Novinky

Zpět na článek

Zemřel Ozzy Osbourne. Jezdil auty, která byste u „prince temnot“ nečekali

15 komentářů

Horký Rom
Rest in peace, John Michael "Ozzy" Osbourne. Thank you.
ČÍŽEK MULTIKOBLÍŽEK
Příspěvek podléhá schvalování.
Mr.Murphy
do osmdesátkového auta si těžko představit lepší hudbu 😉 RIP bro...
Pepa_007
R. I. P.
KANKUNEN
Ozzy, to co dokázal je neskutečné. Cpali se drogama a mají tak 5% průšvihu co rappeři. R.I.P
Ozzman
Díky... 😁 @KANKUNEN
Ozzman
Ale teď vážně, mne jeho muzika v pubertě dost formovala a až do teď to přetrvalo, pobrečel jsem si včera.....@KANKUNEN
3_diamanty
@Ozzman
Mna formovala skupina roxette ... zlate 90 roky... vlastne ficim na nej dodnes... tomu vravim kvalitna hudba
Radovan Krejčíř
@3_diamanty
Formoval tě Mumuland. A dál už to šlo jen z kopce.
Man Ký
@Ozzman vzalo mě to víc, než bych čekal. takovej chlap už nebude. přiznávám, že originál Sabath zase tak moc ne, až jeho sólová tvorba, ta už daleko víc.
xxc
@Ozzman co to spravi s clovekom, ktoreho formuje clovek, ktoreho formuju alkohol a drogy 😄
3_diamanty
Mal brutalne dobry a ja tomu hovorim ze elegantny a perfektne pocuvatelny hlas ( ako povedzme Kaja ) bez ohladu na zaner jeho hudby...

Udajne bol Ozzy tzv krstny otec heavy metalu... teraz to vravia v radiu ... to su teda prirovnania panecku ... cely den o nom dnes hovoria na nasom vychodoslovenskom radiu ako jedini na slovensku
Lempl Klaun
Topper 🤦🏻‍♂️
Man Ký
@3_diamanty po tom coming out s Roxette bych ani nečekal, že to může být ještě horší, ale všechny jsi nás překvapil😊
ale zase, když to říkali v rádiu, tak by to měla být pravda, ne?
CRASH BOOM BANG
@3_diamanty

Ptají se Mečiara: „Který národ je na světě nejprimitivnější?”
„No a co, ale máme pěkné písničky.”