Novinky
Do Česka míří kopie Suzuki Jimny. Bude levnější než originál a s displejem místo rezervy
59 komentářů
Honza Mička
19
@PavelK_ všimli. Už v lednu: www.auto.cz/…ly-tiguan-155468
Přejít do diskuze
@kari.laz nj, normální člověk čeká od kritiků tedy řešení, a ne jen přístup zoufalců, kteří jen kritizují, ale řešení nenabídnou. Víme, že věcná diskuze ti je cizí, právě jsi to potvrdil. A k tomu t-rocu, už tu bylo info před půl rokem, takže nevím proč by se mělo opakovat to samé. Asi ti to uteklo.
@KANKUNEN
naprostý souhlas. a potrefené husy se ozvou určitě. A jako bonus dají tip na něco, co už tu dávno bylo. Asi aby se tu psalo pořád dokola o tom jednom.
naprostý souhlas. a potrefené husy se ozvou určitě. A jako bonus dají tip na něco, co už tu dávno bylo. Asi aby se tu psalo pořád dokola o tom jednom.
@ericn asi jak bys ho potkal, když ho EV neudělali. s benzinem/naftou dnes už imidžovkou není. Asi by jich taky moc nebylo, ale asi víc než co prodali teď.
Máme tu nový den a s ním i další čínská mr*ka 😁.
Na svět unikly reálné fotky nového T-Rocu, všimli jste si?
Na svět unikly reálné fotky nového T-Rocu, všimli jste si?
@KANKUNEN s těmi řádky je to takové ošemetné, že? Člověk si tam může dosadit, co chce...
Schvalujeme normální příspěvky a ty, co nám normální nepřipadají, jsou urážlivé nebo je evidetní, že jde o snahu projít "sýtem", ty neschvalujeme a rovnou mažeme. Tak to prostě je, s tímto my pracujeme a víc k tomu nemám co říct.
Identita se tady několikrát řešila. Ano a jsem pro, ale lidi prskají, že pak bude vidět jejich jméno. Jak to řeší třeba na Seznamu, že tam mají skutečného Čízka, to nevím. Asi díra v systému...
Schvalujeme normální příspěvky a ty, co nám normální nepřipadají, jsou urážlivé nebo je evidetní, že jde o snahu projít "sýtem", ty neschvalujeme a rovnou mažeme. Tak to prostě je, s tímto my pracujeme a víc k tomu nemám co říct.
Identita se tady několikrát řešila. Ano a jsem pro, ale lidi prskají, že pak bude vidět jejich jméno. Jak to řeší třeba na Seznamu, že tam mají skutečného Čízka, to nevím. Asi díra v systému...
@Josef Vik víte, jaký je rozdíl mezi časopisem a internetovým magazínem?
Když si koupíte časopis, kupujete si ho celý se vším, co tam je. Zatímco na internetu si můžete přečíst jenom to, co chcete 🧐
Honza
Když si koupíte časopis, kupujete si ho celý se vším, co tam je. Zatímco na internetu si můžete přečíst jenom to, co chcete 🧐
Honza
@ericn pokud by někdo měl více nicků najednou, patrně by si kvůli každému nezřizoval VPN. Čili ráno by udělal přístup a během dne "nakliká" pouze počet zhlédnutí stránek tak jako krokoliv jiný.
Zjednoduším to: multitroll, sedící celý den u jednoho počítače toho nenakliká víc než @ericn sedící celý den u jednoho počítače. Čili obecné vysvětlení některých zdejších diskutérů, že si tady redakce údajně udržuje multitrolla, multinicka a kdoví, jak se tomu ještě říká, protože nám to dělá lepší čísla, je blbost.
Zjednoduším to: multitroll, sedící celý den u jednoho počítače toho nenakliká víc než @ericn sedící celý den u jednoho počítače. Čili obecné vysvětlení některých zdejších diskutérů, že si tady redakce údajně udržuje multitrolla, multinicka a kdoví, jak se tomu ještě říká, protože nám to dělá lepší čísla, je blbost.
@ericn 50 jich určitě nebude. Jednak by musel mít na každý nick nový email a tolik nových nicků ani neschvalujeme. Než někoho pustíme do diskuse, musí mít 10 publikovaných komentářů, které jdou přes nás.
Nebude vidět akorát to, co nechcete vidět 😃. Jinak to na mě působí, jako byste holce napsal, ať už nepíše, ale každou chvíli se díváte na telefon, jestli náhodou nepíše 😂
Nebude vidět akorát to, co nechcete vidět 😃. Jinak to na mě působí, jako byste holce napsal, ať už nepíše, ale každou chvíli se díváte na telefon, jestli náhodou nepíše 😂
@KANKUNEN my přece nemůžeme brát zodpovědnost za to, jak se vy bavíte 🤣.
Nejste schopni přijmout zodpovědnost za to, co tady mezi sebou máte, a když není po vašem, odvoláváte se na redakci, kterou ale bezostyšně hejtujete i za to, že je v léte horko a v zimě mráz. Uvědomujete si to?
Je to vaše komunita, vy tady tvoříte diskuse, nejste schopni se bavit normálně, ale může za to redakce. A přesně tohle je žrádlo pro provokatéry, kteří se akorát baví tím, jak se vztekáte. Řešení? HL - a budete mít klid.
Já nezjistím, jestli má někdo více nicků. Já to nevím a to tady mám lidi z vývoje. Jak to tedy můžete vědět vy? Podle pocitu? Prozraďte mi to, mě to fakt zajímá. Po nás chcet zdroje na kdeco, tak prosím...
Nejste schopni přijmout zodpovědnost za to, co tady mezi sebou máte, a když není po vašem, odvoláváte se na redakci, kterou ale bezostyšně hejtujete i za to, že je v léte horko a v zimě mráz. Uvědomujete si to?
Je to vaše komunita, vy tady tvoříte diskuse, nejste schopni se bavit normálně, ale může za to redakce. A přesně tohle je žrádlo pro provokatéry, kteří se akorát baví tím, jak se vztekáte. Řešení? HL - a budete mít klid.
Já nezjistím, jestli má někdo více nicků. Já to nevím a to tady mám lidi z vývoje. Jak to tedy můžete vědět vy? Podle pocitu? Prozraďte mi to, mě to fakt zajímá. Po nás chcet zdroje na kdeco, tak prosím...
Každý hňup tu bude kritizovat obsah, ale hodit do placu co by tu jako mělo být, na to už rozum nestačí. Mi nevadí mít přehled i o čínských autech. Mi vadí hejteři diskuze, třeba První poslední. Čížková je ultranick.
@KANKUNEN slovo alibismus opakujete pořád dokola. Jak se vám nelíbí důvod, je to alibismus. Kankunen, samozvaný bojovník za ostatní diskutéry.
Prosil jsem vás, abyste ty multitrolly dokázal. Tak jestě jednou: Jak to tedy můžete vědět? Podle pocitu? Prozraďte mi to, mě to fakt zajímá. Mám-li něco požadovat po vývoji, musím mít něco v ruce, protože každý zásah stojí peníze. Tak prosím, odhalte nám tady multitrolly, jejich nicky, obhajte to. Já je nevidím.
Prosil jsem vás, abyste ty multitrolly dokázal. Tak jestě jednou: Jak to tedy můžete vědět? Podle pocitu? Prozraďte mi to, mě to fakt zajímá. Mám-li něco požadovat po vývoji, musím mít něco v ruce, protože každý zásah stojí peníze. Tak prosím, odhalte nám tady multitrolly, jejich nicky, obhajte to. Já je nevidím.
@KANKUNEN stát se to může, jenomže kolikrát jsou lidi tak přecitlivělí, že vidí urážku úplně ve všem. Tím to nezlehčuji, ale bývá to tak. Proto pořád dokola opakuju: DEJTE SI TY LIDI NA HATELIST!
Byl tady, pak z nějakého mně neznámého důvodu v rámci modenizace vypadl, ale byl o něj zájem, tak jsme ho vrátili. Tak ho proboha používejte a nedovolávejte se pořád na redakci, aby řešila vaše hádky. Jste tady samí dospělí lidi, tak se podle toho chovejte.
Když na trolla nebudete reagovat, a vy nebudete, protože ho budete mít na HL, nebude mít důvod se do vás navážet.
Byl tady, pak z nějakého mně neznámého důvodu v rámci modenizace vypadl, ale byl o něj zájem, tak jsme ho vrátili. Tak ho proboha používejte a nedovolávejte se pořád na redakci, aby řešila vaše hádky. Jste tady samí dospělí lidi, tak se podle toho chovejte.
Když na trolla nebudete reagovat, a vy nebudete, protože ho budete mít na HL, nebude mít důvod se do vás navážet.
Proč si místo tohoto elektro autíčka nezakoupit raději jiné autíčko – Suzuki Jimny LONG 1,5 5 Door jako nové za cca 800tis. Je to sice individuální dovoz (mají je skladem), ale pro ty, co elektro nechtějí, a hlavně chtějí Off-road malého rozměru a nechtějí živoucí fosilii Lada Niva je to asi jediná volba.
@Honza Mička Pane Mičko, z vaši odpovědi mezi řádky vyplývá, že Vám to tak vyhovuje. Schvalujete normální příspěvky, a ty co tady dělají bordel tu necháte. Opravdu neexistuje opatření, jeden nick, jedna osoba. Jako by nebyla identita, na idnes to funguje.
@Michal Chmelař na hrubý pytel hrubá záplata. Nezlobte se na mě, ale po těch letech, co si o nás diskutéři v diskusích otírají boty, se před komentáři tohoto typu sklánět nebudu.
Z diskusí na internetu se už téměř vytratily základní principy slušného chování a úcta k autorovi, který článku věnuje svůj čas a je bezplatně k přečtení.
Děkuji za pochopení
Honza
Z diskusí na internetu se už téměř vytratily základní principy slušného chování a úcta k autorovi, který článku věnuje svůj čas a je bezplatně k přečtení.
Děkuji za pochopení
Honza
@Michal Chmelař To je jenom pro smích, redaktor si z troIIa dělá srandu. Klídek, neber to moc vážně. 🤡
@Honza Mička
Není toto trochu arogantní reakce? Nebo nevnímáte rozdíl mezi rendery a snímky skutečného vozu, navíc i s interiérem?
Není toto trochu arogantní reakce? Nebo nevnímáte rozdíl mezi rendery a snímky skutečného vozu, navíc i s interiérem?
@KANKUNEN vy si opravdu myslíte, že se někdo bude 8x přihlašovat k tomu, aby si dal 9 palců? K čemu by to bylo? Ta funkce ani nemá vůbec na nic vliv.
My ani nevidíme, kdo ty palce dal. Ale vy v tom máte jasno. To je ale málo, s tímhle si změnu u vývoje neobhájím a já ten problém nevidím. Chce to víc. Prosím, máte prostor.
My ani nevidíme, kdo ty palce dal. Ale vy v tom máte jasno. To je ale málo, s tímhle si změnu u vývoje neobhájím a já ten problém nevidím. Chce to víc. Prosím, máte prostor.
@PavelK_ to asi ano, ale neumím si dost dobře představit, jak by to na tom našem systému fungovalo 😃. Nemyslete si, já to naše železo neobhajuju. Je to strašné, práce v tom trvá dlouho a každá změna je na dlouho. Zlaté Autorevue. Ale nic jiného nemáme.
@PavelK_ určitě vidí, protože mám takhle pár lidí a ti na moje komentáře reagují. Já vidím jenom to, že reagoval, ale ne ten obsah. A protože od toho člověka nechci nic číst, je mi jedno, že tam něco napsal. Takhle funguje HL a všem vřele doporučuji.
@KANKUNEN udělali jsme třeba to, že takový multitroll nemůže vysypat 10 komentářů během minuty. Je tam odpočet. A co na to diskutér? Zase špatně! Každé opatření se otočí proti redakci.
Web je veřejný, zadarmo a komentovat může každý. To bohužel láká i odpad, který nemá nic lepšího na práci než plevelit diskuse. Vždycky to tak bylo a bude a je to tak i na konkurenčích webech i tom Seznamu. Ale když vám napíšeme, že je tady hatelist a komentáře trollů neuvidíte, tak je to... zase špatně!
Nezlobte se na mě, ale některým lidem se prostě nedá zavděčit.
Web je veřejný, zadarmo a komentovat může každý. To bohužel láká i odpad, který nemá nic lepšího na práci než plevelit diskuse. Vždycky to tak bylo a bude a je to tak i na konkurenčích webech i tom Seznamu. Ale když vám napíšeme, že je tady hatelist a komentáře trollů neuvidíte, tak je to... zase špatně!
Nezlobte se na mě, ale některým lidem se prostě nedá zavděčit.
@Honza Mička Jasně Honzo, 50 jich asi nebude, ale 10 určitě. Viz. Kankunen (ač s ním občas nesouhlasím), má pravdu. Přijde mi, že vám ten stav diskuse vyhovuje. Jako chápu "klicky" vás živí, ale to ten multitroll tady vyvádí, je děs...
@stewo99 No tak schválně, koupíš tenhle čínský krám? Reálně se tady prodají 2 ks na dealera a to je vše.
@KANKUNEN Mat prehlad o cinskej ponuke je samozrejme fajn. Ale mali by to byt relevantne info pre ceskeho zakaznika a nie pr kecy a katalogove zvasty. Preco redakcia neurobi nejaky grupen test cinskych aut, preco neotestuje najvatsich cinskych dovozcov, sluzby, servis, ake to je, ked treba vymenit napriklad naraznik atd... redakcia zvykla brat auta na dlhodobe testy
@Honza Mička Ale tady obecně řešíme dokola furt to samé, multitrola. Ničí vaši práci, Já první napíše normálně a má tam urážku zpět, to máte řešit vy a ne to hodit na nás. Vám to nevadí, že nám to vadí.
@Mikesus Tak omalovanka a realne predprodukcne auto je rozdiel. Ak v tom nevidis rozdiel chod radsej s detmi k vode, tu si za blbca as usual
@Avantime Jenže Jimny jako EV by asi nikdo nekoupil, ať chceš nebo ne, pořád je to offroad a musí něco vydržet. Do lesa by s tím pak nikdo nejel a jako městskou stylovku jsem ho v Praze teda nepotkal 😉
Nerozumiem prečo Suzuki nespravilo z Jimny elektromobil. Podľa mňa by ich to veľa nestálo a mohli ho ďalej ponúkať v Európe. Stavím, sa že by taká imidžovka mala väčší úspech ako tá nová elektrická Vitara, ktorá mi príde celá len tak do počtu.
@KANKUNEN hned v 9:12 v prvním příspěvku máš napsáno, co by mohli psát. Ale ty jdeš mikesusovou cestou.
Chybí čtyřkolka.
Chybí možnost táhnout přívěs (většina ojetých Jimny má tažné).
Chybí perspektiva dvacetiletého provozu (nemalá část ojetých Jimny se prodává po prvním majiteli po cca 20 letech).
Chybí tomu rezerva.
Tohle auto Jimnyho nemůže jakkoliv nahradit.
Chybí možnost táhnout přívěs (většina ojetých Jimny má tažné).
Chybí perspektiva dvacetiletého provozu (nemalá část ojetých Jimny se prodává po prvním majiteli po cca 20 letech).
Chybí tomu rezerva.
Tohle auto Jimnyho nemůže jakkoliv nahradit.
myslím, že můžeme poděkovat EU a všem eurohujerům ( mezi fialovými našimi politiky se jich najde hafo) , kteří fanaticky podporují grýndýl , bez nich by si našinec zašel do Suzuki pro klasického Jimnyho s atmosférou a podobné elektronické kopie by musely razantně zlevnit, aby měly vůbec šanci konkurovat
Tady máte příklad reakce:
Ja Prvni a Posledni
5. srpna 2025 • 18:56
9x palec nahoru
@Ja Prvni 123
Ty jsi extrémní hlupák a prodejce.
Snad vidíte, kdo ty palce dal, to nebyl Mikesus, Rohypnol ani já ani nikdo občasný.
Ja Prvni a Posledni
5. srpna 2025 • 18:56
9x palec nahoru
@Ja Prvni 123
Ty jsi extrémní hlupák a prodejce.
Snad vidíte, kdo ty palce dal, to nebyl Mikesus, Rohypnol ani já ani nikdo občasný.
Pane Mičko, to je neskutečný alibismus z vaši strany. Mě tady nikdo nehejtuje, nemám si koho vykopnout. Ale po ostatních se tu někdo vozí. Mám vám to ukazovat nebo se umíte podívat sám.
@Honza Mička Tu odpovědnost si vemte vy a nenechávejte to na ostatní. To je styl, pane kuchaři nemáme rádi okurku v krupici, tak si ji vyndejte. Pokud má někdo více nicků, tak ta vaše minuta je k ničemu.
@Honza Mička technický dotaz: já, když si někoho dám na hatelist, tak on mé příspěvky už také neuvidí?
@Avantime hele v Čechách je potkávám spíš na Vysočině a horských oblastech a to většinou v předchozí generaci. Těch nových je jak šafránu a to i bazarech, navíc za raketu...
@KANKUNEN už zase funguje blacklist. A jak to tady občas čtu, diskutéři si ho pochvalují.
@Neuromancer2 jasne ze nekupim ... chcem benzin, automat a kardan a hlavne nech to nema 5 metrov ... rangery a podobne hovadiny su neni do terenu
Taky nechápu, proč musíme vědět o každým čínským verku, co sem má připlout přes oceán. Až tu bude, tak to regulérně otestuje a dejte vědět. K tomu taky dejte info o dovozci, kdo to bude servisovat atd... Jinak to jsou články víte na ... Minimálně k smíchu. Připadám si tu spíš jak na serveru o mobilních telefonech.
A to přímé srovnaní s Jimny, to tomu dalo jen korunu.
A to přímé srovnaní s Jimny, to tomu dalo jen korunu.
@Honza Mička Na rovinu, co tak namísto deseti různých výmluv proč to nejde, zkusit udělat něco, co by vedlo ke zlepšení. Multitrola si nevydržujete, ale taky nic neuděláte proti němu. No nic roky dokola.
@ericn Choď niekam na dovolenku, kde pri mori nie sú spevnené cesty a Jimny je tam najobľúbenejšou ponukou autopožičovní. A tiež som poslednú generáciu na západe viackrát stretol v mestách ako štýlovku. Jazdili s tým mladí aj dôchodcovia. Podľa mňa by to fungovalo, hoci jasné, v ťažšom teréne by to chcelo technicky asi komplet prekopať.