Novinky
donPedro
4
Tož při mé vrozené skromnosti bych byl s takovým základem naprosto spokojen. 😉😉
Oni vyměnili dyzajnéra? Proč ty nové Ferrari vypadají jak Mazda? ani jako podprůměrná zlatokopka bych do toho nesedla😊
flegosek86
Příspěvek podléhá schvalování.
Michal Čavojský
Tak Ferrari bych v tomhle autě vůbec nehledal, má to divný předek a hlavně, kde je červená barva? Tyrkysová nic moc… a dále, na co 3 displeje u Ferrari proboha? Jen věc, co se rozbije a bude drahá na opravu, jen automat. Kde je verze pro puristy s manuálem? Tohle na Ferrari nechápu… Má to být sportovní auto ne? Automat je tak max do GT jako byla 456 nebo 599, ale ne sem… No nic, snad to cílovku nemine, ale jako “collectible” car to nevidím…
@ericn bavíš s tim manuálem a automatem. Vůbec nevíš o čem mluvis
@Ji/Ri jo, myslíš že by manuál s otevřenou kulisou, jak to kdysi Ferrari mělo (naposled tuším u F430) , by u zákazníků neuspěl? Proč asi ho lidi chtějí u Porsche? Hmmm. Nemám nic proti automatu, ale u sportovních aut, kde jde o požitek z jízdy, mi to moc nesedí…
@ericn v červené už to vypadá daleko snesitelněji. nicméně Romu potkávám a "aura" Ferrari mi z toho nejde😊
@Man Ký no novodobé Ferrari mi nic neříká, ani tam není to “chtěl bych” a “waw” ukaž mi ale F40, F288 GTO nebo F355 a to je jiná…. To je Ferrari 👌
Ach vy bychaři. Za svezení byste dali ledvinu.
flegosek86