Novinky
Arese
1
Však kdyby tam vystavovali jen elektrozkraty, skoro žádní návštěvníci by jim nepřišli! 😀
Nejen vůbě benzinu, ale i vůně nafty 😁
jak vůně benzínu? Já myslel, že už petrolheadi konečně přestanou nesmyslně zabíjet lidi vypouštěním jedovatých emisí 😁
Já bych ty spalováky už konečně zakázal. Však to pseudo intelektuální zelenorudá pražská chátra pořád navrhuje. Nevím proč musíme umírat až do roku 2035 😁
Já bych ty spalováky už konečně zakázal. Však to pseudo intelektuální zelenorudá pražská chátra pořád navrhuje. Nevím proč musíme umírat až do roku 2035 😁
@ryccardo
Jen to opět nějak nesedí, když průměrný věk a věk dožití se navzdory zvyšujícím se emisím z dopravy taky zvyšuje 😁
Jen to opět nějak nesedí, když průměrný věk a věk dožití se navzdory zvyšujícím se emisím z dopravy taky zvyšuje 😁
@ryccardo přesně. Zakázat od 1.1.2026 prodeje spalovacích a i všechna provozovaná. Trh to vyřeší. 😉 👍🏻
Od 1.1.2027 zakázat lidi, vypouští strašně emisí. 😉 👍🏻
Od 1.1.2027 zakázat lidi, vypouští strašně emisí. 😉 👍🏻
@Pepa_007
Myslím že EU má nejmíň 100 let skluz se směrnicí na sopečnou činnost 😁
Myslím že EU má nejmíň 100 let skluz se směrnicí na sopečnou činnost 😁
@rohYpnol trochu. Ale to nic nemění...... je třeba zakazovat a nařizovat.
@Pepa_007 a říkat tomu svoboda. To je přesně ten stav, který naši předci plánovali a v 89tým vycinkali klíčema 😁
Škoda otvárať tunajšiu diskusiu. Naivne som čakal, že sa budeme baviť o novinkách z autosalónu v Mníchove, ale tak koho dnes už zaujímajú autá...