Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Volkswagen ID.5 brzy skončí bez náhrady. Zřejmě to značí konec trendu SUV-kupé

14 komentářů

lamal
Nadpis: Volkswagen ID.5 brzy skončí bez náhrady.
Text: Volkswagen dokonce uvažuje, že s touhle karosářskou variantu v roce 2027 skončí.
Clickbajt 4ever : - )
petr11
Jsem sám, kdo by místo ID.5 uvítal ID.4 MPV? Nechat kastli jak je, snížit nakládací hranu kufru na úroveň spodní podlahy(zvětšit zadní dveře) a dát do toho sedacky ála Touran.. jezdím s ID.4 ..p
traveldrive
A nebude to skôr tým, že zákazníci si radšej kúpia o chlp menší, ale o dosť lacnejší model? ID.4 vs. ID5, X1 vs. X2... Vžy sa lepšie pedáva ten lacneší, o typ karosérie možno ani tak nejde.
ericn
@petr11 jenže my, co to MPV, v tomto případě tebou uvedený Touran, máme, opravdu po elektrickém MPV netoužíme 😉. Spíš bych raději viděl v nové generaci Touranu (pokud bude) fullhybrid 👍
Futurista
@3_diamanty Ty zas plácáš. 🤣
traveldrive
@3_diamanty Múdry si jak rádio...
3_diamanty
Tieto SUV kupatka ako arkana proste nemaju dlhy zivot.... vznikaju takpovediac za pochodu ako vykrik mody ... podobne aj tie shootingbrake kusky ako pro ceed ci arteon... alebo aj ten dnes uz neboztik od medveda ...vydrzali vo vyrobe par rokov a uz po nich nezostal kamen na kameni.... ano su pekne ( aj ked to je tiez dost subjektivne ) a stylove... ale asi ani to dnes uz nestaci aby "prezili" ... uz to dnes nie je prioritne ani o style ... opat sa menia priority... ono taka arkana asi nikomu chybat nebude.. ale ze uz konci aj povedzme touareg co by klasicky SUV kusok... ktory je okrem ineho aj prakticky a uspesny... tak to uz je ine kafe... tu vidiet ze za tym vsetkym je uz nieco vaznejsie... slusne povedane... tato automobilova dekada nestaci udivovat ... a to sme sotva v jej polovici... cakal som zmeny ako asi kazdy z nas.. ale iste veci ma hodne prekvapili a ... este asi aj prekvapia... 🫣
xxc
@petr11 Enyaq ma väčšie zadné dvere, nie? Ale sedadlá to má rovnaké. To Id4 mpv je ID buzz?
Josef Vik
Huraaaaaa, tak jestli opravdu skončí paskviliy SUV-kupé, tak to bude na lahvinku dobrého vína. Tak ještě aby tento krok následovaly i další značky. 😀
Futurista
VW končí s ID5, a autor s tím hned spojí konec SUV coupe??? Jakože když VW, tak všichni? Nechcete už tomu koncernu strčit do zádele i ty paty, který jako jediný celý redakci ACZ koukaj ven???
petr11
@xxc ID. Buzz uz je kráva s velkou spotřebou. Jen jsem chtěl upozornit, že rozdíl mezi mpv a crossoverem skoro není, ten hlavní vidím v zadních sedačkách a hraně kufru. Neplatí jen pro EV!
Man Ký
@Jon Bon Novy zajímavé, já si vždycky vybírám kupé, do kterých se vzadu nikdo nevejde😊 tedy ne SUV, ale logicky bych si měl vybírat levnější sedany nebo kombíky😊
Jon Bon Novy
Clovek ma na vyber
A - plnohodnotne lacnejsie SUV s miestom na hlavu aj pre zadnych pasazierov
B - SUV kupe, kde sa dospely dozadu nezmesti, a navyse este aj drahsie
Ake nizke IQ a nizke sebavedomie musi mat clovek, aby si vybral B?
3_diamanty
Ta ty znas