Ekonomika
Netreba špekulovať. Treba poskytovať viac služieb a americké clá dohnať na nich. Na služby žiadne clo nie je...
Po roku 2030... cize ono to moze byt kludne az v r 2040... aj neskor... a mozno vobec... kto si vsima ako dnesny uz zdeformovany auto svet funguje tak vie ze dnes nic uz nie je iste ... a uverime az ked uvidime
Kazdopadne Cupra na to urcite ma aby nezostala len lokalnou znackou nejakeho bezvyznamneho eu trhu...
Ono bracek seat je uz davno v mexiku a je tam aj celkom uspesny... vlastne vsetci ( ktori v eu uz nieco znamenaju ) su uz davno v mexiku... buenos dias... ja ... ehm teda.. co tak najprv to skusit tam po boku seatu ... a trosku si to tam otestovat ( aby cupre neostali oci pre plac ) a az potom "nahanat" usa ci kanadu
Kazdopadne Cupra na to urcite ma aby nezostala len lokalnou znackou nejakeho bezvyznamneho eu trhu...
Ono bracek seat je uz davno v mexiku a je tam aj celkom uspesny... vlastne vsetci ( ktori v eu uz nieco znamenaju ) su uz davno v mexiku... buenos dias... ja ... ehm teda.. co tak najprv to skusit tam po boku seatu ... a trosku si to tam otestovat ( aby cupre neostali oci pre plac ) a az potom "nahanat" usa ci kanadu
Cupra má v USA šanci, ale ne s elektroplečkami.
Už to zjistilo i Porsche. www.welt.de/…richtung-an.html?…