Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

V Brně otevřeli kryté parkování výhradně pro ženy. Jde o jejich bezpečnost

18 komentářů

Jiří Čihák
Takže info z titulku je trochu dost v rozporu s následným textem: z 393 krytých stání jsou jen 4 (slovy čtyři) vyhrazeny pro ženy. Takže spíš takový jako že marketing. To Brno chce být tak křečovitě světové, že z toho ve finále buranství jen stříká.
matax
Zbožňujem tieto zavádzajúce titulné nadpisy. Reku parkovací dom len pre ženy??? A nakoniec z toho vzniklo že z niekoľko stoviek miest sú až 4 len pre ženy, ktoré majú strach ísť hlbšie do útrob parkoviska...až 4 miesta...OK, pekné gesto ale od nadpisu v článku som očakával niečo iné.
Mikesus
@maca02 presne tak. Parkování je obecně, tzn ne parkovací místa, ale celé parkoviště. Čekal jsem něco jako jedno patro pro ženy a druhé pro muže. Aspon by v tom našem patře nebylo tolik odřených aut.
Hvarcz2
Tak tam bude nejvíc odřenejch aut.
Mikesus
@Honza Mička
Titulek zavádějící je. Navic smutné, ze úmyslně děláte takhle clickbaitovy. Kdyz uz, tak se otevřela krytá parkovací místa, ne parkovani. Protoze parkovani je obecně jako parkovací dům třeba. Smutné co dnes dělá novináře.
traveldrive
@Honza Mička Titulok je zavádzajúci. Bez ohľadu na vaše vysvetlenie. Medzi zavádzajúci a clickbajtový je možné v 99 zo sto prípadov dať s pokojným svedomím znamienko = .
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@Jiří Čihák Dobrý den,

titulek v rozporu s textem není. A už vůbec ne „trochu dost". V titulku je uvedeno, že v Brně otevřeli kryté parkování pouze pro ženy. Což je pravda, i kdyby tam bylo to místo jenom jedno.

S pozdravem

Honza
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@matax Dobrý den,

v titulku je, že v Brně otevřeli kryté parkování pouze pro ženy. Ne že otevřeli celý parkovací dům 😀.

Je titulek clickbaitový? Rozhodně ano.
Je titulek zavádějící? Rozhodně ne.

Hezký den

Honza
johny555
Z titulku jsem měl dojem, že celý parkovací dům je pro ženy. Podstatnější jsou spíš ty parkovací místa s nabíječkami.
Stejsn
Je to diskriminace a já chci parkování výhradně pro muže a taky pro zbylých 50 pohlaví.
maca02
@Mikesus
>> Aspon by v tom našem patře nebylo tolik odřených aut.

😁
pravda!
maca02
@praptak Já mu to napsal už výše, řekl bych, že je to marný. Úplně každý si pod tím představí místo, kam muži nesmí. Napis je zcela zavádějící.
maca02
@Honza Mička
No jo, ale tím "krytým parkováním pouze pro ženy" se pro mnohé myslí, že je to barák nebo vjezd, kterým muži projet nesmí. To je pak už diskriminace, která by neprošla. Jenže ten článek má nadpis, který ten dojem navozuje, tudíž jeho nadpis rozhodně zavádějící JE.
praptak
@Honza Mička V rozporu to není, jde spíše o to, že pod pojmem parkování si většina představí parkoviště, ne jedno parkovací místo.
matax
Příspěvek podléhá schvalování.
maca02
@johny555 ano, nabíječek je směšně málo. Nechápu.
David Born
Příspěvek podléhá schvalování.
rohYpnol
@Stejsn

Přesně tak. Navic pouze 5 žen se může cítit nebezpečně...