Videa
Jsem zmaten. U "sportovní" Ioniq 5N blahořečí pomalu dvě a půl tuny a tady klidně chválí hmotnost pod tunu. Prase aby se v něm vyznalo.
@kari.laz
Tak ten hnujdaj byl bzucak, ten se musí v dnešní době chválit do nebes, nezávisle na tom že váží jak 3 sviští.
Tak ten hnujdaj byl bzucak, ten se musí v dnešní době chválit do nebes, nezávisle na tom že váží jak 3 sviští.
Mrknul jsem se na ceník a první co mě odradilo je u prvních dvou výbavových stupňů chybějící výšková nastavitelnost bezpečnostních pásů s předpínači vpředu a chybějící výškově nastavitelná sedadla. To je za mě mnohem důležitější než většina ostatních asistentů, či automatická klima.
@MOJEJMENO Většina asistentů je dnes povinných. I když si je dávají automobilky jako "bohatá standardní výbava" a napíšou tam sledování pozornosti řidiče, rozpoznávání dopravních značek, vedení v pruzích...apod, což vypadá efektně, jenže i tyhle dříve téměř luxusní doplňky už povinné jsou. No a když automobilka utrací povinně za tyhle kraviny, tak pak se šetří jinde. Tedy pokud má být cena tak nízká. Jinak tohle je městské auto a tam se například sledování pohybu za vozem hodí skvěle.
Než mi tu někdo bude psát, že sledování za vozidlem je na nic a jaký on je super king kingů a nikdy se mu to nestalo, tak navštivte autoservis a poptejte se...
Než mi tu někdo bude psát, že sledování za vozidlem je na nic a jaký on je super king kingů a nikdy se mu to nestalo, tak navštivte autoservis a poptejte se...
Těžko může elektromotor přidávat 60 Nm ke 108 Nm spalovacího motoru, když při pouhých 2,3 kW neudrží ten krouťák ani do 400 ot./min.
kupecké počty
kupecké počty
Dobrý den, koupil jsem si jeden z posledních vozů minulé generace, kvůli 4hrnku. Není zde ani "nevypnutelné" upozornění na překročení rychlosti. Je to velmi příjemné auto do města. Start/stop jedno tlačítko vpravo. Prostě paráda. Spotřeba 4x4 5,5lt/100 km. Prostorné milé vozítko.
Skoda, ze ho pokazili vizualne... ten cumak se mi vylozene nelibi.
😒
Jeden novy swift v mojej blizkosti uz vidim a nevyzera to zase az tak strasne to auticko ( proste hrava mala skatulka ) ... zboku ale posobi vzhladom k malej dlzke a kratkemu razvoru az moc vysoko ako taky minibus... tu aj nejake 16tky vyzeraju male a auto akoby bolo spucene z oboch stran a hnane do vysky... podobny pocit som mal z toho posledneho twinga to ale zase malo megarazvor vzhladom k svojej dlzke a bolo aj akesi uzsie co mi pripominalo zase tiez akoby nejaky bus alebo jazvecika.. tucnucky swift je ale uz skor nejaky medvedik
Nova Grande panda je za mna podstatne vydarenejsia ako swift ( a dokonca v nej nevidim ani jej sesternicu C3 ) ...
Je vidiet ze novy swift uz ani necieli na europu .. v indii ale bude fesak