Elektromobilita
Max Headroom
2
ICEčkám to vydrželo 80 let, Prius to udržel 20let, Tesla 10... nevim nevim s tou sázkou na CLA...
Samozřejmě, že si zákazníci počkají na CLA modelový rok 2026, protože po modelu 2025, který neumožňuje nabíjet na 400V nabíječkách díky šetření na palubním DC měniči, nikdo touhou nehýká. Spin doctor Stuttgart.
Jako OK autíčko, ale má pro mě dva nepřekročitelné problémy
a) sedan
b) prosklená střecha
a) sedan
b) prosklená střecha
Taky zacit eqs byla kravina, uspechu se docka hlavne GLC ev s toudle technikou..
Vážený pane redaktore, prosím přestaňte opakovat nesmysl o problému s prodejem eqs způsobeným designem. Jako jeden z faktorů to jistě je, je zde taktéž problém s cenou, kvalitou zpracování, servisem a tradičně se softwarem. Buďto si data dostudujte nebo radu eqs náležitě otestujte.
Všichni v diskuzi si vlepte facáka. Čtete článek o tom, jak totálně předražený malý mercedes nestíhá automobilka vyrábět pro zájem klientů. Ale každý z Vás přesně ví, proč to auto není dobrý a nečeká jej úspěch. Přesně proto, dámy a pánové, jste takoví looseři, jací jste.
To se dalo cekat. Prvni kvalitni EV Mercedes. Konecne s adekvatnim nabijenim, navic s dvoustupnovou prevodovkou zarucujici lepsi spotreby na dalnici. Cena na Mercedes slusna. I bez DC menice to ocividne byla trefa. Me to neprekvapuje a jsem rad. Snad se chytnou za nos a vylepsi i ty ostatni modely.
@skejpa Prvni kvalitni? EQE hlavne ve variante SUV je dokonale EV. Na vzduchu, nataceci naprava, dojezd 400-500 km podle teploty venku. Nabijeni 22kW vs. 170kW. Mel jsem predtim iX a EQE o parnik lepsi a cena cca 2m
Může tomu člověk věřit? Stačí si přečíst jak byl MB spkojený s objednávkami 4válcové C AMG. Bludy...
Prodejni hit... do zasuvky... a jeste rok se nebude prodavat.
Roztleskavci EV maji fakt dost.
Roztleskavci EV maji fakt dost.