Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Veterán

Zpět na článek

Rolls-Royce Phantom I (1925-1931): Nový fantom místo ducha

7 komentářů

traveldrive
Alešove články, to je balzám na dušu.
vencelín
@traveldrive
Souhlasím.
A navíc většinou diskuze pod jeho články jsou na úrovni neb jsem nechodí různá podivná individua jako do jiných diskuzi.
traveldrive
@vencelín Akurát tu niet o čom veľmi diskutovať. Píše fakty. A na nich nie je čo rozporovať. Ale nejako mi to nevadí, kvalita a obsah článkov tento drobný mínus mnohonásobne prevažujú.
vencelín
@traveldrive
Tak nemusí být jen k diskuze o chybách v článcích, ale třeba i o zkušenostech majitelů či bývalých majitelů (což tedy zrovna asi nebude tento případ), ale i o poznat ich, které v článku nejsou zmineny, či o tipech na muzea specializujici se na dané vozy aťd atd, ale vše věčně 😊.
Každopádně škoda že pan Dragoun je tu jediný s takto vyšší kvalitou článků.
traveldrive
@vencelín V tomto prípade fakt mie je o čom. Chyby netreba hľadať tam, kde nie sú, iba ak dákou náhodou. A veteránistov a znalcov sem chodí ako šafránu. Ale popravde mne takéto obsažné a pútavé články vyhovujú aj samy, bez veľkej diskusie. Aleš Dragoun ale nie je jediný, parádne články píše aj pán Haas. Dokonca som tu zaznamenal slušný článok (tiež na veteránsku nôtu) od niekoho ďalšieho, ale to bol asi len jeden prípad (alebo jediný, na ktorý si spomínam), a preto si na meno autora už asi nespomeniem.
vencelín
@traveldrive
Pravda, pan Haas je taky solidní, tímto se mu omlouvám.
A nám nezbývá nic jiného než se těšit na další články těchto kvalitních autorů.
vencelín
Krásné vozy, jeden jak druhý. Autorovi tímto děkuji za článek.