Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Solterra dospělo: Po modernizaci ujede přes 500 km. Už jsme v něm seděli

13 komentářů

MarekAbsolon
Příznivci značky Subaru budou patrně "nadšeni".
ericn
@MarekAbsolon no je fakt, že já v tom Subaru nevidím. Na tomhle autě může být jakékoliv logo… Nemá to ze Subaru, mimo loga, nic…
xxc
@ericn a symetricky pohon 4x4? ved je to navrat ku korenom subaru
ericn
@xxc “Subaru Solterra je na evropských trzích dostupné pouze s pohonem všech kol díky dvojici elektromotorů, jejichž kombinovaný výkon dosahuje 160 kW.”

Není to samé jako

“Symetrický pohon všech kol, nebo také Symmetrical AWD, je typ pohonu všech kol, který se vyznačuje tím, že je pohonná jednotka (motor a převodovka) umístěna podélně a symetricky v ose vozu.”

Tj nic ze subaru mimo znaku tam není 😋
xxc
@ericn ale treba citat dalej
The combination of the symmetrical layout with a flat engine and a transmission balanced over the front axle provides optimum weight distribution with low center of gravity, improving the steering characteristics of the vehicle.

Do urcitej miery to ma nizke tazisko a optimalnu distribuciu hmotnosti. Ale mne je to jedno, ja po subaru netuzim. Aj ked kedysi davno som zvazoval. Take sikmooke auta uz by nemali mat miesto na nasom trhu.
ericn
@xxc prostě je to zbytečný krám od Toyoty bez DNA Subaru😋
xxc
@ericn subaru je mrtve od 1990, odkedy ich zachranoval nissan 😄 je to praveze toyota s dna subaru
Arese
@MarekAbsolon To "určitě"! 😊
KANKUNEN
Fuj, to je hnusná příď. Lakovaný předek je budoucí jizva auta, mušky a kamínky to zařídí.
del42sa
takže to má boxer elektromotor 😁
ericn
@del42sa nn, je to jen znáček Subaru na kapotě Toyoty 😋
ptr078
@ericn A zial, tojota zatial ev moc neumi
Mikesus
@ptr078 ano, stávající je dost spatne. Resp. Do roku 2024 bylo tragické, od roku 24 udělali zásadní úpravu, kdy se to o dost zlepšilo, ale ze dna se dostali spis k lehkému podprůměru. Tahle nova generace to ma vylepšit a posunout do nadprůměru. Je to komplet nové auto ( vnitřnosti), jen ve stejném kabátě. Tak uvidíme, zda se jim to povedlo posunout a případně jakým směrem.