Novinky
traveldrive
5
@Jenda246 Presne pre takých ako ty to robia.
Přejít do diskuze
To su zase keci, o su7 nie je ziaden extra zaujem a predaje klesaju/skor sa hromadia staznosti a zaloby na tu kopu srotu/, a toto bude podobne. Na zaciatku sa par kusov preda a potom o to nezakopne ani pes. Cybertruck vraj objednavali vsetci aj na druhej strane galaxie a zrazu sa to povaluje katedate a nema to kto kupit
@psel Či tvrdé alebo nie, auto, ktoré pre jeho nedostatky nechceš, si podobné označenie zaslúži.
Ja by som nešiel do žiadneho čínskeho auta.
Ja by som nešiel do žiadneho čínskeho auta.
@traveldrive šrot je moc tvrdé označení. Já bych to nazval jako střet čínského marketingu s čínskou realitou.
Po mobilech, powerbankách, rýžovarech se pustili do aut.
Já bych do toho nešel zejména díky tomu software, xiaomi u mě skončilo dávno.
Po mobilech, powerbankách, rýžovarech se pustili do aut.
Já bych do toho nešel zejména díky tomu software, xiaomi u mě skončilo dávno.
@ptr078 Skrátka Xiaomi=šrot. Tych 200 tisíc za 3 minúty je le niečí mokrý sen. Asi mu z toho hráblo a pustil svoj sen do sveta...
@traveldrive Nasiel som
The Xiaomi SU7 finished dead last in the 2025 Q1 China automobile quality ranking in the segment of large BEV sedans. Its performance shows a high risk of potential defects and a high complaint-to-sales ratio.
The popular all-electric sedan faced a 55% month-over-month sales decline in April.
The Xiaomi SU7 finished dead last in the 2025 Q1 China automobile quality ranking in the segment of large BEV sedans. Its performance shows a high risk of potential defects and a high complaint-to-sales ratio.
The popular all-electric sedan faced a 55% month-over-month sales decline in April.
@ptr078
V rozvojových zemích, jako je Slovensko, to prodávat nebudou, takže můžeš být v klidu.
V rozvojových zemích, jako je Slovensko, to prodávat nebudou, takže můžeš být v klidu.
@traveldrive Tak clovek by od najlepsej jizdy na webu cakal, ze sa zdrzi takychto primitivnych clankov, pocka chvilku a potom triezvo zhodnoti uspechy/predaje nejakej znacky.