Novinky
@gil54
To určitě.
Ono už i výměna olejového filtru může být vcelku zábava při takovéto zástavbě motoru.
To určitě.
Ono už i výměna olejového filtru může být vcelku zábava při takovéto zástavbě motoru.
@ryccardo
Ty turba asi zas tak složité být nemusí (i když je pravda že vzduchové a spalinove vedení může být zkroucene neskutečně, jednák W16 druhák hned ty 4 turba) .
Spíše rozvody budou peklo.
Ty turba asi zas tak složité být nemusí (i když je pravda že vzduchové a spalinove vedení může být zkroucene neskutečně, jednák W16 druhák hned ty 4 turba) .
Spíše rozvody budou peklo.
@Othello osobne bych se to pokusil zjednodusit odstranenim turb a nahradou za hybridni pohon, ktery by tomu dodal svih pri akceleraci misto slozitych turb.
@ryccardo
A víte že tomu věřím 😁.
Leckdy stačí dělat něco na konvenčním autě a už člověk zuri 😊.
Natož na tomto, kde je velký motor, hodně příslušenství, spousty hadicek a kabelu, relativně malý mot prostor a ještě uprostřed vozu takže zřejmě dost blbě přístupný z jakékoliv strany. No faktem je že jsem natolik chudý že mne to v praxi pálit nemusí 😊.
Na druhé straně, kdo si tuhle strojovnu koupí jako nové asi už téhle "pár drobných" za servis zas tak neřeší.
A víte že tomu věřím 😁.
Leckdy stačí dělat něco na konvenčním autě a už člověk zuri 😊.
Natož na tomto, kde je velký motor, hodně příslušenství, spousty hadicek a kabelu, relativně malý mot prostor a ještě uprostřed vozu takže zřejmě dost blbě přístupný z jakékoliv strany. No faktem je že jsem natolik chudý že mne to v praxi pálit nemusí 😊.
Na druhé straně, kdo si tuhle strojovnu koupí jako nové asi už téhle "pár drobných" za servis zas tak neřeší.
@vencelín na tom neni jednoducheho ani doliti naplne ostrikovacu. Tohle servisovat bude za trest jak pro penezenku majitele, tak pro ty mechaniky co to budou delat. To bude 1000 nadavek na konstruktery 😁
Už u vobyčejnýho Ferrari f355 se na rozvody motor vyndává z káry a v servisu na to chtějí 2 dny. Tady to asi nebude jinak.