Novinky
chemicke srac*y.... nic jineho to neni. Kdo si chce nicit zdravi, ma dalsi moznost. Samozrejme jednou za rok si to dam taky kdyz to mam hodinu domu a uz se citim fakt unaveny. Kdo to pije pravidelne, je blbec.
" test" jsem četl v časopise Svět motorů, naprosto o ničem, škoda času - x krát se opakuje, že nápoje obsahují cukr, kofein a taurin, konkrétní srovnání složení, chuti a účinku na různé osoby zcela chybí, slabota
Další výhoda elektromobility 👍👍👍 Jednou za hodinu nabíjím a dám si kávu s obědem. A k tomu pravidelně záchod. Ale žádné křoví nebo toi toi. Vybírám jen ty nejlepší čerpací stanice s výkonnou rychlonabíječkou, vyžádám si od obsluhy překontrolování čistoty, pak zapálím vonné svíčky a pustím uklidňující hudbu. Deset minut medituju a teprve pak může začít vylučovací obřad. A většinou bohužel nic, to zase jen zlobí ta prostata. Ale mám nabito a zkusím to na další pumpě. Zkuste elektromobilitu a nebudete potřebovat energiťák 👍👍👍
@Fernando Martínez Baví ťa písať sám so sebou? Aké stratené existencie sa tu začali zliezať?
Dať si čili alebo sa ísť s kontaminovanými prstami od čili vyčúrať. Zaručený povzbudzovák. 😁
vdaka za pripomenutie, ze "energetaky" niesu zdrave a dlhodobe uzivanie moze realne priniest zdravotne problemy.......aj ked ja sam si sem-tam (1, 2 do tyzdna) v "krize" neaky dam.
pred casom som videl rozhovor z neakym doktorom ktory "energetaky" moc neschvaloval (a asi dobre robil) ,ale ked uz tak max 1 za den......aspon toto odvtedy dodrziavam.
pre deti a mladych je pravidelne popijanie vyslovene skodlive.
pred casom som videl rozhovor z neakym doktorom ktory "energetaky" moc neschvaloval (a asi dobre robil) ,ale ked uz tak max 1 za den......aspon toto odvtedy dodrziavam.
pre deti a mladych je pravidelne popijanie vyslovene skodlive.
spekuluje se o taurinu jako o kardinogenu, ale potvrzeno to zatím vůbec není.
rozhodně bych je nedával dětem, jako cokoliv s kofeinem, dětem bych nedal ani kolu.
ale u dospělého? nic zásadního, žádný rozdíl mezi kávou a energetickými nápoji.