Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Velký podvod s dotacemi na elektromobily: Rozdělily se miliardy a ještě není konec

47 komentářů

rohYpnol
Takhle to dopadá s dotacemi vždy a všude.

A na těchto podcodech je spolu založen onen skvělý růst BEV... 🤣🤣🤣

Jo hujeříčci, zase se potvrzují moje slova...
KANKUNEN
@rohYpnol A mohli bychom znát tvá slova. Co bys dělal ty?
rohYpnol
@KANKUNEN

Opakují neustále. Zrušit dotace.
Man Ký
@rohYpnol kradl bys. jenže hlupáky k tomu nikdo nepustí. tak píšou do diskusí😊
rohYpnol
@Man Ký

Hele, zkus napsat jeste něco co bude víc mimo... 🤣🤣🤣
Man Ký
@rohYpnol dej tam osm smajlíků, bude to ještě směšnější a když jich tam bude dvacet, otisknou to v Dikobrazu
rohYpnol
@Man Ký

K věci opět nic, co? No, tvoje diskusní klasika 🤣🤣🤣
KANKUNEN
@rohYpnol Jsi naivní jak misska, řekni to čínské vládě a pak třeba elitám EU, kteří točí miliardy.
rohYpnol
@KANKUNEN

EU žádné elity nemá. EU má jen diletanty.
KANKUNEN
No bohužel, na to se musí reagovat. Jednou elektro ovládnou trh přirozenou cestou, ale pokud Čína bude vše dotovat a my nebudeme reagovat tak třeba za 20 let bude mít Čína monopol a ceny si bude šroubovat.
kesumb
@KANKUNEN
blbost, celej svet ceka na ofce tdi a dalsi moderni spalovaky s manualem! Panadolova slova!
rohYpnol
@kesumb
Smutné že musíš lhát. Ovce tdi máme vyrábět DNES, protože dnes to dává smysl, je to dostupná čistá technologie, kterou zákazník chce.
Man Ký
@rohYpnol už bys měl nechat toho obviňování ze lží ostatních, sám jsi usvědčený lhář!!!
rohYpnol
@Man Ký

Kde jsem napsal že za 20 let máme vyrábět Ovce tdi?

Uveď odkaz nebo se omluv za to jak opětovně lžeš!!!
Man Ký
@rohYpnol manipuluješ mnou? to nesvedeš. jsi usvědčený lhář. včera jsi mě obviňoval ze lži, když se ukázalo, že sis to vymyslel, vymlčel jsi to.

usvědčený lhář Rohypnol obviňuje druhé ze lhaní. a sám je takový hlupák, že nepozná nadsázku. když mu řekneš, že venku padají trakaře, nařkne tě, že lžeš. je to zkrátka ukázkový pahňup.
rohYpnol
@Man Ký
Ne. Včera jsi lhal, když jsi uváděl něco co Tycoon vůbec nenapsal.
Stále čekám omluvu za tvé vulgarismy!

A teď uveď ten odkaz na ovci tdi jinak se opět omluv za veřejné šíření lži. Čekám!
Man Ký
@rohYpnol
Tycoon😒br /> "Nižší spotřeba, jednodušší údržba, vyšší spolehlivost, řidičský pocit z ovládání auta. Proto volím manuál."

je tam někde napsáno, že manuál má "někdy" nižší spotřebu, nebo "ne vždy nižší spotřebu"?

a proč bych měl hledat odkazy na tvrzení někoho jiného? mám dokazovat něco, co jsem sám neřekl? to už máš fakt v hlavě tak nas.ráno? že se ptám, že😊
rohYpnol
@Man Ký
Je tam napsáno PROTO VOLÍM MANUÁL (TYCOON)!!!
NAPSAL SVOJI OSOBNÍ PREFERENCI!!!

NAIPAK TY MU PODSOUVÁŠ ŽE NAPSAL ŽE MANUÁL MÁ VŽDY NIŽŠÍ SPOTŘEBU!!!

Jsi usvědčený lhář!
Gameover!
Man Ký
@rohYpnol škoda, že nechápeš logiku výroku. to je potom těžko. osobní preference by byla například😒br />
"domnívám se, že manuál má nižší spotřebu a proto ho volím".

ne, že "manuál má nižší spotřebu a proto ho volím". to druhé už je tvrzení. a mylné.
rohYpnol
@Man Ký

Smutné že vůbec netušíš co je to logika. To co jsi uvedl nemá s logikou vůbec nic společného 🤣🤣🤣

A pokud někdo napíše že manuální převodovka ma nižší spotřebu, tak jako naprostá většina otázek nic není 100% 🤣🤣🤣

Je to stejné jako když napíšu nikdo BEV nechce. To neznamená 0% 🤣🤣🤣
kesumb
@rohYpnol
sem rad ze si konecne pochopil, ze se mame diky fialce dobre a ofce je dostupny novy auto!
rohYpnol
@kesumb
Nepodsouvej mi opět tvoji vlastní myšlenkovou křeč.

Diky nutelle se zcela objektivně máme výrazně hůř a trend u nás je jeden z nejhorších v Evropě.

Navíc nutelín zcela demogogicky manipuluje s realitou. Příklad je všude na každém kroku.

Příklad? 2% na armádu 2024... podvod se zálohovou platbou
Rozpočet 2025 - neodpovídá rozpočtovým pravidlům
Růst mezd - ano, rostou, ale pouze v jednom ze šesti odvětví...

Atd. atd. Kam se člověk podívá tam je fialová lež
A to není že rohYpol si něco vymyslel a že se má chudáček špatně... to jsou FAKTA!. To je REALITA!
rohYpnol
@KANKUNEN
A že e Čína má "monopol" na dalších milion věcí tvé každodenní potřeby je ti jedno, co?
Řeknu ti tajemství, v EU neumíme vyrobit ani počítač, bez kterého dnes nebudeš realně fungovat ani 1 hodinu v týdnu... 🤣🤣🤣
Lempl Klaun
@rohYpnol Tapetuješ a plevelíš diskusi.

Upozorňuji na porušování diskusních previdel
rohYpnol
@Lempl Klaun

Jdeš na HL. Sbohem diskusní nulo, memento diskusní prázdnoty!!! Gameover!
Lempl Klaun
@rohYpnol Jsi nahlášen za opakované porušování diskusních pravidel.
Man Ký
@rohYpnol to se ti to machruje z pozice diskusní jedničky! všichni na kolena před králem auto.cz, továrnou na písmenka, studnicí moudrosti!
rohYpnol
@Man Ký
Kde machruji? Uveď citaci kde konkrétně machruji a čím, jinak se omluv za veřejné šíření lži!
Man Ký
@rohYpnol ty už ani nepoznáš, když si z tebe někdo dělá p.rd.el? ani se nedivím, jsi k smíchu 24/7 takže už to ani nevnímáš😊
piš piš prosinec je na spadnutí😊
rohYpnol
@Man Ký

Já bohužel pro tebe netrpím humorem páté cenové jako ty 🤣🤣🤣
Lempl Klaun
@Man Ký Dávej bacha, nebo taky skončíš na Hate Listu, a nedej bože přijde BAN.
Man Ký
@Lempl Klaun roky zneužívání poznamenají každého. to je třeba vzít v úvahu. Rohypnol je oběť. Svůj nickname si zvolil podle prášku, který mu dával tatínek na dobrou noc a říkal mu "pinkej chlapečku, zaspíme to"😊
rohYpnol
@Man Ký

Jem dokazuješ, jaký jsi diskusní odpad. Klidně pokračuj 🤣🤣🤣
Sevca1
Klasika: opět v diskusi dva kamarádi Rohypnolek a Opička. Co ty dva by jeden bez druhého dělal 😁 Aspoň je tu sranda klucííí
rohYpnol
@Sevca1

Neboj, brzo půjde na HL...
KANKUNEN
@rohYpnol Ty si neumíš uvědomit realitu, ideální svět je komunistický, ono to zní dobře na papíře, jenže od přírody je někdo vedoucí typ a chce víc pro sebe. Realita je teda jiná. I potkani mají karty rozdané, nemohou si být všichni rovni.
rohYpnol
@KANKUNEN

Ideální svět je komunistický? Povídej, protože já tohle vidím úplně jinak 🤣🤣🤣

Ale souhlas EU se přesně tak chová...
Man Ký
@Sevca1 když nic nenapíšeš sám, tak se nediv. víš jak mě baví tě zesměšňovat. a když tu nejsi, musím vzít zavděk rohypnolem.
Sevca1
@Man Ký Děkuji, moc. Ale já bych už stejně na tebe nereagovala po tom co tu predvadis. Takže až něco písnu klidně na mně reaguj, ale tohle je výjimka z mé strany. Pá
Lempl Klaun
@Sevca1 Nereagovala?
Sevca je ona. 🤡
Wahahaha
JirkaVejrazka
"si rozebrali dvě automobilky " - nezlobte se, ale z toho boli oci. Vy nemate v redakcnim systemu kontrolu pravopisu?
KANKUNEN
@JirkaVejrazka Co bys chtěl, běžně udávají proud v Nm.
Mr.Murphy
OK, v Číně se šmelilo s dotacema. Pro mě jako evropského občana/voliče je to prostě varování, že každá dotace se dá zneužít a systém musí být hodně neprůstřelný a transparentní.

Ale jinak? je mi celkem jedno co čínský stát dělá se svými penězi a dotacemi. Samozřejmě pokud dotují auta co ničí evropský trh, je potřeba se bránit cly a to se děje. Ale jinak? jejich boj....
Horký Hrom
Vpřed směle soudruzi spějme,
roznítil boj sílu v nás,
dotační cestou se dejme,
v boj za ni půjdeme v ráz.
Benzín nás v poutech svíral,
diesel též trápil nás,
kdož by se vzpomínkou týral,
odplaty nám přišel čas.
Náš úder v prach směle sráží,
útlaku hnět, pouta zlá,
elektromobilům budem stráží,
výš prapor náš rudě vlá.
rohYpnol
@Horký Hrom

www.csfd.cz/…eny-cas/prehled/

Zelenorudé klimakomoušství = Vyměřené CO2. Vyprodukuješ, zemřeš...
Prezivkynetreba
Európskej komisii vadí, že Čína dáva dotácie automobilkám ale to, že EÚ robí to isté dáva dotácie na kadečo to je v poriadku 😁
milous
Za vším hledej Činu atd. Kdo ty dotace dával státy a s čí peněz ?? Od těch co vytvářejí hodnoty ? Miliardáři platí po optimalizaci asi 0,6 až 0,9 procent dani tak od koho to byli peníze ?