Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

První jízda s novým Renaultem 4 E-Tech: Tohle retro se vám bude líbit!

26 komentářů

Arese
Ano, pokud by měla normální spalovací pohon, nová R4 by jistě měla prodejní úspěch...
KANKUNEN
@Arese Za chlapa mluví činy a podívej co ti doma stojí v garáži. Litrové SUV.
Arese
@KANKUNEN Co to meleš? V rodině máme Karoq 1.5 TSI! Proč tady tak nehorázně lžeš a pomlouváš, zakomplexovaný ubožáčku? 🤮
Lord Owl
Sáákriš, zase to nemá kufr, resp. nic jsme se o skladnosti uvnitř nedozvěděli....
Takže zase nelíbí.....
traveldrive
@Lord Owl
375 litrov, po sklopení zadných sedadiel 1150.
A nekňuč, že sa ti to nepáči autor článku v titulku píše, že sa nám to BUDE PÁČIŤ!!! 😁 😁 😁
ericn
@traveldrive No jo, R4 se mi líbí, jen zas nemá spalovací motor 😋
iudex
@ericn
R4 nemá R4. 😆
Helle2
Myslím, že vzhledem k ceně to žádné rekordy v prodejnosti nebudou. I když to je hezké retro.
Ozzman
Od outsidera ke špičce... Renault, kterému se dříve lidé posmívali za interiéry (byť ve vyšších verzí i tehdy byly luxusní palubky i obšité kůží a to dokonce i u Clia), tak nyní má dle mého názoru nejhezčí interiéry z mainstreamu... zbytek auta už se mi moc nelíbí, ani kdyby měl spalovák, tak mne toto nepříjde zajímavé. Captur i nový Scenic jsou hezčí
ericn
@Ozzman K čemu to je super interiér, když to jako EV nemá šanci na masový prodej? R4 vypadá výborně, ale bez benzinu to prostě nezaujme …🤔
Ozzman
No, on to nemá jen R4, ale všechny moderní Renaulty, třeba Austral má i konvenční pohony a nestojí ani raketu 😊 @ericn
ericn
@Ozzman njn, ale ten zas není vůbec zajímavý...
Mikesus
@Ozzman
No mne se ten exterier taky nejak moc nelibi. Interier ok a pohon vzhledem k zamereni auta úplně v pohodě.
Ozzman
Pohon je mi fuk, za mne je to krabička prapodivných proporcí a i kdyby měla V6 biturbo, tak mne to nebere 😁 @Mikesus
Mikesus
@Ozzman
Právě, mne se taky vůbec nelíbí. To oproti tomu je R5 je fakt hezká.
rohYpnol
@Ozzman

Svého času nespolehlivý a ne příliš kvalitní Renault přišel s tím, že zamaká a bude TOP. A stalo se. Dokonce byl tak kvalitní, že se spolupráce nebál ani Mercedes. Měli skvělý 1,33 TCe, měli skvělý 1,5 dCi...

No a pak přišlo zelené šílenství. Od té doby pořád nabízí něco, co nikdo nechce... Mégane EV? Ani nevím, jestli jsem kdy viděl na cestě... Zoe? Ano, pár dovozů z Německa...
Ozzman
Nespolehlive byly jen nejake motorizace, naopak hodne z nich fungovalo a funguje dodnes. Taktez se to tradovalo o elektroinstalaci a tu kvapem uz z facelifty techto modelu vymenili za jinou. Renault se rad uci z chyb, jen nekdy to dost trva… viz downsizing, ted sazka na elektro Megana… ja bych si rad jeste nejakyho Megana nekdy koupil…@rohYpnol
ericn
@Ozzman No tak to jsem na tebe zvědavý, spíš to vypadá, že budeš muset jít o elektra... Dost pochybuju, že tam benzin vrátí...
Futurista
@rohYpnol Ja se ted vratil z Holandska, a clovece, tam tech EV jezdi. A dokonce neni vubec problem potkat toho Megana EV nebo Zoe... Nesud prodeje podle CR.
rohYpnol
@Futurista

Pobouchaní holanďané jsou úplně mimo... když maji regulace jaké mají tak tam tohle určitě potkáš často...
xxc
@rohYpnol Ale už je di meo preč a Renault sa vráti tam, kde bol 🙂
h.onzyk
@Ozzman Mně se o naopak líbí moc, zvlášť ve verzi s plátěnou střechou. Vlastně jediný co bych si odpustil je ten svítící rámeček a logo vpředu.
Avantime
Problém tohto auta v zásade je len ten, že mohli s predstavením aj uvedením rok počkať. Dostal by viac pozornosti, ktorú teraz berie R5 a snáď by bol aj lacnejší. Za tie prachy je priestrannejší Elroq s pohonom zadných kolies. Tiež úplne nerozumiem, načo popri R4 majú elektrický Megane. Jasné, štýlovo je to úplne odlišné, ale na konci dňa rozhoduje aj tak cena.
traveldrive
@Avantime Možno keď Megane skončí, nahradí ho R8... 😄
Avatar - Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
@Avantime - za prvé: je to ošklivé a poruchové jako všechny rendlíky
- za druhé - nemá to normální dieselový motor

závěr: nebrat!
Pepa_007
Fiiiiiiiha, brutální cena za tak malé autíčko.