Novinky
Jaros 00071
2
Předchozí Sportage byla designem takové levné Porsche.. tohle je korejský hnus.🫣👎 Design divný, interiér otřesný,sedadla špatný..A diesel v SUV být musí! Ty motory jsou tragédie..a cena už není levná. Všechno špatně. Ještě takhle pohřbí Ceed a končí..
ericn
2
@Jaros 00071 za mě FL rozhodně pomohl, předchozí hmyzí ksicht byl naprosto nestravitelný 🤮 Ano pořád to není ono, ale je to lepší. Základní 110kW 6M je pohodovka, co zamrzí jsou ceny. Za to co dostanete, je to moc. Diesel 1.6CRDi sice je, ale nevidím důvod ho vůbec chtít….
Lempl Klaun
3
@Jaros 00071 Jedině Mazda, Ma-zda!! Maz-DA-DAA! 🤡
traveldrive
2
@Jaros 00071 Levná cena? Ty kupuješ cenu? 😁
Celkem mě překvapuje nevýhodnost proti Hyundaii. Resp. její míra. Kia je o dost dražší...
FL za mě docela dobré, ale pořád mi vadí tento typ FL, kdy výrazně změní přední část a zadní zůstane bez významnější změny...
FL za mě docela dobré, ale pořád mi vadí tento typ FL, kdy výrazně změní přední část a zadní zůstane bez významnější změny...
Kolega s 1,6 118 kW - vozidlo 4 roky, prva STK, fail na emisnej. Auto v ramci zaruky do servisu, vymena vsemoznych dielov, 6 tyzdnov jazdi na nahradnom. Dakujem, nie. BTW denne jazdi do prace 25 + 25 km dialnica.
@sargis Tiež ku kórejským autám veľkú dôveru. V Bratislave niektoré taxislužby nakúpili Corolly, niektoré Ceedy a niektoré Octavie. Nalepší držák je vraj Corolla, po nej Octavia, Ceed sa rozhrká najskôr.
@sargis No a v jaké generaci to má? 1,6T-GDI 118kW byl mildhybrid vyráběný od roku 2022. Roku 2021 jsme v kupovali auto (výběr v srpnu) a takovou motorizaci co píšeš ještě nenabízeli. Doprodej starší generace. No a když už jsme auto měli (konec roku 2021), stále nová nebyla a my ještě po 4 letech na STK nebyli. Něco je určitě jinak.
@Johnn Isiel som sa ho spytat na upresnenie. Ma 04/2021 s tusim 110 kW.
@sargis 110kW je motor smartstream bez milhybridu. Problém je, že do Sportage se dával až po představení v září 2021, reálně u zákazníků nejdříve v listopadu, prosinci, určitě ne v dubnu. Do té doby motorizace GDI bez turba, výkon do 100kW, nebo t-gdi 130kW, což je jiný motor než ten dnešní.
Proč ne. Ošidit výkon a zdražit. No, nekup to. Vzhledově nic moc, takové libové MG, cenově už dost přemrštěné. No když to zákazníci chtějí, mají to mít.
Za mě je hlavně deprimující trend s každým FL nebo novou generací se snižuje výkon motoru... Snad nástup Číňanů co se začínají vozit silnější verze kolem 140-150 kW dokáže ten trend zvrátit u ostatních automobilek. Nechci nový auto který jezdí hůž než předchozí model. ...
nevím co to máte v článku za fotky, ale z linky sjíždí něco jiného https😐/www.youtube.com/watch?…