Testy
Cool! Porovnávat to s dosluhující Mazdou, co má baterku jak větší powerbanka, to je fakt spíš k pousmání.
Je úplne jedno, či je to lepšie či horšie. Je to bezmenná kopa čínskeho šrotu a ako taká ma nemá čím presvedčiť.
No hlavní chyba je, že to je na baterky.
Takže cena ako Mini Countryman, príp len o trocha menej ako BMW X1, Tesla Model 3 a Model Y.
Dacia Spring je za polovicu.
Tak to bude iste “trhák”.
Dacia Spring je za polovicu.
Tak to bude iste “trhák”.
Nevím teda ale stojí to stejně nebo spíš víc jak setejně výkonná a prostorná Kia Niro nebo Hyundai Kona.... A to mají korejci s EV sakra kotel zkušeností.
Nevidím jaksi jediný důvod to auto brát vážně.... to by muselo být tak o 250 tisíc levnější.
Nevidím jaksi jediný důvod to auto brát vážně.... to by muselo být tak o 250 tisíc levnější.
To auto nevyzera zle, ma vsak okrem ceny este jednu chybu, o ktorej sa nikde nepise.
Kazda suciastka na tom aute je cinska.
Ked idem menit brzdove oblozenie na svojom aute, mozem mat za 10 eur cinske brzdy, za 25 eur znacku strednej kvality a za 35 eur uz jedno z najlepsich.
Kto uz by si len do auta kupil cinsku suciastku? Aj ked je totalne najlacnejsia? Nikto.
A tu mame komplet cinskych suciastok, ktory z dialky pripomina nieco ako cele auto.
Kazda suciastka na tom aute je cinska.
Ked idem menit brzdove oblozenie na svojom aute, mozem mat za 10 eur cinske brzdy, za 25 eur znacku strednej kvality a za 35 eur uz jedno z najlepsich.
Kto uz by si len do auta kupil cinsku suciastku? Aj ked je totalne najlacnejsia? Nikto.
A tu mame komplet cinskych suciastok, ktory z dialky pripomina nieco ako cele auto.
"Třeba Omoda 5 prodávaná ve Velké Británii se od té nabízené u nás liší poměrně výrazně právě interiérem."
Celkom dobry postreh. Dokonca som si to vsimol aj u inych znaciek.
Maju volant na opacnej strane ...
Celkom dobry postreh. Dokonca som si to vsimol aj u inych znaciek.
Maju volant na opacnej strane ...
Mě by zajímalo, kdo by to za tu cenu koupil, když je možnost koupit Elroq nebo Kiu EV3, daleko lepší auta. A hlavně kde jsou ta super čínská auta, která zválcují Evropu, jak spousta “zasvěcených” jůtuberů tvrdí. Většina Číňanů má velmi pomalé nabíjení, velkou spotřebu a software hrůza. Když se k tomu přidá naprosto přestřelená cena, bůhvíjaký servis, tady jim pšenka nepokvete, to by to museli prodávat za cenu jako doma.
@Homer J taky to nechápu.
Navíc oni ani nejsou schopni uvést jak rychle to akceleruje z 0…100, nabíjení max 80kW a máš vše ve výbavě včetně lomozu ze zadní nápravy.
Za pouhých 929tisic, jim snad v Komodě nedošlo, že za tohle s 60kWh baterkou fakt nikdo nedá.
Teda nikdo, věřím tomu že pár členů KP Číny tu máme a tam je to holt povinnost.
Navíc oni ani nejsou schopni uvést jak rychle to akceleruje z 0…100, nabíjení max 80kW a máš vše ve výbavě včetně lomozu ze zadní nápravy.
Za pouhých 929tisic, jim snad v Komodě nedošlo, že za tohle s 60kWh baterkou fakt nikdo nedá.
Teda nikdo, věřím tomu že pár členů KP Číny tu máme a tam je to holt povinnost.
Mně se líbí, jak všichni v médiích opěvují čínská elektroauta, a pak publikují takovýhle článek. Fakt je to fujtajbl, a o to víc jsem šťastnej, že jsem ženě pořídil ID.3, který je fakt někde úplně jinde
Jo reci o neotrelosti su usmevne, cely dizajn je nahodne vygenerovany z prvkov konkurencie, Lexus, H/K a podobne... interier sa mi nepaci, vidiet tam az moc cinskeho zlata.