Ten ma hlavu otevrenou.
I pro to co nedava smysl.
Bohuzel.
WinDiesel
1
@DonVito : nabili si držku s vodíkem a chtějí si nabít držku s elektrovehykly, tak jen do toho Done mudrci.
DonVito
5
@WinDiesel
BEV maji nizsi provozni naklady oproti benzinu.
Vodik mel vyssi...
Uz proto dava BEV smysl.
Nejsem mudrc.
Ale vim, za kolik jsem jezdil spalovakem.
A vim za kolik jezdim ted.
Je to slozity pochopit?
traveldrive
2
@DonVito Dopíš ešte to, čo si schválne "zabudol", aby bol obraz komplexnejší a prednejší.
Mikesus
2
@traveldrive co zapomněl? Ze nedojede do zapadakova, kde neznají elektřinu a jen pasou ovce?
Ozzman
0
Že nemám hlavu zaraženou v zadku, jako ty, neznamená nic špatného. Jen hlupák ignoruje a odsuzuje vše mimo jedné varianty, já mam hlavu otevřenou i benzínu a naftě 😉 ... no, a ne že budeš zase brečet, že chceš diskutovat slušně, když si se tady do mě zbytečně navezl jen za to, že jsem napsal, že PRO MNE to byl nejlepší elektromobil, co jsem ŘIDL (a ani to nebyla reakce na tebe), to už se budeš vysmívat za něčí názor? 😁 ... to je hodně ubohé i na někoho tvé úrovně 😊 @DonVito
DonVito
1
@Ozzman
Diskutuji slusne.
Slusne se ti vysmivam.
😀
Kdyz chces rany davat, musis je umet i prijimat.
😉
Nekdo je schopen priznat svuj omyl - adorovani vodiku.
Ty ne.
Nejlepsi elektromobil podle teoretika Ozzmana je tak nejak nepouzitelny...
👎
Pro me je Mirai zdaleka nejhorsi elektromobil, ktery bych nechtel ani zdarma. I kdyby jezdil lip nez Rolls, nemel bych ho kde natankovat.
🙂
GAME OVER
Ozzman
0
Kdyz chces rany davat, musis je umet i prijimat. No tím by si měl začít od sebe 😁 Nic neadoruju, líbí se mi jak jezdí Mirai, nic víc, nic míń a budu rád, když o vodíku ještě uslyšíme 😁 Co je na tom za omyl ? Tobě chybí fakt v hlavě nějaké to kolečko, nebo jak to je ?
Víš jakej je rozdíl mezi mou mýlkou a mým pocitem ? Že pocit je subjektivní věc, kterou neodargumentuješ a já to nikdy za nic jiného nevydával, zkus si to ještě jednou přelouskat, až to tvoje hlava třeba na po páté pochopí. A nebo taky spíš nepochopí 😊
Dám ti nápovědu, To je jako někomu vyvracet, že se mu líbí právě nějaká žena a né zrovna ta, co se líbí tobě...
Ale klidně se směj, tobě se tu vysmívá zbytek a chápu, že jsi už roky frustrovanej, tak se hlavně zase nerozbreč, není to tak dlouho od poslední výměny názorů a jen ti připomenu, že tentokrát jsi porušil příměří ty 😊 Měj se hezky
@DonVito
JirkaVejrazka
1
@Ozzman @DonVito - tak nejak se mi uz nechce verit, ze mam doma fotku, na ktere stojite oba zaroven 😞
Ozzman
0
Skoro jako kdyby na někoho působila jízda v elektromobilu tak, že mu mění mozek... @JirkaVejrazka
Lempl Klaun
0
@JirkaVejrazka Co Zetti a ryccardo? Taky tam byli… a co se stálo s nimi.
DonVito
0
@JirkaVejrazka
Ja nemam potrebu nikoho urazet.
Ale chci uvadet veci na pravou miru, priznavam, muze to (Ozzy, promin) bolet. Viz tato diskuze.
I proto jsme se kdysi sesli.
A vysledek byl pro mnohe (vcetne Ozzyho) prekvapivy.
Pro me ne, ja jsem byl uz tehdy fanousek hybridu resp. elektrickeho pohonu.
Ozzman
0
Mne to nebolí, jen ti ukazuji zrcadlo, pořád doufám, že nejsi zcela ztracený případ i když asi marně 😁 @DonVito
Xprcek
3
Ve vodíkové souvislosti se hodí vzpomenout, že od minulého měsíce OMV ukončuje provoz všech vodíkových čerpacích stanic v Rakousku.
traveldrive
1
@Xprcek Tak to by ma zaujímalo, či sa im vrátili aspoň náklady.
DonVito
5
@traveldrive
S dotacema mozna jo...
traveldrive
1
To je pokrok ! Za 10 rokov prevádzkovej praxe zistili to, čo si každý mysliaci človek vedel spočítať vopred na papieri. Vivat!
Kdyby se zeptali Ozzmana, tak by neskoncili.
Ten ma hlavu otevrenou.
I pro to co nedava smysl.
Bohuzel.
BEV maji nizsi provozni naklady oproti benzinu.
Vodik mel vyssi...
Uz proto dava BEV smysl.
Nejsem mudrc.
Ale vim, za kolik jsem jezdil spalovakem.
A vim za kolik jezdim ted.
Je to slozity pochopit?
Diskutuji slusne.
Slusne se ti vysmivam.
😀
Kdyz chces rany davat, musis je umet i prijimat.
😉
Nekdo je schopen priznat svuj omyl - adorovani vodiku.
Ty ne.
Nejlepsi elektromobil podle teoretika Ozzmana je tak nejak nepouzitelny...
👎
Pro me je Mirai zdaleka nejhorsi elektromobil, ktery bych nechtel ani zdarma. I kdyby jezdil lip nez Rolls, nemel bych ho kde natankovat.
🙂
GAME OVER
Víš jakej je rozdíl mezi mou mýlkou a mým pocitem ? Že pocit je subjektivní věc, kterou neodargumentuješ a já to nikdy za nic jiného nevydával, zkus si to ještě jednou přelouskat, až to tvoje hlava třeba na po páté pochopí. A nebo taky spíš nepochopí 😊
Dám ti nápovědu, To je jako někomu vyvracet, že se mu líbí právě nějaká žena a né zrovna ta, co se líbí tobě...
Ale klidně se směj, tobě se tu vysmívá zbytek a chápu, že jsi už roky frustrovanej, tak se hlavně zase nerozbreč, není to tak dlouho od poslední výměny názorů a jen ti připomenu, že tentokrát jsi porušil příměří ty 😊 Měj se hezky
@DonVito
Ja nemam potrebu nikoho urazet.
Ale chci uvadet veci na pravou miru, priznavam, muze to (Ozzy, promin) bolet. Viz tato diskuze.
I proto jsme se kdysi sesli.
A vysledek byl pro mnohe (vcetne Ozzyho) prekvapivy.
Pro me ne, ja jsem byl uz tehdy fanousek hybridu resp. elektrickeho pohonu.