Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Renault Talisman (XFD): Levnější neznamená horší

2 komentáře

traveldrive
Je fakt, že takéto autá na cestách chýbajú. Štíhlych klasických limuzín s ľúbivým dizajnom je ako šafránu.
brano bleha
Naozaj neviem, čo si po Talismane kúpim. Ohyzdný superb a passat a la jedna mater určite nie. Skutočne mi zostáva iba nemecká kvázi prémia.
Bol to môj prvý Renault, po Mazde 626, 6, dvoch Mondeách, a musím povedať, že je to výborné auto. Veľa som jazdil 5-ku, čo to na E-klasse. Ten rozdiel za 20 tisíc pri novom aute nestojí. Ak sa bavíme o výbave Initiale Paris, kde naozaj máte kreslá hodné BMW 7, masáže, ventiláciu a najmä neskutočné natáčanie zadnej nápravy, áno, dnes už zasa bežné, ale pred 10 rokmi ho nemal skoro nik. Mimoriadne tiché, spoľahlivé.
sú iba dve zásadnejšie veci, ktoré mi vadia: auto je naozaj tvrdšie aj v režime comfort na 19-kach, a druhá vec je 6-kvalt automat, ktorý trochu znižuje potenciál 200-koňového motora. Samozrejme, to auto má stále veľkú rezervu výkonovú, ale lepšie poskladaných 7 kvaltov by bolo fajn. Spotreba je výborná, koliesko v štýle idrive tiež. S výnimkou pár vecí má všetko tlačítka, kdeže to už dnes. OK, systém by mohol reagovať za mak rýchlejšie, ale prvá tiahla zákruta, do ktorej sa "opriete" vám to vynahradí.