KTM skončilo s elektrokoly, vyrábělo elektrokola pod značkami Husqvarna a Gas Gas. KTM elektrokola vyrábí někdo, kdo nemá s koncernem KTM vůbec nic společného. Před dávnými lety, když nikdo na elektrokola nevěřil, poskytli z Mattighofenu licenci někomu jinému, pak se to rozjelo a od té doby se to marně snaží koupít zpět😊
KTM tento týden znovu rozjelo výrobu motocyklů, po několika měsících, k mé velké radosti, opravdu bych nechtěl, aby zrovna tenhle výrobce, který například drží dvoutakty, zatímco japíci se jich dávno vzdali, skončil.
speedfred
0
@Man Ký
Moto KTM som nikdy nemal aj keď pred časom zvažoval ale s X Bow je trochu hardcore zvezenie aj na cestách. Žiadne abs, žiadny posilovač len ty a stroj.
Ringhofer
0
@speedfred ... a téměř všechny karbony se vyrábí v ČR!
speedfred
0
@Ringhofer
Počul som o tom u nich v servise. Ceny za to sú akoby to išlo cez pol sveta.
Man Ký
0
@speedfred podle mého tak na okruh a ještě spíš třeba Sosnová nebo Vysoké Mýto, než Brno... spíš motokára, než auto.
speedfred
0
@Man Ký
"Malý" XBow je rýchly aj na veľkych okruhoch. Hlavne na brzdách je poznať tú nízku váhu, okruh mozeš brúsiť vcelku celý deň a auto funguje.
Man Ký
0
@speedfred ta "motokára" má v-max tuším 220 - není to málo?
speedfred
0
@Man Ký
Áno tak nejako to je ale Brno sa so sériou na špz (síce slicky) dá spraviť 2:14-16 takže pomalé to určite není.
KTM tento týden znovu rozjelo výrobu motocyklů, po několika měsících, k mé velké radosti, opravdu bych nechtěl, aby zrovna tenhle výrobce, který například drží dvoutakty, zatímco japíci se jich dávno vzdali, skončil.
Moto KTM som nikdy nemal aj keď pred časom zvažoval ale s X Bow je trochu hardcore zvezenie aj na cestách. Žiadne abs, žiadny posilovač len ty a stroj.
Počul som o tom u nich v servise. Ceny za to sú akoby to išlo cez pol sveta.
"Malý" XBow je rýchly aj na veľkych okruhoch. Hlavne na brzdách je poznať tú nízku váhu, okruh mozeš brúsiť vcelku celý deň a auto funguje.
Áno tak nejako to je ale Brno sa so sériou na špz (síce slicky) dá spraviť 2:14-16 takže pomalé to určite není.