Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Martin Vaculík projíždí nádhernou Škodu 445. Její název by ale používat neměl

10 komentářů

Stejsn
@Zetti A zatím máš kulový, hlavně že tu prudíš.
Lempl Klaun
@Zetti To zní jako komentář veterána internetových diskusí na důchodě: trochu otráveně, trochu dotčeně, a hlavně zoufale toužící po pozornosti, která už dávno nepřichází.
Ale buďte klidný, pane, tentokrát si toho nikdo nevšimne. 🤡
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@Zetti Dobrý večer,

děkujeme za komentář. Pokud si chcete přečíst bazarovou recenzi, v rámci které vzniklo dnešní video, tady je😒br />https😐/www.auto.cz/…hne-kazdy-157379

Příjemné čtení a hezký večer

Honza
Zetti
Auto krásný, nechtěl bych ani zadarmo. Video nezájem. Radši si něco přečtu
vencelín
@Stejsn
Zmínka o absenci topení ve mně evokuje jízdu z Lehu do Manali někdy kolem 2010 dodávkou Force, což byl vzhledově hranatý Mercedes 208. No a topení to zřejmě nemělo taky. Jeli jsme brzo ráno a uvnitř zima jak v psirne 😊. Na první zastávce jsem se snažil v nepřítomnosti řidiče nalézt nějaké ovladače které by mohly být k topení a kde nic tu nic. Jet tu trasu tímhle autem v zimě, tak mne asi dovezou v podobě ledového kvádru 😊
Stejsn
Pane Vaculíku, topení měl samozřejmě už sedan.
Zetti
@Honza Mička
S Felicií z roku 1960 a par Spartaku jsem mel hodně blizky kontakt. V 80tych letech se to rozdavalo zadarmo. Kdybych vedel kam se to ubere, mohl bych mit dneska muzeum.
Milenius
První auto, co jsem řídil. Dědovo. Ach jo...
Karel Štolař
Pěkný video, přiznám se že jsem toho o Spartaku tolik nevěděl, že se na něj dělá tažné zařízení ještě dnes je tedy zajímavé. Každopádně řidič jste dobrý, já bych si s tím už dnes do provozu netroufl.
Josef Šátava
Měl jsem Š 1202 STW a ta už topení měla.