním nosiči. Obzvláště, pokud člověk má SUV s krátkým zadním převisem, tak při převážení na zadním nosiči o těch kolech prakticky nevíte. Ani na dálnici, ani v zatáčkách.
A kupovat Traffica jenom kvůli kolům, když ho jinak nevyužiju? Nemluvě, ten Traffic bude mít horší jízdní vlastnosti než běžné auto. A samozřejmě, aby to bylo opravdu bezpečné, to znamená pořádně je připevnit uvnitř vozidla, otázkou je, jestli je to reálné, jestli to vůbec jde.
O přepravě uvnitř běžného kombíku na rodinnou dovolenou se nemá smysl ani bavit...
ptr078
0
@johny555 Tak tvoje suv ma horsie jazdne vlasnosti a spotrebu ako kombi. V nemecku s bajkom dnu mozes bezpecne jazdit aj 180+. Pri brzdeni sa nepohne ani o mm. Co samozrejme vonkajsie stojany nezvladaju. Kazdy nech si vyberie co chce ale, drahe biky vozit v dazdi a v prachu a nechat na priamom slnku nepripada do uvahy
Trtkal
1
A nezapomeňte že byste na elektrokole neměli jezdit v létě, aby baterka nebyla na sluníčku. A na podzim a na jaře aby nezmokla a v zimě aby nebyla v chladu. 😁
Nevím jaké má pan Dusil zkušenosti, mi se na rozdíl od tvrzení v článku nejvíc osvědčilo vozit kola takovými auty, do kterých se v pohodě vejdou dovnitř a bez rozebírání. A to bez ohledu na vzdálenost kam jedu.
Dostatečně velká auta jsou k dispozici i v kategorii osobních.
Takovych aut opravdu moc neni, pokud jedete ve více lidech. Pak už jedině dodavka.
Transporter, Transit, třída V, Traffic apod. Čtyři kola a čtyři lidi uvnitř hravě i s hromadou báglů. V méně lidech s velkou rezervou
ano, i auta s delším rozvorem jsou běžně k dispozici
No to bych chtěl vidět...
Tedy pokud bebudete vyndavat zadní ani přední kolo.
To mi přijde jako utopie. 3 kola+3 lidi+plus batohy pro 3 lidi do auta velikosti golf, Octa, Leon.
To je tak na 807 minimálně.
Tak on je to docela rozdíl jet ve dvou a jet ve 3.
Jde leccos, v krátké Felince jsme jeli dva, plus batohy a krom našich kol jsem vezl ještě další 3 kola. Ale už to bylo dost skládání, takže jako optimální vozidlo pro takovýto náklad už to upřímně není. A bez kol jsme v krátké felince běžně spali dva a měli tam samozřejmě i batohy.
Ale je potřeba demontit alespon jedno kolo (přední či zadní) ne li obě. A ta taky onějaký objem představují.
Nějakou dobu jsem jezdil s kombi Leonem a jet tam ve třech s koly a baťohy si opravdu představit nedokáži. Minimálně bych to neoznačil jako pohoda. Jako pohodu bych to už označil v 807/Sharan/Galaxy ci v podobných autech. Ani v passatuči mondeo nebo laguně bych to jako pohodové asi neoznačil.
A kupovat Traffica jenom kvůli kolům, když ho jinak nevyužiju? Nemluvě, ten Traffic bude mít horší jízdní vlastnosti než běžné auto. A samozřejmě, aby to bylo opravdu bezpečné, to znamená pořádně je připevnit uvnitř vozidla, otázkou je, jestli je to reálné, jestli to vůbec jde.
O přepravě uvnitř běžného kombíku na rodinnou dovolenou se nemá smysl ani bavit...