Testy
Ja Prvni 123
0
***...
Honza Mička
0
@Ja Prvni 123 ...?
ericn
0
@Honza Mička že by nějaký hrubší výraz? 😋
KANKUNEN
0
Pane Mičko, možná by bylo lepší reagovat na Prvního Posledního reagujícího pouze urážkami. První 123 jako fanda Fiatu je frustrován, že Fiat už je jen přívěšek Peugeotu. Jinak je to solidní diskutér. Takových si važte.
Zavazadelník nic moc, víceméně jako hatchback. Užitečná hmotnost 319 kg? To je při normovaném obsazení auta nosnost pouhých 19 kg nákladu v kufru a na střeše (hagusy tam jsou). Bude to tahat záď po cestě jeko některá jiná asijská auta? Omoda nikde neuvádí povolenou hmotnost přívěsu a je riziko, že je to 0 kg.
Výrobce se ani netají tím, že to pro rodiny není. Dle prospektů "Omoda 5 je módní, odvážný a stylový crossover SUV navržený pro mladé, městské průkopníky trendů." Přeloženo do reálných českých podmínek auto na důchod.
Výrobce se ani netají tím, že to pro rodiny není. Dle prospektů "Omoda 5 je módní, odvážný a stylový crossover SUV navržený pro mladé, městské průkopníky trendů." Přeloženo do reálných českých podmínek auto na důchod.
CHINA.AUTO.CZ My stálí diskutéři auto.cz nechceme abyste psali o čínských autech, my o nich nechceme nic vědět a chceme zůstat v nevědomosti. A taky nechceme abyste psali o Škodovce pořád dokola a taky nepište o Stellantisu, když jsou všechna auta s tříválcem nebo hybridem. Nepište o D3, protože na to většina lidí nemá. My diskutéři víme co nechceme, ale nevíme co chceme.
Pardon, ale týmto by som nejazdil ani zadarmo. Rozvinulo to však vo mne myšlienku ohladom ceny. Prečo čínania dokážu ponúknuť spalovák za tak nízku cenu ale EVčko už nie? Veď predsa v číne stoja často tretinu toho, čo v Európe.
Omoda 5 v číne 19.000usd, v Čechách približne rovnako
Dongfeng S7 v číne 20.500usd a u nás 45.000usd
Vie mi toto niekto vysvetliť?
Omoda 5 v číne 19.000usd, v Čechách približne rovnako
Dongfeng S7 v číne 20.500usd a u nás 45.000usd
Vie mi toto niekto vysvetliť?
Vedel som, ze Cesi si so sebou na dovolenku beru naklepane rezne.
Ale ze si niekto na dovolenku vezme balenie toaletneho papiera - to je novinka.
Ale ze si niekto na dovolenku vezme balenie toaletneho papiera - to je novinka.