Novinky
nippon
1
Má to jednoduché riešenie. Dať si ŠPZ aj dopredu.
Josef Šátava
0
@nippon asi to u nich nejde.
Neměl si kupovat EV. Tak je to správné tak to má být
@Othello presne jsi ukázal inteligenci haterů EV. Dokazujete čím dál častěji, že tato skupina je složená z hlupáků. To je stejne jako dát na benzince hadici dlouhou půl metru, zrusit stojany na pravé straně a pokutovat couvani ke stojanu. Hlupák kdo to navrhuje, hlupák kdo to schvaluje a jeste hloupejsi, kdo to ostatnim přeje.
USA je obdoba Ruska. Velká země, hloupí namachrovaní lidé.
Takových nesmyslných předpisů je. Jako třeba, že cyklista u nás nesmí jet po chodníku a po přechodu, přestože tam nikoho neohrožuje a nikdo tam není, a musí jet po frekventované silnici, kde mu všichni nadávají a zdržuje je. Přestože v Německu a v Rakousku se tam jezdí a nikomu to nevadí. Stejně ve městě, kde si cyklista vybírá, zda pojede podle předpisů po hlavní mezi autama nebo to vezme bezpečně vedlejšími ulicemi, kde je ale každá druhá ulice jednosměrka v protisměru a když tam náhodou potká jedno auto, tak ten mu hned nadává. V Německu z toho udělali Fahrradstraße a taky s tím není žádný problém.
Když přijde z Bruselu příkaz, zvyšte bezpečnost cyklistů, tak v Německu udělají stezku pro cyklisty. U nás se zavede povinnost objet cyklistu o metr a půl, což stejně nikdo nedodržuje a tváříme se, jak jsme vrchnosti vyhověli.
Problém je, že tam jde o ojedinělý problém, kdežto u nás je to systém, který se nikdy nezmění.
Když přijde z Bruselu příkaz, zvyšte bezpečnost cyklistů, tak v Německu udělají stezku pro cyklisty. U nás se zavede povinnost objet cyklistu o metr a půl, což stejně nikdo nedodržuje a tváříme se, jak jsme vrchnosti vyhověli.
Problém je, že tam jde o ojedinělý problém, kdežto u nás je to systém, který se nikdy nezmění.
@Milenius
S tím cyklistou je to v pořádku. Presne jsi popsal typické pokrytecké chování. Nelíbí se mu, ze ho neco většího a rychlejšího ohrožuje, ale sma by hned dojel po chodníku a ohrožoval chodce.
Na chodniku proste cyklista nema co delat. Pokud chces jet, mas cyklostezku nebo silnici. Pokud se ti nelíbí ani jedno, nejezdi na kole. Nejsi na světě sam.
Vis jak se pozná ohleduplny ucastnim provozu vuci ostatnim? Dodržuje sve povinnosti i když se nikdo nedívá. Protoze pak to ma zazite a nechová se tak kdyz tam nekdo je.
S tím cyklistou je to v pořádku. Presne jsi popsal typické pokrytecké chování. Nelíbí se mu, ze ho neco většího a rychlejšího ohrožuje, ale sma by hned dojel po chodníku a ohrožoval chodce.
Na chodniku proste cyklista nema co delat. Pokud chces jet, mas cyklostezku nebo silnici. Pokud se ti nelíbí ani jedno, nejezdi na kole. Nejsi na světě sam.
Vis jak se pozná ohleduplny ucastnim provozu vuci ostatnim? Dodržuje sve povinnosti i když se nikdo nedívá. Protoze pak to ma zazite a nechová se tak kdyz tam nekdo je.
@Mikesus Ale tie povinnosti su nezmyselne, potom aj tak spolocnost vyzera.
@Mikesus vubec to neni o tom ze by cyklista nemel jet po chodniku, ale musi brat ohledy na chodce a prizpusobit tomu jizdu. Pokud je tam chodcu tolik ze by se tam nevesel, tak ma vypadnout na silnici. Hlavne je ale nesmi ohrozovat svou rychlou jizdou. Kdyz na chodniku ale nikdo neni, tak proc by ho nevyuzil.
@Mikesus právě takový jako jsi ty, nepřátelé všeho co se pohybuje po silnici kromě aut, vydávají tahle nesmyslná nařízení.
@Mikesus Teď jsem byl 10 dní v Německu a musím uznat, že to je jiný svět. Potvrzuje mi, že z hlediska EQ Česko stále patří na divoký východ. Na rozdíl od ČR, cyklista je tam normální účastník silničního provozu a nemusí se strachovat, zda přežije jízdu na kole z místa A do místa B. A není buzerován zbytečnými zákazy. Mezi obcemi jsou většinou cyklostezky a v rámci obcí jsou většinou na chodnících značky pěšák+cyklista. A když na silnici člověk potká auto, NEEXISTUJE, že by se přiblížil na méně než na 1,5m. Klidně to auto za mnou pojede půl kilometru krokem. Až mi to bylo trapně, tak jsem zajel do mimo silnici, abych ho pustil. A ono to funguje, protože jak řidič, tak i cyklisti i chodci používají mozek.
@johny555 @Josef Šátava Díky, aspoň pár jedinců je tu, co mají něco v hlavě a jsou ohleduplní k ostatním, ať už jezdí na čemkoliv. On si Mikesus plete pojmy - ohleduplnost není to, že dodržuju předpisy, ale to, že respektuji ostatní bez ohledu na předpisy. To znamená, že dám někomu přednost, když nemusím, že respektuju to, že ne vždy zákony myslí na vše. Nejde zákony postihnout vše. Důležitá je právě ta ohleduplnost a taky respektovat to, že každý může udělat chybu a hned mu kvůli tomu nenadávat. Prostě jezdit defenzivně a ohleduplně, bez ohledu na to, čím jedu.
Když jsme u toho zahraničí - na těch kombinovaných stezkách se chodci chovají tak, aby se nepletli cyklistům a naopak cyklisté se chovají tak, že chodce neohrožují. Stejně tak řidiči se chovají tak, aby je neohrozili. Navíc na těch stezkách, které křižují vedlejší silnice, mají přednost, ne jako u nás, kde každých 20 metrů je konec a začátek stezky a často i s oblíbenou značkou cyklisto sesedni z kola. A ještě jedné věci jsem si všiml. Skoro nikde tam nejsou retardéry, u nás tak oblíbené, jen výjimečně. Oni je prostě nepotřebují. V Berlíně jsem jel mezi hodně místníma cyklistama po hlavní v cyklopruhu a sotva jsem jim stačil. Oni prostě jeli s tím, že ta auta jim nic neudělají, já měl celou dobu bobky, kdy mně tam někdo z vedlejší vjede a pořád jsem brzdil, jak jsem někde zahlídl auto.
Když jsme u toho zahraničí - na těch kombinovaných stezkách se chodci chovají tak, aby se nepletli cyklistům a naopak cyklisté se chovají tak, že chodce neohrožují. Stejně tak řidiči se chovají tak, aby je neohrozili. Navíc na těch stezkách, které křižují vedlejší silnice, mají přednost, ne jako u nás, kde každých 20 metrů je konec a začátek stezky a často i s oblíbenou značkou cyklisto sesedni z kola. A ještě jedné věci jsem si všiml. Skoro nikde tam nejsou retardéry, u nás tak oblíbené, jen výjimečně. Oni je prostě nepotřebují. V Berlíně jsem jel mezi hodně místníma cyklistama po hlavní v cyklopruhu a sotva jsem jim stačil. Oni prostě jeli s tím, že ta auta jim nic neudělají, já měl celou dobu bobky, kdy mně tam někdo z vedlejší vjede a pořád jsem brzdil, jak jsem někde zahlídl auto.
@Milenius asi budeš jeden z těch zhrzených kološuků co?
Taky jezdím na kole a stačí používat to kulaté na krku a je všechno v pohodě. Jenže toho není hodně velké množství cyklistů schopno a pak brečí na diskuzích.
Taky jezdím na kole a stačí používat to kulaté na krku a je všechno v pohodě. Jenže toho není hodně velké množství cyklistů schopno a pak brečí na diskuzích.
@kari.laz Hlavu používám, jezdím autem, na motorce i na kole. Bohužel co u nás vidím, že právě většina lidí hlavu nepoužívá, začíná to už u stolu, kdy politici vymyslí kravinu, viz jsem popsal výše, ale je to jen odraz českého myšlení. Typický Čech chce se vším vymr*d*t a ostatní ho nezajímají, navíc typický Čech má zřejmě nějak už geneticky dáno, že hledá svou nadřazenou skupinu a všichni ostatní jsou nepřátelé, buď je to Brusel nebo Moskva, nebo když je řidič, tak sice pravidla nedodržuje, ale po cyklistech to vyžaduje nad rámec zákona, navíc když jedou po silnici, tak je záměrně ohrožuje, ostřikuje, vytlačuje, nedává jim přednost apod. Typickým důsledkem je to, že řidič si dá kolo na auto, jede 100km někam na Šumavu, kde se projede po čerstvé cyklostezce za milióny, která se staví i pro těžkou techniku s hlubokým kufrem, a pak jede zpět. Proto se u nás prodá 98% elektrokol jako horské. Kdežto jinde ve světě si je lidí pořizují pro dojíždění do práce, na nákup, tak si kupují většinou městské. Ale staví cyklostezky tak, že kolem měst kolem všech silnic je stezka, kde stačí vyhrábnout 10cm a položit povrch, auta tam nesmí a stojí to pár korun. A přitom řidiči by měli být první, kdo tuhle stezku bude chtít, aby se jim cyklisté nepletli na silnici, stejně by jim nemělo vadit, že cyklista přejede po přechodu, protože je rychlejší a nezdržuje dopravu. U nás je opak, řidiči řvou, když se ve městě postaví jedna cyklostezka, zřejmě proto, že tu hlavu nepoužívají a asi taky proto, že by skončil jejich sport nenávidět cyklisty.
Víte, co udělá řidič v Německu, když jede v lese po lesní cestě? Zpomalí nebo zastaví, nechá projet cyklistu a pak pokračuje. Co udělá Čech? Nic. Jede stejně, jako by tam cyklista nebyl, ten se musí uhnout, jinak je po něm.
Víte, co udělá řidič v Německu, když jede v lese po lesní cestě? Zpomalí nebo zastaví, nechá projet cyklistu a pak pokračuje. Co udělá Čech? Nic. Jede stejně, jako by tam cyklista nebyl, ten se musí uhnout, jinak je po něm.
Inak pri nabijani parkujem, alebo nabijam? Uz som sa stretol s nabijackami na platenych parkoviskach, ale ja som tam isiel nabit auto, nie parkovat, tak som neplatil, snad to ma nejak prevadzkovatel nabijacky vyriesene 😄
Tak tyto elektropatálie se mě naštěstí netýkají a nikdy týkat nebudou! 🙂