Novinky
Další pražská akce pro pepíky... ale chápu že pražáky regiony nikdy nezajimaly. Tedy dokud se v pátek nechtějí ztřískat ve vinným sklípku 😁
Já už jsem ho zažil a byl to ztracený čas, spíše měsíční utrpení.
Konec mýtů během 30 min jízdy opravdu nikdo nepozná. Tedy, pokud na něj nevyjde zrovna těch 30 minut u nabíječky... tam naopak pochopí.... 🤣🤣🤣
@rohYpnol náhodou, kolikrát na prezentacích s autem nejedeme déle jak půl hodiny, ale v diskusi máme hejt za to, že v prvních jízdních dojmech není měření dynamiky, opotřebení po 100.000 kilometrech, jak svítí v noci a podobné špeky 🤣🤣🤣
@Honza Mička
Tak to máte v oku, ne? Dostanu klíček, podle váhy a teploty už vnímáte tu kvalitu.
Podle rychlosti a tichosti elektromagnetických vln poznáte odladění infotainmentu.
Tři zatáčky a jeden kruáč dá odhad času na nordschleiffe s přesností na 3 desetiny...
To co diskusní mág ACZ odhalí za měsíc používání, a běžný člověk možná nepostřehne nikdy, dá automobilový novinář přesně za 29 minut 😉
Tak to máte v oku, ne? Dostanu klíček, podle váhy a teploty už vnímáte tu kvalitu.
Podle rychlosti a tichosti elektromagnetických vln poznáte odladění infotainmentu.
Tři zatáčky a jeden kruáč dá odhad času na nordschleiffe s přesností na 3 desetiny...
To co diskusní mág ACZ odhalí za měsíc používání, a běžný člověk možná nepostřehne nikdy, dá automobilový novinář přesně za 29 minut 😉
@rohYpnol to jsem měl spíš vždycky pocit, že diskutér to ví lépe než novinář, který s autem jezdí týden, a to mu stačí půl hoďky s dealerem vedle sebe 😁.
Ne, teď vážně - za postřehy a tipy jsem rád, proto občas nechám projet autem přítelkyni. Holka má jiné vnímání a všimne si kolikrát i věcí, které chlapi přehlédnout nebo jim nepřipadají důležité.
Ne, teď vážně - za postřehy a tipy jsem rád, proto občas nechám projet autem přítelkyni. Holka má jiné vnímání a všimne si kolikrát i věcí, které chlapi přehlédnout nebo jim nepřipadají důležité.
@Honza Mička
Nekolikrat jsem se ptal, proc na ten elektrozazrak nepustíte moji recenzi. Uz pres dva roky. Mate to zaplacený, zakazany, nebo jen zbabělost?
Jste fakt chudáci. Neverim vam ani pozdrav.
Nekolikrat jsem se ptal, proc na ten elektrozazrak nepustíte moji recenzi. Uz pres dva roky. Mate to zaplacený, zakazany, nebo jen zbabělost?
Jste fakt chudáci. Neverim vam ani pozdrav.
@Honza Mička jo klasika. Já si koupil Teslu model S a je to podle mě úplně dokonalé auto. Výkon, elegance, pohodlí, bezpečnost a hromada dalších "pro". Sedne do toho baba - nemá to osvětlená zrcátka ve slunečních clonách, nemá to madla na stropu, nemá to háčky v kufru, je z toho blbě vidět, je to moc široké a nabíjet to nebudu ...
Vyvíjel jsem, viděl jsem, řídil jsem, nikdy si EV nekoupím.
@jersey.se
Koupím si BEV. Z Číny. Až mě k tomu EU donutí.
Koupím si BEV. Z Číny. Až mě k tomu EU donutí.
@jersey.se Já jsem nevyvíjel, spolužák a kamarád ano. Viděl jsem, jezdil jsem a taky si to zatím nekoupím. Jezdí se s tím skvěle, ale má to jednu drobnou pihu na kráse. Baterii. Resp. její cenu a životnost. Až bude nová baterie 110-120kWh stát pod 200.000,- Kč včetně výměny a bude na ní záruka 10 let na 80% kapacity (klidně za cenu rozsáhlejších softwarových restrikcí proti lidské blbosti), tak do toho klidně jdu.
@Mokrous to by bylo hezké, ale k té ceně a kapacitě v běžných autech máme ještě daleko. Tak 10 let odhadem.
K životnosti - už dnes ty baterie vydrží přes půl milionu km. To ti přijde málo? Záruku 10 let už dnes někteří nabízí.
K životnosti - už dnes ty baterie vydrží přes půl milionu km. To ti přijde málo? Záruku 10 let už dnes někteří nabízí.
@eLzyx Už jsme to tu probírali mockrát. Mě nezajímají kilometry, ale časová degradace. Jezdím málo a chci, aby auto žilo dlouho a bylo plně funkční.
10 let dnes dá málokdo, občas nějaká Čína a nikdy to není na 80% kapacity.
Myslím, že by se mělo v rámci dlouholetých záruk pracovat na sofistikovanějším softwaru, jak jsem naznačil výše, proti lidské blbosti. Prostě neřešit výluky v záruce, ale rovnou mít takovej software, kterej nedovolí ničit baterii. Například nedovolí autu stát se 100% SoC déle jak 24 hodin v teplotě do 20℃, nebo déle jak 12 hodin při teplotě do 30℃, respektive ji začně aktivně chladit za cenu samovybíjení až k 80% SoC. A nad 30℃ klidně i na 60-70% SoC. Ber to jako příklad.
Zkrátka aut👋baterie musí mít schopnost se o sebe starat tak, aby vydrželo bez ohledu na IQ, nebo vytrvalost/pečlivost/náladu/možnosti... majitele.
Plus by měla mít větší, nebo i proměnlivý spodní buffer, aby v případě vyjetí na "nulu" měla dost šťávy na to přežít 14 dní v mrazech a pod..., bez ohledu na to, zda ji majitel připojí, nebo ne.
10 let dnes dá málokdo, občas nějaká Čína a nikdy to není na 80% kapacity.
Myslím, že by se mělo v rámci dlouholetých záruk pracovat na sofistikovanějším softwaru, jak jsem naznačil výše, proti lidské blbosti. Prostě neřešit výluky v záruce, ale rovnou mít takovej software, kterej nedovolí ničit baterii. Například nedovolí autu stát se 100% SoC déle jak 24 hodin v teplotě do 20℃, nebo déle jak 12 hodin při teplotě do 30℃, respektive ji začně aktivně chladit za cenu samovybíjení až k 80% SoC. A nad 30℃ klidně i na 60-70% SoC. Ber to jako příklad.
Zkrátka aut👋baterie musí mít schopnost se o sebe starat tak, aby vydrželo bez ohledu na IQ, nebo vytrvalost/pečlivost/náladu/možnosti... majitele.
Plus by měla mít větší, nebo i proměnlivý spodní buffer, aby v případě vyjetí na "nulu" měla dost šťávy na to přežít 14 dní v mrazech a pod..., bez ohledu na to, zda ji majitel připojí, nebo ne.
Přesně. Automobilová radost pro horních 10.000. Radost o to větší, že zavřené továrny v EU budou znamenat čistší vzduch. Radost o to větší, že bohatému přispěje statisíce chudý, který navíc nebude se svojí letitou pixlou Euro 6 a méně zavazet na silnici.
Diky že ses podělil o to co děláš doma. Ale je nam to opravdu jedno.