Novinky
Tak tahle škoda je opravdu něco, skoro jako dříve nějaký Australský pick-up. A co se týče třeba dveří tak je tam zajímavý rozdíl kdy pravé zadní jsou posuvné, ale ty levé zadní nikoliv, přiznám se, že vzhledem k tomu ložnému prostou na levém zadním místě bych to udělal obráceně. Ale opravdu takhle pěkný 4dvěřový pick-up bych od Škody bral…
Tak po letech různého tápání s elektrozkraty ten učňovský škodovácký projekt opravdu vypadá k světu! 🙂👍
Studenti, koncept, nápad...ok, ale zásadní věc: to jako opravdu nešlo ten třetí bicykl dát obráceně mezi ty dva vzadu aby celý ten kompletek neměl na výšku víc jak 2,5 metru? O odporu vzduchu nebo horší manipulaci ani nic psát nebudu.
To mi fakt vadí víc než barva ledničky nebo nějaká klika. Proto to já nepochválím.
Když nemají v hlavě studenti, tak je sakra někdo vede. Jsou to studenti odborné školy, ne děti ze třetí třídy.
A pokd jde o funkci, tak se pořád tak nějak nemohu zbavit dojmu, že sériový kombík s nosičem na kouli vyjde lépe jak co do praktičnosti, tak i cenově.
Takoví studenti potom půjdou do praxe, přes pazoury ne už nikdo neklepne a nám nezbyde nic víc, než psát plané kydy v diskuzích co to zase v těch fabrikách do pr**e vymysleli. 😀
To mi fakt vadí víc než barva ledničky nebo nějaká klika. Proto to já nepochválím.
Když nemají v hlavě studenti, tak je sakra někdo vede. Jsou to studenti odborné školy, ne děti ze třetí třídy.
A pokd jde o funkci, tak se pořád tak nějak nemohu zbavit dojmu, že sériový kombík s nosičem na kouli vyjde lépe jak co do praktičnosti, tak i cenově.
Takoví studenti potom půjdou do praxe, přes pazoury ne už nikdo neklepne a nám nezbyde nic víc, než psát plané kydy v diskuzích co to zase v těch fabrikách do pr**e vymysleli. 😀
- tu ledničku když se nepodařilo sehnat ve správných barvách, tak dát třeba do folie a nebo její části nastříkat?
- na středové konzoli jsou přidané nejlevnější plastové vypínače bez popisu. Tam by to provedení taky mohlo být lepší.