Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chery míří na český trh se spalovacími SUV. Dovážet je sem budou Kazaši

19 komentářů

MB1975
Cinani to spustili. Pokud se ukaze ze ty auta jsou i spolehliva a trvanliva tak evropsky mainstream to muze brzy zabalit..
Stejsn
@MB1975 Opakuje se úspěch japonců a později korejců.
W.O. PRSCLEY
@Stejsn : dočkej času
Jon Bon Novy
@Stejsn
To sa nestane. Japonci aj korejci su demokraticke staty.
Ja by som si napriklad nikdy nekúpil nieco tak strasneho, ako nejaky takyto "rudy bolsevicky nok!".
A okrem Macka Pu dal zarobit navyse este aj Boratovi...... Nacisto by som sa musel zblaznit .....
ericn
@MB1975 tak o tom dost pochybuji 😋
traveldrive
@MB1975 Vidíš to príliš jednoducho. Spoľahlivosť nie je nič extra už teraz, servis pokrivkáva, nakoniec autá tiež - podľa prospektov narvané výbavou, ktorá ale funguje podľa čínskych predstáv a tak sa zákazník koľkokrát diví rozdielom medzi popisom výbavy a tým, čo v aute reálne má. Ďalšia vec je, že Číne sa doteraz nepodarilo uspieť s ich vraj vyspelými elektromobilmi, takže sem tlačia jednoduché spaľováky, aby aspoň trochu zarobili. Takže naopak si myslím, že to zabalia Číňania, lebo tu prerobia aj posledné gate...
Stejsn
@traveldrive Pokud to budou jednoduché spalováky za dobrou (čili zřejmě dumpingovou) cenu, zákazníci se chytí.
traveldrive
@Stejsn Moc sa nechytajú. Niečo predáva MG zbytok paberkuje. Ceny zrovna dumpingové nie sú, tradičný chlp pod cenami európskej konkurencie. Plusom má byť bohatšia výbava, ale tá často za nič nestojí. A SUV za 25-30 tisíc €, s jedenapollitrom pod kapotou s utlmeným prejavom 100-120 kW a spotrebou okolo 9 litrov určite chceš...
ptr078
@traveldrive Tak benzin a hybrid zacali tlacit po zavedeni ciel na ev
traveldrive
@ptr078 Došli by k tomu aj tak. Čínska vláda ich nebude dotovať večne, hlavne keď ich domáce predaje išli od deviatich k piatim...
Vasek Svoboda
Já jsem v podzim jednoho Číňana koupil (Dongfeng/Forthing U-Tour za 800t). A nebylo to proto, že bych byl pročínsky orientovaný nebo že bych odmítal evropskou konkurenci, ale prostě proto, že jsem si z evropské nabídky nevybral. Sháněl jsem 7-mísné MPV, protože z mojí zkušenosti je v SUV třetí řada většinou nepoužitelná. VW Touran byl v této konfiguraci za 1 mega a to už bylo pro mě moc. Ameriky jsou ještě dražší. Zatím najeto 15 000 a spokojenost. Čas ukáže.
KANKUNEN
Tak jsem nelenil a byl jsem se svézt tím Jaecco J7 hybrid. Furt jsem tu kvákal něco o tom, kdo by dal skoro mega za Číňana. Teď už vím, třeba já. To auto je udělané do detailu. Skvěle jezdí. Čeho se dotkneš je příjemné na omak. Ten hybrid je skvělý. Já si chtěl zanadávat na čínské rychloauto a zjistil jsem, že je to spíše konkurent DS a ne Citroenu.
speedfred
@KANKUNEN
Keby prišlo na lámanie chleba dal by si tú “jedničku” reálne za to auto?
KANKUNEN
@speedfred No asi by to vyhrálo 2 roky staré GLC. Nejhorší je, že se toho chytají dealeři stávajících evropských značek. Na rovinu, než frantíka.
traveldrive
@KANKUNEN Veľmi zlá voľba.
W.O. PRSCLEY
@KANKUNEN : z tebe se stává dobrá čínská úderka 😄 za 3 roky se ta auta rozpadnou, vyzkoušeno v Číně.
KANKUNEN
@W.O. PRSCLEY Nevíš nic, já se z toho dodnes smál. Ale já tomu dnes kouknul pod sukni a to zpracování je na úrovní evropské špičky. Dokonalý opak Tesly.
traveldrive
@KANKUNEN
A to všetko vieš z jednej jazdy?
Jon Bon Novy
Takze Borat tu bude zarabat na dalsich predanych pingpongoch .... Ha-ha, to sme sa dopracovali.