Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

200 tisíc aut za 3 minuty. O první SUV od Xiaomi je extrémní zájem

14 komentářů

traveldrive
@Jenda246 Presne pre takých ako ty to robia.
ptr078
@Jenda246 A pritom stacilo napisat, ze si ***
ptr078
To su zase keci, o su7 nie je ziaden extra zaujem a predaje klesaju/skor sa hromadia staznosti a zaloby na tu kopu srotu/, a toto bude podobne. Na zaciatku sa par kusov preda a potom o to nezakopne ani pes. Cybertruck vraj objednavali vsetci aj na druhej strane galaxie a zrazu sa to povaluje katedate a nema to kto kupit
traveldrive
@ptr078 Súhlas. Už nevedia ako by predali, tak bezostyšne klamú. Je to banda.
Arese
@traveldrive Mám to úplně stejně! 🙂
traveldrive
@psel Či tvrdé alebo nie, auto, ktoré pre jeho nedostatky nechceš, si podobné označenie zaslúži.
Ja by som nešiel do žiadneho čínskeho auta.
psel
@traveldrive šrot je moc tvrdé označení. Já bych to nazval jako střet čínského marketingu s čínskou realitou.
Po mobilech, powerbankách, rýžovarech se pustili do aut.
Já bych do toho nešel zejména díky tomu software, xiaomi u mě skončilo dávno.
traveldrive
@ptr078 Skrátka Xiaomi=šrot. Tych 200 tisíc za 3 minúty je le niečí mokrý sen. Asi mu z toho hráblo a pustil svoj sen do sveta...
ptr078
@traveldrive Nasiel som
The Xiaomi SU7 finished dead last in the 2025 Q1 China automobile quality ranking in the segment of large BEV sedans. Its performance shows a high risk of potential defects and a high complaint-to-sales ratio.
The popular all-electric sedan faced a 55% month-over-month sales decline in April.
Tatra613
@ptr078,nevšímej si ho, Jenda je zasraná,sluníčkářská mrdka
Jenda246
@ptr078
V rozvojových zemích, jako je Slovensko, to prodávat nebudou, takže můžeš být v klidu.
traveldrive
@ptr078 Blesk.
ptr078
@traveldrive Tak clovek by od najlepsej jizdy na webu cakal, ze sa zdrzi takychto primitivnych clankov, pocka chvilku a potom triezvo zhodnoti uspechy/predaje nejakej znacky.
Jenda246
Kupuju. Už se těším jak připojím svůj Xiaomi red mi.