Novinky
Ale Horký Hrom to přece vždycky myslí ironicky, zrovna dnes to poprvé vážně asi nemyslí.
Jak ho tedy chápu já v průběhu času. Začíná to už parafrázovaným nickem. V každém případě to přece nelze brát vážně. Překvapuje mě, že ostřílení kozáci diskuze to sežrali a nechali se vyprovokovat.
Jak ho tedy chápu já v průběhu času. Začíná to už parafrázovaným nickem. V každém případě to přece nelze brát vážně. Překvapuje mě, že ostřílení kozáci diskuze to sežrali a nechali se vyprovokovat.
@gil54
OK. Díky za vysvětlení,
že si bráníš vlastní trollí multifarmu.
OK. Díky za vysvětlení,
že si bráníš vlastní trollí multifarmu.
@Ja Prvni a Posledni Obec trollov zastupuješ ty. gil54 sem chodil diskutovať, keď sa tebe ešte o ACZ ani nesnívalo. Jedine že by si mal vtedy iný podvraťácky nick.
@traveldrive
Ze nekdo někde byl dřív z něj nedělá někoho váženého, obzvlast kdyz nediskutuje slušně. Pak tu kdokoliv může být dlouho jak chce, ale když se pravidelně sníží k vulgaritam a urážka, je to stejnw relevantní jaok kdyz tu je nekdo jen par dní.
Ze nekdo někde byl dřív z něj nedělá někoho váženého, obzvlast kdyz nediskutuje slušně. Pak tu kdokoliv může být dlouho jak chce, ale když se pravidelně sníží k vulgaritam a urážka, je to stejnw relevantní jaok kdyz tu je nekdo jen par dní.
@Mikesus takze tvuj oblibeny vyraz dezolat, dieseldezolat neni nadavka nebo vulgarita?
@Zetti
Přesně tak, je to za hranicí normálu a slušnosti. A ještě používá vulgarizmy: hujeřičci, ekoteroristy, elektrofašouny, elektrohujer, eurobolševik, lháři, ubohý lháři, sojovo latéčkářsko pražácka lůza a také nadávky do kreténu😒br />auto.cz/diskuse/97409/1#…
Přesně tak, je to za hranicí normálu a slušnosti. A ještě používá vulgarizmy: hujeřičci, ekoteroristy, elektrofašouny, elektrohujer, eurobolševik, lháři, ubohý lháři, sojovo latéčkářsko pražácka lůza a také nadávky do kreténu😒br />auto.cz/diskuse/97409/1#…
Me jen sokuje jak taky delame vedu z ruska, sankce a tak a fedrujeme penize do 10x pocetnejsi ciny. Cina zbroji, ma moderni zbrane. www.e15.cz/…-moskvou-1421099
Spojeni s ruskem ani nepotrebuje
Nový únor formuje spis koalice socdem, stačilo a ano.
www.idnes.cz/…5825_domaci_vals?…
Ja vim a pak se divim 😄