Testy
Vymáčknout z dvoulitrového objemu 245 kilowattů dnes není nic výjimečného. Opravdu? Tak když to není nic výjimečného, tak to poprosím pana redaktora aby hodil do placu tu hromadu dvoulitrů co se prodávají v EU a mají 245 kW nebo víc.
Diskutér Mr.Murphy není ten, za koho se vydává.
A jeho stupidní Topper style psaní: www.auto.cz/diskuse/97701/1#…
A jeho stupidní Topper style psaní: www.auto.cz/diskuse/97701/1#…
Seaty hlavne Leon 3gen. sa mi vzdy velice pozdaval, nadcasovy svihacky dizajn, o tejto Cupre to tvrdit nedokazem. Facelift dostal dizajn na kolena a okrem toho predok k zadku vobec nepasuje, cele to vypada az hnusne. Podivny vyraz aj tvary v bielej, des.
@Ham. Je jich fakt hodně, skoro to nejde spočítat. To máme Mercedes, Koncern VW (S3, R modely, Cupra).... a .... víc mě nenapadá
@Pepa_007 204k som nejazdil, ale 190k varianta bola hrozne mdlá, to u BEV nehrozí. Dokonca aj Leon PHEV je pocitovo svižnejší, aj keď papierovo je z 0 na 100 pomalší (výhoda 4x4). Ten motor je nastavený na spotrebu (a darí sa mu to len čiastočne), takže oproti výkonnejším a ostrejším má človek dojem, že má furt zatiahnutú ručnú brzdu.
@lamal hele musím ti dát za pravdu.... dívám se na ty fotky a vidím tuctovou krabici.... nelíbí se mi to ani trochu, navíc teda interiér s velkým tabletem uprostřed....
Beru že to pojede pěkně ale prostě za ty prachy mi nepřipadá vůbec atraktivní....
Beru že to pojede pěkně ale prostě za ty prachy mi nepřipadá vůbec atraktivní....
@lamal Samozřejmě, že našlo. Moje auto (tedy Leon minulé generace) má např, po zvednutí podlahového koberce v kufru po celé rovné části plechu podlahy protihlukovou vložku z takové poloměkké lisované plsti. U současné generace už samozřejmě použita není...
Hlavní nedostatek ovšem spočívá v tom, že ani v případě špičkového Leonu nenabízejí 6st. manuál...😟😢👎
@Mikesus Zabudol si spomenúť slabý dojazd, nutnosť dlhého nabíjania, nadmernú hmotnosť a z nej plynúce väčšie namáhanie a teda aj opotrebenie komponentov, postupnú degradáciu bateriek a v neposlednom rade výrazne vyššiu nákupnú cenu EV. Spaľovák v súčte proste je lepšou voľbou, aj keby si sa postavil na hlavu a kýval ušami.
@Arese
Ano, mnohem slabší... A to je to, o čom sa bavíme. Hotheč (hotkombi) vs obyč premiestňovadlo. Proste 150 koní a 333 koní sú iné svety, iný vesmír.
O detailoch typu sofistikovaná štvorkolka s torque splitterom sa nebudeme baviť, že.
Ano, mnohem slabší... A to je to, o čom sa bavíme. Hotheč (hotkombi) vs obyč premiestňovadlo. Proste 150 koní a 333 koní sú iné svety, iný vesmír.
O detailoch typu sofistikovaná štvorkolka s torque splitterom sa nebudeme baviť, že.
@Lempl Klaun Přesně tak, díky za doplnění. Naštěstí můj Leon ST (ano, mnohem slabší, ale svižný je dostatečně a s mnohem povedenějším vnějším i vnitřním designem) obě tyto vymoženosti má, vč. perfektního ovládání drtivé většiny funkcí bezpečnými tlačítky a kruhovými ovladači! 😊
No to opravdu, nedokaze. Ev nesmrdi, neklepe se ( ano tohle tsi neni takový vibrátor jako tdi, ale pořád vibrace jsou cítit) a nedělá kravál a spozdenou reakci na plyn taky nemají. Nastesti. Zrychlení ma spoustu bev lepší, ktere na rozdíl od maximální rychlosti ( legalni max rychlost 130-150 ) nebo dojezdu ( tnakovat i nabijet je v civilizovane zemi mozne temer kdekoliv ) je relevantní pro ježdění v běžném provozu.