Novinky
Od outsidera ke špičce... Renault, kterému se dříve lidé posmívali za interiéry (byť ve vyšších verzí i tehdy byly luxusní palubky i obšité kůží a to dokonce i u Clia), tak nyní má dle mého názoru nejhezčí interiéry z mainstreamu... zbytek auta už se mi moc nelíbí, ani kdyby měl spalovák, tak mne toto nepříjde zajímavé. Captur i nový Scenic jsou hezčí
Myslím, že vzhledem k ceně to žádné rekordy v prodejnosti nebudou. I když to je hezké retro.
@Futurista
Pobouchaní holanďané jsou úplně mimo... když maji regulace jaké mají tak tam tohle určitě potkáš často...
Pobouchaní holanďané jsou úplně mimo... když maji regulace jaké mají tak tam tohle určitě potkáš často...
@Ozzman
Svého času nespolehlivý a ne příliš kvalitní Renault přišel s tím, že zamaká a bude TOP. A stalo se. Dokonce byl tak kvalitní, že se spolupráce nebál ani Mercedes. Měli skvělý 1,33 TCe, měli skvělý 1,5 dCi...
No a pak přišlo zelené šílenství. Od té doby pořád nabízí něco, co nikdo nechce... Mégane EV? Ani nevím, jestli jsem kdy viděl na cestě... Zoe? Ano, pár dovozů z Německa...
Svého času nespolehlivý a ne příliš kvalitní Renault přišel s tím, že zamaká a bude TOP. A stalo se. Dokonce byl tak kvalitní, že se spolupráce nebál ani Mercedes. Měli skvělý 1,33 TCe, měli skvělý 1,5 dCi...
No a pak přišlo zelené šílenství. Od té doby pořád nabízí něco, co nikdo nechce... Mégane EV? Ani nevím, jestli jsem kdy viděl na cestě... Zoe? Ano, pár dovozů z Německa...
Problém tohto auta v zásade je len ten, že mohli s predstavením aj uvedením rok počkať. Dostal by viac pozornosti, ktorú teraz berie R5 a snáď by bol aj lacnejší. Za tie prachy je priestrannejší Elroq s pohonom zadných kolies. Tiež úplne nerozumiem, načo popri R4 majú elektrický Megane. Jasné, štýlovo je to úplne odlišné, ale na konci dňa rozhoduje aj tak cena.
No, on to nemá jen R4, ale všechny moderní Renaulty, třeba Austral má i konvenční pohony a nestojí ani raketu 😊 @ericn
@Ozzman K čemu to je super interiér, když to jako EV nemá šanci na masový prodej? R4 vypadá výborně, ale bez benzinu to prostě nezaujme …🤔
@Lord Owl
375 litrov, po sklopení zadných sedadiel 1150.
A nekňuč, že sa ti to nepáči autor článku v titulku píše, že sa nám to BUDE PÁČIŤ!!! 😁 😁 😁
375 litrov, po sklopení zadných sedadiel 1150.
A nekňuč, že sa ti to nepáči autor článku v titulku píše, že sa nám to BUDE PÁČIŤ!!! 😁 😁 😁
@Ozzman Mně se o naopak líbí moc, zvlášť ve verzi s plátěnou střechou. Vlastně jediný co bych si odpustil je ten svítící rámeček a logo vpředu.
@Ozzman No tak to jsem na tebe zvědavý, spíš to vypadá, že budeš muset jít o elektra... Dost pochybuju, že tam benzin vrátí...
@Avantime - za prvé: je to ošklivé a poruchové jako všechny rendlíky
- za druhé - nemá to normální dieselový motor
závěr: nebrat!
- za druhé - nemá to normální dieselový motor
závěr: nebrat!
@rohYpnol Ja se ted vratil z Holandska, a clovece, tam tech EV jezdi. A dokonce neni vubec problem potkat toho Megana EV nebo Zoe... Nesud prodeje podle CR.
Nespolehlive byly jen nejake motorizace, naopak hodne z nich fungovalo a funguje dodnes. Taktez se to tradovalo o elektroinstalaci a tu kvapem uz z facelifty techto modelu vymenili za jinou. Renault se rad uci z chyb, jen nekdy to dost trva… viz downsizing, ted sazka na elektro Megana… ja bych si rad jeste nejakyho Megana nekdy koupil…@rohYpnol
@KANKUNEN Co to meleš? V rodině máme Karoq 1.5 TSI! Proč tady tak nehorázně lžeš a pomlouváš, zakomplexovaný ubožáčku? 🤮
Pohon je mi fuk, za mne je to krabička prapodivných proporcí a i kdyby měla V6 biturbo, tak mne to nebere 😁 @Mikesus
No mne se ten exterier taky nejak moc nelibi. Interier ok a pohon vzhledem k zamereni auta úplně v pohodě.