Testy
Uprimne pokud zapoctu vsechny ekonomicke parametry provozu auta, s mamutem W140 s osmi valci z roku 1995 budu jezdit mých 10k km do roka levnejc nez s bev. A to nabijim doma včetně regulovane slozky za mene nez 5 korun za kwh.
@Zetti
Jiste porovnavas koupi noveho mamuta s koupi noveho BEV.
😀
Wait...
Bylo by fajn neporovnavat hrusky s jablkama.
😉
PS Kdyz toto napises bylo by fajn tu uvahu rozvest / zpresnit...
Jiste porovnavas koupi noveho mamuta s koupi noveho BEV.
😀
Wait...
Bylo by fajn neporovnavat hrusky s jablkama.
😉
PS Kdyz toto napises bylo by fajn tu uvahu rozvest / zpresnit...
@DonVito
Zdá se, že tento web zcela ovládli trollové, kteří ztratili pojem o realitě a žijí v přesvědčení, že jsou jeho zákonodárci, soudci i popravčí. Bohužel.
Zdá se, že tento web zcela ovládli trollové, kteří ztratili pojem o realitě a žijí v přesvědčení, že jsou jeho zákonodárci, soudci i popravčí. Bohužel.
@DonVito neni úvaha, je to realita. U mamuta nemusím započítat ztratu hodnoty. Ta trvale roste. Za toyotu po dvou letech nedostanu ani pulku puvodni ceny. Za dalsi rok ani tolik co za mamuta. Tech 30000 ušetřených ročně za benzin to nezachrání .
Proste pri malem ročním nájezdu je elektroauto ekonomicky nezajimave. Me by mozna vysel levnejc taxik
Proste pri malem ročním nájezdu je elektroauto ekonomicky nezajimave. Me by mozna vysel levnejc taxik
@Zetti
Takze jsi vlastně potvrdil, ze s mamutem bys jezdil o 30tis rocne draž, tedy o 3kc na km nez s bev. Mamuta jsi zaniste koupil nového, stejně jako nev, nebo naopak jsi bev koupil ojeté stejne jako mamuta?
Takze jsi vlastně potvrdil, ze s mamutem bys jezdil o 30tis rocne draž, tedy o 3kc na km nez s bev. Mamuta jsi zaniste koupil nového, stejně jako nev, nebo naopak jsi bev koupil ojeté stejne jako mamuta?
@Mikesus 30000 za benzin rocne versus 200000 ztrata hodnoty e-auta. 20 korun na kilometr jen amortizace auta. Mamut je mladik v ia stavu s necelymi 60000 km na hrbu. Ma , pokud ho nerozbiju, pred sebou dlouhou budoucnost na rozdil od aut s baterkou. Jízda je srovnatelná s e-autem, asi podvozek ma lepsi. Ted dostane veteranske papiry a s tim statut technicke pamatky. Co to obnáší snad vis odborniku na všecko
@Zetti
Heled, porovnavat ojety spalovak s novym BEV je hodne mimo.
Stejne tak jsi mohl koupit Tesla Roadster.
Ta taky roste na hodnote.
Mohl bys porovnavat novy BEV s novym spalovakem?
Btw. tve rozhodnuti stat se early adopterem neslo sva rizika (napr. ztratu hodnoty).
Tys do toho rizika sel.
BEV klesaji na cene setrvale, zadne prekvapeni...
Heled, porovnavat ojety spalovak s novym BEV je hodne mimo.
Stejne tak jsi mohl koupit Tesla Roadster.
Ta taky roste na hodnote.
Mohl bys porovnavat novy BEV s novym spalovakem?
Btw. tve rozhodnuti stat se early adopterem neslo sva rizika (napr. ztratu hodnoty).
Tys do toho rizika sel.
BEV klesaji na cene setrvale, zadne prekvapeni...
@DonVito priznavam ze ten pad mi překvapil, u zadneho auta predtim se mi to nestalo. I outlander phev se po 5 letech za pulku ceny špatně prodaval. Naproti tomu asx kterého sem daval protiuctem tratil za 3 roky 80000. Na Lancer evo X za 5 let neco pres 200k a na Z4 po 9 letech asi 400k. Je to matematika se kterou se musi pocitat. Ted uz to vim a uz si na to dam pozor. Vsechny auta co sem mel odpovidaly 10kkm rocne s výjimkou kabria, tam jsme byli na pulce. Auto je spatna investice, ale e-auto je z aut nejhorší investice. Nízké provozni naklady to proste nesrovnaji.
Abys rozumel, me to vadi z pozice, ze sem si kazdy 4 roky udelal nejakou radost s novym autem, ale ten pad ceny je pro mne neakceptovatelny. E-Jebka se mnou zustane dokud nezdechne a ja si to kompenzuju sbíráním veteránů
Abys rozumel, me to vadi z pozice, ze sem si kazdy 4 roky udelal nejakou radost s novym autem, ale ten pad ceny je pro mne neakceptovatelny. E-Jebka se mnou zustane dokud nezdechne a ja si to kompenzuju sbíráním veteránů
@DonVito
"Mohl bys porovnavat novy BEV s novym spalovakem?"
Mohl
www.iseecars.com/…car-prices-study
Co říkáš na výsledky?
Ev spotřebiče nebrat pokud nechceš rychle přijít o své vydělané peníze
"Mohl bys porovnavat novy BEV s novym spalovakem?"
Mohl
www.iseecars.com/…car-prices-study
Co říkáš na výsledky?
Ev spotřebiče nebrat pokud nechceš rychle přijít o své vydělané peníze
@Tatra613 četl jsi to vůbec? Víš o čem je diskuze? Jako dát sem odkaz na studii o poklesu cen aut v USA, kde to vyhrála TESLA ke článku o Peugeot e-3008 je asi tak dobrý nápad jako dávat mrtvýmu zimník.
Škoda že jsi sem nedal něco o poklesu cen mobilů, tabletů, nebo aku vrtaček, maj totiž taky baterku.
Škoda že jsi sem nedal něco o poklesu cen mobilů, tabletů, nebo aku vrtaček, maj totiž taky baterku.
Zatím to odpovídá tomu, co píšu už dlouho. Fyzická osoba si podobné auto koupí buď když má dost peněz a je fanda do elektromobility, případně má dům s FVE a pravidelně dobíjí doma. A stejně to vidím, že je to často jen druhé auto do města vedle spalováku/hybrida.
Ještě to chce nějakou dobu vylepšovat, aby přesvědčili větší množství motoristů.
Jinak test dobře zpracovaný, chválím.
Ještě to chce nějakou dobu vylepšovat, aby přesvědčili větší množství motoristů.
Jinak test dobře zpracovaný, chválím.
@kajmik01
Ono spoustu věcí clovek zjisti, až to vyzkouší. Ja bev postupne zkouším už řadu let, postupně se zlepšuje a už teď je na úrovni, kdy mohu na svých cca 35tis rocne bez problémů vzít pohodlnější auto a mít ho jako jediné v rodině. Jen škoda, že v kategorii kterou potřebuji, ještě není konkurence.
Ono spoustu věcí clovek zjisti, až to vyzkouší. Ja bev postupne zkouším už řadu let, postupně se zlepšuje a už teď je na úrovni, kdy mohu na svých cca 35tis rocne bez problémů vzít pohodlnější auto a mít ho jako jediné v rodině. Jen škoda, že v kategorii kterou potřebuji, ještě není konkurence.
@Mikesus Ale no tak!!!! Teoretik v praxi Mikestrus Vždyť je všude parita, ke každému fosilu je dustojna náhrada Ev, nebo ne? Zase ti vypadávají z úst lži a smrad. Stále doporučujes na dlouhých trasách nenabíjet na rychlonabijecce, kvůli bezpečnostní přestávce teoretiku co nevlastnis Ev. Ani nemusíš odpovídat 😁Já pouze opět upozornil na tvé rozpory v tvých vyjádřeních. b.l.b.c.e už jsi uvědom že když něco napíšeš a pak to jinou odpovědi za čas popres že je to snadno dohledatelné papapa. Zase někdy až tě nacapu.
@Sevca1 ale ale proč tak zhurta. Na takový nevinný příspěvek taková reakce...
Není to přesně to co ty diskuze ničí?
Mě by třeba zajímalo v jaké kategorii není konkurence?
Není to přesně to co ty diskuze ničí?
Mě by třeba zajímalo v jaké kategorii není konkurence?
@psel Ale no tak na lháře a teoretika Mikestruse takto reagují, víš stačí déle číst jeho příspěvky a zjistíš že jsi odporuje , mě by to také zajímalo. Neboť celou dobu tvrdí že není problém koupit Ev v jakékoliv třídě a že je parita. Zeptej se jeho 😁. A zkus se optat když jedeš dál EV jestli máš stále nenabíjet na rychlonabijecce. Je to kvůli bezpečnostní přestávce aby jsi neohrožoval ostatní
@Sevca1 hele nesleduji každý jeho příspěvek za roky zdejších diskuzí, ale očividně se nám každému občas něco nepovede v rámci ujetých nervů.
Za mě je parita u dražších aut, u laciných a menších nás to ještě čeká.
A na rychlonabíječce nabíjím, když potřebuji. To že spalováky umožňují jet déle než to vydrží řídič je fakt, a to si musí každý sám se sebou vyřídit. Já jsem měl taky kdysi v devadesátkách mikrospánek a tak mě to probralo, že si dávám od té doby velkého bacha a ty bezpečnostní přestávky si dávám, když cítím že je to moc. Od přechodu na BEV to za mě hlídá baterka sama 😄, navíc jak člověk stárne, tak už nedává to, co dřív.
Problém je v tom, že když tě mikrospánek přepadne tak obvykle nesundáš jen sebe...
Za mě je parita u dražších aut, u laciných a menších nás to ještě čeká.
A na rychlonabíječce nabíjím, když potřebuji. To že spalováky umožňují jet déle než to vydrží řídič je fakt, a to si musí každý sám se sebou vyřídit. Já jsem měl taky kdysi v devadesátkách mikrospánek a tak mě to probralo, že si dávám od té doby velkého bacha a ty bezpečnostní přestávky si dávám, když cítím že je to moc. Od přechodu na BEV to za mě hlídá baterka sama 😄, navíc jak člověk stárne, tak už nedává to, co dřív.
Problém je v tom, že když tě mikrospánek přepadne tak obvykle nesundáš jen sebe...
@psel Ked nazyvas kazdymu neco ujede ked nazyva slovakov horno-uhorskymi putinovcami, majitelov skodoviek ***i co nevedia soferovat.... a mohol by som tu vypisovat este hodinu, tak ok 👌
@ptr078 hele přece víš jak ostře na tohle reaguji a to vždy, když někdo něco takového napíše, protože tohle je za hranou. Přece se nebudeme v diskuzi rozdělovat dle toho odkud jsme, to bychom ještě spustili boj Brno versus Praha, nebo Hradec vs Pardubice a to už bychom se k autům nedostali vůbec 😄.
@psel Když jedeš dál tak většinou po dálnici. Kolik km ujede EV v tomto režimu? Na rychlonabijecce stravis beztak cca 25 minut takže je evidentně blbost nejezdit na rychlonabijecku. Vem si že s fosilem ujedes více, natankováno za 10 minut a lidé v pohodě dojedou na Jadran bez nehody, udělají někde pauzicku a jedou dál. Ty ji uděláš na rychlonabijecce a ještě mnohem dříve než fosil a častěji.Dále jednou řekne kdo má naftak je hloupý, pak napíše když splňuje emise že ok 😁 A nepřizná to, takže u mne je to ocas
@Sevca1 hele já na Jadran nejezdím a už vůbec ne každý týden, takže i kdybych tam jel, tak si klidně zastavím. Jestli je tohle daň za ticho, okamžitý výkon a to že nesmrdím tak jí rád zaplatím. Zase nemusím jezdit na benzínky a tankuju doma. V praxi si myslím, že jsem víc strávil času ježděním na benzínky než když takhle občas někde nabiju.
Myslím si taky, že je nafťák za zenitem, ani ne z důvodu emisí, benál přece bude vždycky kultivovanější a navíc i ta spotřeba (díky MHEV/HEV) šla podstatně dolu. Aby se to rentovalo tak by člověk musel najezdit spoustu kilometrů a pak už člověk ušetří víc s BEV (pokud může nabíjet doma / v práci), navíc tam nemá skoro žádný servis. To se o naftě fakt říct nedá.
Na to abys ujel 50kkm ročně ti stačí 200 km denně bez víkendů. A to dnes dá BEV spolehlivě.
Myslím si taky, že je nafťák za zenitem, ani ne z důvodu emisí, benál přece bude vždycky kultivovanější a navíc i ta spotřeba (díky MHEV/HEV) šla podstatně dolu. Aby se to rentovalo tak by člověk musel najezdit spoustu kilometrů a pak už člověk ušetří víc s BEV (pokud může nabíjet doma / v práci), navíc tam nemá skoro žádný servis. To se o naftě fakt říct nedá.
Na to abys ujel 50kkm ročně ti stačí 200 km denně bez víkendů. A to dnes dá BEV spolehlivě.
@psel Ale mě nejde o to s čím kdo jezdí. Copak já uprednostnuji fosil při cestování???? Já psal co psal za nesmysl o nevyužívání rychlonabijecek při delším cestování a dělání bezpečnostní přestávky, nevim co sem tahas výhody a nevýhody při delším cestování s BEV nebo fosilem,o tom něco píšu? Koukám že to nechceš pochopit ,asi ti vadí že jsme toho Ev teoretika nazval blbcem, no on je. Dále ne všichni mají na BEV, jak jsem mimochodem psal, takže tvá rada kvůli karbonovani jé k čemu? Velké auto na dálniční přesuny v nafte zatím to nejlepší. Ahoj
@psel Ještě dodatek nechceš snad říci že by jsi při delším cestování vynechal rychlonabijecku a dobrovolně by jsi někde dlouho stál u pomalého nabíjení. Já teda dle co vidím a vím všichni při delším cestování využívají rychlonabijecky, proč je asi dělají? No ale můžeš s Mikestrusem jed klidně na pomalou a udělat si pěší výlet okolo 😁 zatímco tam bude auto stát na pomalém nabíjení
A vite za kolik pojedu rychlosti 100 az 110 km/hod modernim hybridem, ze jo?
😄
😄
@Ja Prvni 123 Jeď si čím chceš, všechno lepší než dýzl.
A hybrid už je dneska všude (MHEV, HEV, PHEV), postupně se ty elektromotory dostanou všude. Za mě je jediný elektrický pohon lepší než tahat spalovák spolu s elektromotorem, ale chápu že ne každý může nabíjet doma nebo v práci a pak mu to třeba nedává takový smysl.
A hybrid už je dneska všude (MHEV, HEV, PHEV), postupně se ty elektromotory dostanou všude. Za mě je jediný elektrický pohon lepší než tahat spalovák spolu s elektromotorem, ale chápu že ne každý může nabíjet doma nebo v práci a pak mu to třeba nedává takový smysl.
@psel Píšeš hlúposti. Ešte vcelku nedávno bol diesel najlepším motorom, dával sa aj do malých osobákov. Potom sa zhoršil - Volkswagen mu svojou aférou "dieselgate" poriadne naložil, ale AdBlue to napravilo a nemálo názorov podporovalo diesel ako minimálne rovnako čistý ako turbobenzín. A zrazu je diesel zlý, najhorší, lebo "ekologická" iniciatíva EÚ potrebuje úhlavného nepriateľa. Všetko je len ideológia, lži a pózy, nič viac.
@traveldrive to jsou ale jen všeobecné řeči. I ty diesly dostávají elektromotory, většinou jako MHEV. A co se týče komfortu, tak benzín s dieslem fakt srovnávat nemůžeš.
Navíc většina jezdí tak málo, že než se to všechno zahřeje tak už to zase stojí v garáži. Servis na to je drahý.
Proč by někdo kupoval dýzl když benál s elektromotorem jezdí za to samý? Aby se trápil zvukovým projevem a servisními náklady?
Takže KDE je dýzl dneska lepší?
Navíc většina jezdí tak málo, že než se to všechno zahřeje tak už to zase stojí v garáži. Servis na to je drahý.
Proč by někdo kupoval dýzl když benál s elektromotorem jezdí za to samý? Aby se trápil zvukovým projevem a servisními náklady?
Takže KDE je dýzl dneska lepší?
@psel Servis je drahý i na moderní benzínové auto. A ty umí pěkně karbonovat. Ne každý má na hybrid a kou***stý benzín a když jezdí krátké trasy je kupodivu dříve po smrti než naftak. Na dálnici je naftak král, u větších aut tuplem, tak to je
Bob Boban
Příspěvek podléhá schvalování.
Diky autorovi clanku a potazmo redakci - i kdyz tohle auto nemam v hledacku, je uzitecne cist clanek, kde jsou nejaka meritelna data, ne jen "dojmy". Clovek si data pak muze zasadit do nejakeho kontextu, pripadne porovnat.
Zaujala mne ta poznámka o nezprovoznění aplikace - škoda že to autor víc nerozvedl, protože to je v dnešní době (a u BEV dvojnásob) dost velký fail. Pokud to nedokázal ani s asistencí zastoupení, tak bych čekal nějaké ofiko vyjádření, proč to nešlo a hlavně, kdy to bude opraveno
Základní slabinou e-3008 je absence předehřevu baterky. Aspoň částečně pozitivní informace je, že Stellantis na podzim 2024 oznámil přidání této funkce (battery pre-conditioning), jenže jen pro variantu "LONG RANGE" (97kWH baterie). To platí i pro e-5008.
srdečně Vám děkuji za to, že ve svých článcích stále častěji a s pozoruhodnou důsledností přinášíte informace o elektromobilech. Je radost sledovat, jak se tato témata postupně, avšak neúprosně dostávají do popředí – nad rámec tradičních článků o vozech se spalovacím motorem.
Věřím, že budoucnost mobility je elektrická. Ne proto, že by to bylo módní, ale protože to dává hluboký smysl. A Vy nám tuto proměnu pomáháte zprostředkovat – profesionálně, s nadhledem a bez předsudků 👍
Zároveň se, přiznávám bez skrývaného očekávání, velmi těším na recenzi Renaultu 5 E-Tech z pera pana Martina Vaculíka. Jak známo, vůz už testoval a věřím, že jeho postřehy budou stát za to.
Už nyní se těším na zveřejnění.
Děkuji Vám a přeji krásný den plný inspirace.
S úctou a vděčností,
HR
No vidíš, jak to hezky umíš, tikáš jako švýcarský hodinky. Stačilo, aby ti smázli dva příspěvky a už nevíš kudy bys tam vlezl. 😀
Další prozrazený moderátor webu ACZ 👍
Začneme počítat prozrazený moderátory;
1. KANKUNEN
2. giI54
3. ptr078
4. rohYpnoI
Když budu smazán - tak to bude pravda 👍
auto.cz/…diskuse/97314/1m
Kamaráde,
ano, i já už po delší dobu sleduji toto pozoruhodné divadlo, v němž se několik jednotlivců postupně začalo cítit jako samozvaní vládci jednoho veskrze průměrného webu, kde si osobují právo rozhodovat, kdo smí ještě diskutovat, a kdo už ne.
Je přitom naprosto očividné, kteří diskutující zde čelí každodenní represi, nenávisti a nátlaku: Don Vito, Hendly, Mikesus, Psel, Man Ký, Lempl Klaun, ty a mnozí další.
Obávám se, že skutečný a rovnocenný dialog se zde již nikdy neobnoví.. neboť, jak se říká, „kdo platí, ten poroučí“.
Zdá se, že čirý zájem a nezávislost ustupují loajalitě vůči plátci.
Drž se, dokud tě neumlčí banem. V každém případě máš mou plnou podporu, lidskou, myšlenkovou i občanskou.
Dublují Tvůj odkaz, který giI54 tobě zablokoval.
www.auto.cz/diskuse/97314/1
Diskuzi jste tady zprasili a znemožnili prave vy, bezhlavi omilaci.
Co že? Bezpohlavní tvore.
@Horký Rom: Útoky troIIu budou drsné.
Je až pozoruhodné, jak málo stačilo, jeden lehce konspirativně laděný příspěvek, a hle, kolik jich znenadání přilétlo! A stále se slétají, jako vosy na zralou hrušku.
Kamaráde, máš zjevně mimořádný talent: jsi rozený lovec trollů, ba přímo jejich šepotající přivolávač.
😄 👏