Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Do Česka míří kopie Suzuki Jimny. Bude levnější než originál a s displejem místo rezervy

21 komentářů

PavelK_
Máme tu nový den a s ním i další čínská mr*ka 😁.
Na svět unikly reálné fotky nového T-Rocu, všimli jste si?
traveldrive
@PavelK_ Ale snažili sa. Názov a celý úvod mlžili a plietli niečo o Suzuki Jimny.
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@PavelK_ všimli. Už v lednu: www.auto.cz/…ly-tiguan-155468
kari.laz
Další čínská yepka
del42sa
srovnávat tuhle elektrickou čínskou mr*ku se Suzuki Jimny to chce vážně silnej matroš 😁.
stewo99
@del42sa co namiesto jimnyho v za normalne peniaze ... kupit jimnyho za 600k je pre mna moc
Neuromancer2
@stewo99 No tak schválně, koupíš tenhle čínský krám? Reálně se tady prodají 2 ks na dealera a to je vše.
Lenka Čížková
Moc pěkné autíčko. 🌼😘
KANKUNEN
Každý hňup tu bude kritizovat obsah, ale hodit do placu co by tu jako mělo být, na to už rozum nestačí. Mi nevadí mít přehled i o čínských autech. Mi vadí hejteři diskuze, třeba První poslední. Čížková je ultranick.
PavelK_
@KANKUNEN no počkej, Lempl de Sade ti teď dá za uši.
ptr078
@KANKUNEN Mat prehlad o cinskej ponuke je samozrejme fajn. Ale mali by to byt relevantne info pre ceskeho zakaznika a nie pr kecy a katalogove zvasty. Preco redakcia neurobi nejaky grupen test cinskych aut, preco neotestuje najvatsich cinskych dovozcov, sluzby, servis, ake to je, ked treba vymenit napriklad naraznik atd... redakcia zvykla brat auta na dlhodobe testy
KANKUNEN
@ptr078 Platím si Autotip, tam testy jsou. Evropa tu Čínu válcuje. Bude rozdíl v ceně
kari.laz
@KANKUNEN hned v 9:12 v prvním příspěvku máš napsáno, co by mohli psát. Ale ty jdeš mikesusovou cestou.
KANKUNEN
@kari.laz Né to ne, nejsem radikál. Ten T-Roc, interiér s netrčícím displejem je paráda.
Mikesus
@kari.laz nj, normální člověk čeká od kritiků tedy řešení, a ne jen přístup zoufalců, kteří jen kritizují, ale řešení nenabídnou. Víme, že věcná diskuze ti je cizí, právě jsi to potvrdil. A k tomu t-rocu, už tu bylo info před půl rokem, takže nevím proč by se mělo opakovat to samé. Asi ti to uteklo.
Honza Mička
@KANKUNEN už zase funguje blacklist. A jak to tady občas čtu, diskutéři si ho pochvalují.
ericn
@Honza Mička njn, pak ale není půlka diskuse vidět... Hamuna je tu asi v 50 reinkarnacích 😉
Honza Mička
@ericn 50 jich určitě nebude. Jednak by musel mít na každý nick nový email a tolik nových nicků ani neschvalujeme. Než někoho pustíme do diskuse, musí mít 10 publikovaných komentářů, které jdou přes nás.

Nebude vidět akorát to, co nechcete vidět 😃. Jinak to na mě působí, jako byste holce napsal, ať už nepíše, ale každou chvíli se díváte na telefon, jestli náhodou nepíše 😂
Mikesus
@KANKUNEN
naprostý souhlas. a potrefené husy se ozvou určitě. A jako bonus dají tip na něco, co už tu dávno bylo. Asi aby se tu psalo pořád dokola o tom jednom.
Avantime
Nerozumiem prečo Suzuki nespravilo z Jimny elektromobil. Podľa mňa by ich to veľa nestálo a mohli ho ďalej ponúkať v Európe. Stavím, sa že by taká imidžovka mala väčší úspech ako tá nová elektrická Vitara, ktorá mi príde celá len tak do počtu.
ericn
@Avantime Jenže Jimny jako EV by asi nikdo nekoupil, ať chceš nebo ne, pořád je to offroad a musí něco vydržet. Do lesa by s tím pak nikdo nejel a jako městskou stylovku jsem ho v Praze teda nepotkal 😉