Videa
Pane Vaculíku, topení měl samozřejmě už sedan.
@Stejsn
Zmínka o absenci topení ve mně evokuje jízdu z Lehu do Manali někdy kolem 2010 dodávkou Force, což byl vzhledově hranatý Mercedes 208. No a topení to zřejmě nemělo taky. Jeli jsme brzo ráno a uvnitř zima jak v psirne 😊. Na první zastávce jsem se snažil v nepřítomnosti řidiče nalézt nějaké ovladače které by mohly být k topení a kde nic tu nic. Jet tu trasu tímhle autem v zimě, tak mne asi dovezou v podobě ledového kvádru 😊
Zmínka o absenci topení ve mně evokuje jízdu z Lehu do Manali někdy kolem 2010 dodávkou Force, což byl vzhledově hranatý Mercedes 208. No a topení to zřejmě nemělo taky. Jeli jsme brzo ráno a uvnitř zima jak v psirne 😊. Na první zastávce jsem se snažil v nepřítomnosti řidiče nalézt nějaké ovladače které by mohly být k topení a kde nic tu nic. Jet tu trasu tímhle autem v zimě, tak mne asi dovezou v podobě ledového kvádru 😊
Ale buďte klidný, pane, tentokrát si toho nikdo nevšimne. 🤡
děkujeme za komentář. Pokud si chcete přečíst bazarovou recenzi, v rámci které vzniklo dnešní video, tady je😒br />https😐/www.auto.cz/…hne-kazdy-157379
Příjemné čtení a hezký večer
Honza
S Felicií z roku 1960 a par Spartaku jsem mel hodně blizky kontakt. V 80tych letech se to rozdavalo zadarmo. Kdybych vedel kam se to ubere, mohl bych mit dneska muzeum.