Novinky
Kdybych takhle trpěl, zdržoval sebe i ostatní účastníky provozu, přefoukal pneumatiky, nepoužíval klimu a ventilaci a kdo ví, co všechno, tak stejnou vzdálenost ujedu s obyčejným benzínovým autem.
Ale proč bych to dělal? Za normálního provozu bez těhle šíleností najedu i přes 1000 km s 50L nádží. Mám třeba 1008 km při průměrné reálné rychlosti 66 km/h a reálné spotřebě dle dotankování 4,75 L/100 km.
Ale proč bych to dělal? Za normálního provozu bez těhle šíleností najedu i přes 1000 km s 50L nádží. Mám třeba 1008 km při průměrné reálné rychlosti 66 km/h a reálné spotřebě dle dotankování 4,75 L/100 km.
Já si vzpomínám, jak za velké ropné krize v sedmdesátých létech minulého století, která automobilky donutila k vývoji hospodárnějších motorů, se zároveň dělaly takovéto rekordy. Nakonec to dopadlo tak, že na litr paliva dokázalo ex perimentální vozidlo ujet více než 1000km.
Jenže ex perimentální vozidlo byla jednomístná tříkolka na bicyklových ráfcích, která se na okruhu řítila asi stejnou rychlostí, možná menší, než to Silverado. Kabina byla plexisklové vajíčko, kam se stěží nasoukal hodně podvyživený řidič. Rekord sice byl, ale použitelné to nebylo.
Jenže ex perimentální vozidlo byla jednomístná tříkolka na bicyklových ráfcích, která se na okruhu řítila asi stejnou rychlostí, možná menší, než to Silverado. Kabina byla plexisklové vajíčko, kam se stěží nasoukal hodně podvyživený řidič. Rekord sice byl, ale použitelné to nebylo.
I tak ale future is electric.
už som pra-pra-pra-pra-deda a na fotke je moja nevlastná priateľka.
EV pikap dobrý až na tú váhu.