Novinky
Já jsem v podzim jednoho Číňana koupil (Dongfeng/Forthing U-Tour za 800t). A nebylo to proto, že bych byl pročínsky orientovaný nebo že bych odmítal evropskou konkurenci, ale prostě proto, že jsem si z evropské nabídky nevybral. Sháněl jsem 7-mísné MPV, protože z mojí zkušenosti je v SUV třetí řada většinou nepoužitelná. VW Touran byl v této konfiguraci za 1 mega a to už bylo pro mě moc. Ameriky jsou ještě dražší. Zatím najeto 15 000 a spokojenost. Čas ukáže.
Tak jsem nelenil a byl jsem se svézt tím Jaecco J7 hybrid. Furt jsem tu kvákal něco o tom, kdo by dal skoro mega za Číňana. Teď už vím, třeba já. To auto je udělané do detailu. Skvěle jezdí. Čeho se dotkneš je příjemné na omak. Ten hybrid je skvělý. Já si chtěl zanadávat na čínské rychloauto a zjistil jsem, že je to spíše konkurent DS a ne Citroenu.
@KANKUNEN
Keby prišlo na lámanie chleba dal by si tú “jedničku” reálne za to auto?
Keby prišlo na lámanie chleba dal by si tú “jedničku” reálne za to auto?
@KANKUNEN : z tebe se stává dobrá čínská úderka 😄 za 3 roky se ta auta rozpadnou, vyzkoušeno v Číně.
Takze Borat tu bude zarabat na dalsich predanych pingpongoch .... Ha-ha, to sme sa dopracovali.
To sa nestane. Japonci aj korejci su demokraticke staty.
Ja by som si napriklad nikdy nekúpil nieco tak strasneho, ako nejaky takyto "rudy bolsevicky nok!".
A okrem Macka Pu dal zarobit navyse este aj Boratovi...... Nacisto by som sa musel zblaznit .....