Novinky
Fuj, to je hnusná příď. Lakovaný předek je budoucí jizva auta, mušky a kamínky to zařídí.
takže to má boxer elektromotor 😁
@del42sa nn, je to jen znáček Subaru na kapotě Toyoty 😋
@ericn A zial, tojota zatial ev moc neumi
@ptr078 ano, stávající je dost spatne. Resp. Do roku 2024 bylo tragické, od roku 24 udělali zásadní úpravu, kdy se to o dost zlepšilo, ale ze dna se dostali spis k lehkému podprůměru. Tahle nova generace to ma vylepšit a posunout do nadprůměru. Je to komplet nové auto ( vnitřnosti), jen ve stejném kabátě. Tak uvidíme, zda se jim to povedlo posunout a případně jakým směrem.
Není to samé jako
“Symetrický pohon všech kol, nebo také Symmetrical AWD, je typ pohonu všech kol, který se vyznačuje tím, že je pohonná jednotka (motor a převodovka) umístěna podélně a symetricky v ose vozu.”
Tj nic ze subaru mimo znaku tam není 😋
The combination of the symmetrical layout with a flat engine and a transmission balanced over the front axle provides optimum weight distribution with low center of gravity, improving the steering characteristics of the vehicle.
Do urcitej miery to ma nizke tazisko a optimalnu distribuciu hmotnosti. Ale mne je to jedno, ja po subaru netuzim. Aj ked kedysi davno som zvazoval. Take sikmooke auta uz by nemali mat miesto na nasom trhu.